<3 <3
Το πρωί ενα σκατοκρουασαν απο το κυλικειο του ΠΑ.ΜΑΚ(ναι το κυλικειο με εκεινον που επειδη δινει γρηγορα ρεστα νομιζει οτι ειναι μαθηματικος) το απογευμα μακαρονια απο τη λεσχη και τωρα το βραδυ ψωμι με σπιτικη μαρμελαδα βερικοκο
Mην ακουω κακιες για τον τσακαλο!! Θεος ειναι ο τυπας…Καθε μερα περνω το ιδιο πραμα απο το Κυλικειο (ενα ντονατς:D) κ μ φτιαχνει τη διαθεση οταν λεει το κλασικο: “Στο 12 εισαι!!”…:!::!:
Spex τσεκαρε τη μπαγκετα απ το κυλικειο!! Γ*%μαει σε λεω!!
Χθες βράδυ…χοιρινό με λάχανο…άπαικτο:):!:
Πατατες τηγανιτες με φετα :thumbup::thumbup:
χαχα δεν λεω πλακα εχει αλλα καμια φορα οταν αργο να του δωσω λεφτα μου λεει: Αντε,αντε δεν εισαι καλος’’ και μου τι δινει:p…Παντως θα της δωσω της μπαγκετας μια δοκιμη…αν και πριν λιγο καιρο ημουν πιστος οπαδος του κρουασαν ζαμπον-κασερι
Επισης το αλλο το κλασσικ που λεει…
Οταν σ εχει μπανισει οτι παιρνεις καθε μερα κατι απο το κυλικειο κ πας να πληρωσεις κ τον ρωτας ποσο εχει αυτο σ λεει:“Ρε συ Γιαννακη(ολα τα αγορια Γιαννακη κ ολα τα κοριτσια Μαρια!!!:p:p#-o),τοσο καιρο σ κανω μαθημα…Ακομα να τα μαθεις???”
Εχω δοκιμασει κ το ζαμπον κασερι,αλλα ομολογω πως εχω φαει κ καλυτερα!!Το κρουασαν ειναι σχετικα μετριο8):p…
Pizza
Παστίτσιο σήμερα και απ’τα χεράκια της μαμάς μου…
[SPOILER]μαμάκιας:p[/SPOILER]
:):!:
τοσο νωρις τρως??8O
…όχι για το μεσημέρι είναι αλλά το σκέφτομαι από τώρα:p :!:
Γαριδες Σαγανακι!!8)8)
Ένα σουβλάκι με γύρο, και ένα με κρέας
[SPOILER]μπου χα χα[/SPOILER]
και πατάτες φυσικά
:):!:
μακαρονια με κιμα:D
Λουκάνικα, πατάτες αυγά, και σαλάτα παντζάρια…την τήλωσα:):!:
αρακα:)
ΦΑΚ-ΕΣ.
Τορτελινια.
γεμιστα!!!
Κεμπάπ, Σάββας στο Μοναστηράκι, ο Θανάσης ήταν τίγκα…και τώρα πεινάω περρισότερο:p :!: