Ο νους σου στο φαί εσένα…
σευχαριστώ πολύ!έστω και καθυστερημένα…
όν τοπικ : που είμαι σπίτι και ξεκουράζομαι…
που υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που σέβονται αυτό που τους λές…ξέρεις…είσαι respect :respect:
Που σήμερα έβαλα στο πικ απ των γονιών μου το division bell+wish you were here από pink floyd και ένα δίσκο των city και άκουγα λύνοντας sudoku!!!
Αυτά είναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Καθυστερημενο ειναι το απο πανω?:-s
όχι!! απλώς ήταν μια ωραία μέρα!!!
η σημερινή μέρα μετά τις 5μιση τ’απόγευμα:)
όχι… Καλόγουστο!
Η υπομονή, η κοσμιότητα και η ακρίβεια του karvou (βλέπε το περιβόητο thread για τους Manowar)…Ξέρω θα μου πείτε όλοι ότι “γλείφω” κτλ, κτλ, κτλ (γιατί να γλείψω τους mod άλλωστε; Έχουν απαίσια γεύση…μπλιαχ!..). Τι να πω, χαρά στο κουράγιο του και απόλυτο respect! (εγώ στη θέση του θα είχα φλιπάρει μέρες τώρα…)
wow,είμαι moment of glory πια
Aγγιζεις την τελειοτητα…
Θελω κι εγω
:oops:
Μου αρέσει που παρέδωκα και παρουσίασα την πτυχιακή σήμερα…
Επίσης μου αρέσει ότι κοιμήθηκα 5 ώρες απόψε και θα συνεχίσω με άλλο ένα δωδεκάωρο ύπνου σε 10 λεπτάκια:p
Πολυτέλειες μου φαίνονται!!!
Μπραβο αγάπη μου!!!
Μου αρεσει που σε προβα που καναμε,στο διπλανο δωματιο του στουντιο τραγουδουσε ενας τυπας με απιστευτη φωναρα και μας εκανε ολιγον τι κομπλεξικους ολους εκει.Ευγε ρε αρχηγε και κριμα που εισαι στο Ελλαντα…
να λέμε και τα καλά του μετρό α
οι ενημερώσεις μέσα στα βαγόνια,κείθε που έμπαιναν οι διαφημίσεις,σχετικά με το AIDS και την προστασία.
αργήσαμε λίγο,αλλά το είδαμε…
να τα λέμε , και να τα δείχνουμε…
γλιτωσα το καρδιακο
επεσα απ’την καρεκλα
γιατι??
Που είπαμε ότι είναι αυτά Παναγιώτη? Στην μπλέ ή στην κόκκινη γραμμή?
Παναγιώτης :respect:
Υ.Γ Πάω για τσάι…
μαμά,όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αυτό το πραματάκι που πιάνονται όλοι στο μετρό:-s