Δηλαδή εσύ κάθε μέρα απ’ έξω τρως?
Αν ναι,ουτε 40 δεν θα φτασεις!
ναι αλλα οχι μονο απο νταλιβεράδικα,εχω ποικιλια.
υπάρχουν και τα σουπερμαρκετ πχ,δηλαδη τρωω ένα γύρο-πιτα την μια μέρα,την άλλη μερέντα,την αλλη ξανα απο την αρχη και πάει λέγοντας…και να σου πω και κατι επειδη είναι μεγάλη η του μεταλλα δεν κάνω για κουζίνα
αντε να φτιάξω κανα γιαούρτι που και που…
τεσπα βγαινουμε οφτοπικ
[COLOR=“White”]_________[/COLOR]
ναι αλλα είμαστε οφ τοπικ έλα στο γνωστό μέρος και πέστα
αρακα:)
ψάρι,μια ολοκληρη τζιπουρα.Τα καταφερα την έβαλα στο φούρνο και την εψησα.Δεν ήταν δυσκολο
Πάλι σουβλάκια!
σπανακορυζο το μεσημερι και πιτσα το βραδυ! στα ενδιαμεσα σπιτικη μερεντα! 8)
ξέρεις να μαγειρευεις?
οχι ρε! γυρισα σπιτι και μαγειρευει η μανα! :D:D
αυριο εχει ρεβυθια και το βραδυ θα πηξουμε στα κρεατα γιατι γιορταζει η γιαγια και θα μας κανει το τραπεζι! για 4 μερες ηρθα και θα παρω 2 κιλα!
[I]Κεφτεδάκια του Μεξικάνου[/I]:
Δύο αραβικές πίτες και στη μέση μία ελαφριά καυτερή σάλτσα ντομάτα με φασόλια, καλαμπόκι, τυρί, sour cream και κεφτέδες. Με φρέσκες τηγανιτές πατάτες.
Και φέτα ψητή με ντομάτα και πιπεριές, σαλάτα Αμβροσία και πατάτες με σάλτσα.
Στο “οριακό” στην Πανόρμου στην πλατεία με την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, να πάτε (και να μου πείτε κι εμένα), και να πάρετε και [I]μεθυσμένη κότα[/I] - κοτόπουλο σβησμένο με ούζο, κρέμα γάλακτος, πιπεριές, μανιτάρια και τέτοια.
Μερίδες τιτανοτεράστιες, και έχει και ρακές και τσίπουρα και ούζα το μαγαζί. Κόλαση.
Ω ρε μανα μου! Γουσταρω κατι τετοια κουλα. Θα το ερευνησω!
Σημερα εγω την εβγαλα με φακες. Ε, ποτε δεν τις ετρωγα με ευχαριστηση αλλα με ελιες, ψωμι κτλ ειναι κομπλε και χορταινω.
Τωρα το βραδυ δεν ξερω τι…
μπριζολα χοιρινη:D
Oh dear… Μας ΚΟΛΑΣΕΣ μαυτο το αραβικο :!::!:
μακαρονια με κρεας[SPOILER]δισκοβολε δεν πιστευω να ζηλευεις?:)[/SPOILER]
Σαργο στα καρβουνα
μια τσιπουρα τεραστια και δυο ψαρια σε μεγεθος λουτσου που δεν ξερω πως λεγονται
πεινουσα πολυ σημερα
όχι !:–
[SPOILER]και εγώ μακαρόνια έφαγα με κόκκινη σάλτσα και κομματάκια καρότου =P~[/SPOILER]
ετσι ετσι:wink: