Τι Φαγατε Σημερα?

Πριν κατεβαζα κατι σταφιδες…

Μετα θα παω σε εναν φιλο μου να δουμε το 300 και φυσικα θα φαμε ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!:smiley:

σημερα λεω να φαω λιγο φριντομοβροκ ψητο στα καρβουνα. αφησα κατι μεριδες μετα το φαγοποτι στους μανογουορ (βλ. κατι σελιδες πιο πισω:p ). αλλα ειναι λιγο το κρεας και σκληρο γμτ. επρεπε να το ψησω πιο καλα…:stuck_out_tongue:

Όσο πιο πολύ το ψήνεις, τόσο πιο σκληρό γίνεται… οπότε ας τον φάμε ωμόοοο!!! Μουαχαχαχαχα! :twisted:

ετσι ετσι! καννιβαλισμος! μπουαχαχαχαχα…:twisted: :twisted: :twisted:

μετα απο εναν αγωνα μπασκετ τα κεφτεδακια ειναι οτι πρεπει!

ναι…ειδικα αν ειναι απο το κρεας του freedomofrock! :twisted: εισαι μεσα για ενα χιππικο καννιβαλισμο μπλουζ; χιππικο τσιμπουσι με φιλέτακια φριντομ!και μετα χιππικος ερωτας!:stuck_out_tongue: :twisted:

(το τελευταιο το εβαλα για κινητρο):stuck_out_tongue:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!! Τοσο πολυ με γουσταρετε ολοι??? Εξαλου, ειμαι μονο κοκκαλα, τι να φατε?:smiley:

βασικα οχι. δε σε γουσταρουμε τοσο. απλα πειναμε και δεν εχει κατι αλλο. ε, και τα κοκκαλα καλα ειναι! μουαχαχα… :twisted:

βρε χιππιδοκανίβαλλοι , αφήστε το παλικάρι στην ηρεμια του! άμα πεινάτε φάτε σουβλάκια!:stuck_out_tongue:

Πεσ’τα… Με εχουν βρει νοστιμουλη και με λιγουρευονται…:smiley: :smiley: :smiley: 8)

μουαχαχαχ…καλη ιδεα…σουβλακι χοιρινο φριντομοβροκ, και γύρος κοτοπουλο γουίτς…μουαχαχαχα… :twisted:

ούτε ο χίππης σου δε σε σωζει τωρα… :twisted:

εισαί το ατιμούτσικο…:wink: αλλά και πάλι δεν έχουν δικαίωμα να σε φάνε!:lol:

Εγω ειμαι μονο για εκλεκτους οπως εχω πει και στο παρελθον…:smiley: 8)

για εκλεκτους;;;

[SIZE=“4”]ΟΥΞΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΛΟΥΓΚΡΗΤΙΑ![/SIZE]να ελεγες για εκλεκτες κατι παει κι ερχεται…:stuck_out_tongue: :lol:

ον τοπικ τρωω γαλακτομπουρεκο. τελειωσε το bark at the moon του ozzy και εχωσα levianthan :stereo:

Eκλεκτες εννουσα… Βεβαια, εσυ θες να με φας, οποτε ειπα να μη σε προσβαλλω…:smiley: :stuck_out_tongue:

Αρακά.

Kριθαράκι…:thumbup:

κριθάρι μόνο σε μορφή μπύρας!!! :drunk:

Το κριθαρακι με μοσχαρι στον φουρνο ειναι απο τα καλυτερα φαγητα που υπαρχουν…

Φραουλες με σαντιγι.

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!