Πριν κατεβαζα κατι σταφιδες…
Μετα θα παω σε εναν φιλο μου να δουμε το 300 και φυσικα θα φαμε ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!
Πριν κατεβαζα κατι σταφιδες…
Μετα θα παω σε εναν φιλο μου να δουμε το 300 και φυσικα θα φαμε ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!
σημερα λεω να φαω λιγο φριντομοβροκ ψητο στα καρβουνα. αφησα κατι μεριδες μετα το φαγοποτι στους μανογουορ (βλ. κατι σελιδες πιο πισω:p ). αλλα ειναι λιγο το κρεας και σκληρο γμτ. επρεπε να το ψησω πιο καλα…
Όσο πιο πολύ το ψήνεις, τόσο πιο σκληρό γίνεται… οπότε ας τον φάμε ωμόοοο!!! Μουαχαχαχαχα! :twisted:
ετσι ετσι! καννιβαλισμος! μπουαχαχαχαχα…:twisted: :twisted: :twisted:
μετα απο εναν αγωνα μπασκετ τα κεφτεδακια ειναι οτι πρεπει!
ναι…ειδικα αν ειναι απο το κρεας του freedomofrock! :twisted: εισαι μεσα για ενα χιππικο καννιβαλισμο μπλουζ; χιππικο τσιμπουσι με φιλέτακια φριντομ!και μετα χιππικος ερωτας! :twisted:
(το τελευταιο το εβαλα για κινητρο)
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!! Τοσο πολυ με γουσταρετε ολοι??? Εξαλου, ειμαι μονο κοκκαλα, τι να φατε?
βασικα οχι. δε σε γουσταρουμε τοσο. απλα πειναμε και δεν εχει κατι αλλο. ε, και τα κοκκαλα καλα ειναι! μουαχαχα… :twisted:
βρε χιππιδοκανίβαλλοι , αφήστε το παλικάρι στην ηρεμια του! άμα πεινάτε φάτε σουβλάκια!
Πεσ’τα… Με εχουν βρει νοστιμουλη και με λιγουρευονται… 8)
μουαχαχαχ…καλη ιδεα…σουβλακι χοιρινο φριντομοβροκ, και γύρος κοτοπουλο γουίτς…μουαχαχαχα… :twisted:
ούτε ο χίππης σου δε σε σωζει τωρα… :twisted:
εισαί το ατιμούτσικο… αλλά και πάλι δεν έχουν δικαίωμα να σε φάνε!:lol:
Εγω ειμαι μονο για εκλεκτους οπως εχω πει και στο παρελθον… 8)
για εκλεκτους;;;
[SIZE=“4”]ΟΥΞΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΛΟΥΓΚΡΗΤΙΑ![/SIZE]να ελεγες για εκλεκτες κατι παει κι ερχεται… :lol:
ον τοπικ τρωω γαλακτομπουρεκο. τελειωσε το bark at the moon του ozzy και εχωσα levianthan :stereo:
Eκλεκτες εννουσα… Βεβαια, εσυ θες να με φας, οποτε ειπα να μη σε προσβαλλω…
Αρακά.
Kριθαράκι…:thumbup:
κριθάρι μόνο σε μορφή μπύρας!!! :drunk:
Το κριθαρακι με μοσχαρι στον φουρνο ειναι απο τα καλυτερα φαγητα που υπαρχουν…
Φραουλες με σαντιγι.
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!