αν λοιπόν με πάρουν στη δουλειά που έστειλα το βιογραφικό, το οποίο το συνέταξα με τις οδηγίες σου, θα σου κάνω το τραπέζι στο abreuvoir. ;p
μιας και το ανέφερες, να πω και για το φιλέτο κροκόδειλου με σάλτσα κάρι που έχω φάει?
αν λοιπόν με πάρουν στη δουλειά που έστειλα το βιογραφικό, το οποίο το συνέταξα με τις οδηγίες σου, θα σου κάνω το τραπέζι στο abreuvoir. ;p
μιας και το ανέφερες, να πω και για το φιλέτο κροκόδειλου με σάλτσα κάρι που έχω φάει?
αφου ο γκομενος σου δεν σε μπουκωνει με ξερεις τι
σαν καλος φιλος που ειμαι σε παω για παστα που ανεβαζει ψυχολογικα
(κ ασε τα σαπια , αλλο παστες κ αλλο βισωνες κρασατοι με καραμελωμενα πευκα απο πανω) :lol::lol::lol:
Eεεεεεελα???8O
Ρε γελοίε, σιγά μη σου δίνω αναφορά πότε [I]τρώω[/I], τη σοκολατίνα θέλω να σου αποσπάσω!
(πόσο πάει ότι θα σβηστούν τούτα σε λίγο?)
Αυτό με τα καραμελωμένα πεύκα δεν είν’ κακό…:-k
κάποιος πρέπει να το έχει σκεφτεί…
Είχα φάει πάντως ένα μοσχάρι με ρετσίνα και ρόδια κάποια στιγμή. Σε κυνήγι λες, ε?
Οι πευκοβελόνες κάτι μου λέει πως δεν τρώγονται.
Μμμμ.
(Κοίτα τώρα που το σκέφτομαι!)
στο altamira στο μαρούσι.
έχει ανοίξει και στην τσακάλωφ.
θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα ethnic εστιατόρια στην αθήνα.έχει ό,τι μπορείς (ή δε μπορείς :p) να φανταστείς.
Έχω πάει παλιότερα σε αυτό της Τσακάλωφ. Εκεί λοιπόν είχα φάει γαλοπούλα με σάλτσα σοκολάτας και αμύγδαλα! :roll:
Οπως καταλαβατε
[B]otherside - almightyc 0-3 [/B]
ολο το φορουμ παρακολουθει τον φιδισιο χορρορ να προσπαθει να προσελκυσει την καμπυλωδη almightyc στο ‘‘χωρο του’’ με προσχημα ενα λουκουλειο γευμα 8)
Μεγαλες στιγμες κ αποψε στο βιλαμπαχο (στην βιλαριμπα ακομα στριβουν)
[master chef]δε με τρελαίνουν τα αμύγδαλα, αλλά μου φαίνεται δυνατό πιάτο![/master chef]
είσαι ένας θεοφιλόπουλος της ανταπόκρισης πλουσιοπάροχων γευμάτων ενηλίκων!
:rockon:
επειδη το 3ο ματι εχει ανοιξει κ ξερω ακριβως τι σκεφτεσαι 8)
συμβουλη για να ριξεις την almighty c
ουτε γευματα ουτε γλυκα
βαζεις pantera/down τερμα
παιρνεις κ ενα 12αρι μπουρμπον
κ αρχιζεις τσο κ λο
κ εγινες 8)
(αμα κατσει σκηνικο , κερνας μια παστα κ ειμαστε κομπλε )
απλα προσεξε γιατι αποτι εχω καταλαβει , ειναι μηλο της εριδος εδω μεσα κ θα αντιμετωπισεις πολλους μνηστηρες
(almighty δε σε χαλασε :lol: )
^
μάλιστα…μάλιστα…
νομίζω πως σου έχει λείψει πολύ το amsterdam!
Ι [B]am[/B]sterdam αγαπητε
Όχι awake μου.
Θα πάω στο θρόνο μου στο ινμποξ μου τώρα και θα περιμένω τα γράμματα από τους μνηστήρες.
Μασουλώντας φύλλα δάφνης και ευκάλυπτου.
Ναι, αυτό θα κάνω.
[SPOILER](Δεν προκαλούμε αγουέηκ. Σε αγουέηκ κάνουμε πατ πατ. Είμαστε ευγενικοί με αγουέηκ.)[/SPOILER]
Μα πόσο έγραψε?
λολ
παιδια μου σημερα ειμαι πολυ περηφανος διοτι σηκωθηκα το πρωι στις 8, εκοψα πατατες και εχωσα μισο ρολο κοτοπουλο (γεμιστο με τυρι και μπεικον) στη γαστρα μαζι με μπαχαρικα και κομμενες ντοματες να τα σκεπαζουν ολα. το ψησιμο κρατησε 6 ωρες, σε χαμηλη φωτια στους 130 βαθμους και βγηκε ο ορισμος του λουκουμιου.
Έληξε, ο νομιστεράκης σας έχει.
Ρησπέκτ κι αποσύρομαι!
σημερα ειχε γερο γεμισμα. σαλατα, φετα ψητη κ κοτοπουλο κ το σημαντικοτερο δεν τα μαγειρεψα εγω!!!
hiyaaaaaaa!!! :naughty::naughty::naughty:
ας παιξω μπαλα και σε αυτο το thread…!
φακες στη λεσχη…αλλα επειδη δεν χορτασα ξεπαγωσα μοσχαρακι μαγειρεμενο απο την μαμακα μου (:D) και εκανα και πιλαφι!
master chef μιλαμε!!
νομιζω ο χαρακτηρισμος ειναι πολυ λιγος!
με μειωνει πολυ! :p:p:p
Εύγε. Γενικώς δεν παίζει να βάλεις κάτι σε κρεατικό στο φούρνο και να το μαγειρεύεις άπειρες ώρες σε χαμηλή φωτιά και να μην βγει υπέροχο.
Όπως το αρνάκι στην γάστρα που το αφήνεις ώωωωωωωωωρες να ψήνεται χαμηλά χαμηλά και τελικά λιώνει στο στόμα! Με πατατούλες τηγανιτές και λιωμένο τυρί!
για σενα το κανω μη σε παρουν ειδηση και σε κυνηγανε τα καναλια ποιο θα σε πρωτοπαρει μαστερ η τοπ σεφ!!