Όλα τα φαγητά είναι ανυπόφορα το καλοκαίρι.
Γεμιστα
αρακα:D
Τονοσαλατα!!!
ΕΤΣΙ! Σήμερα το μεσημέρι 2 μπιφτεκάκια με σαλάτα και λίγες πατάτες και το βράδυ σαλάτα με μαρούλι, ντομάτα, τόνο και φέτα!!! Με ξύδι μπαλσάμικο βέβαια!!! Γάμησε!!!
Κοτοπουλακι
Mc Donalds
2 cheeseburgers
εσύ όλο ‘‘φαστ φουντ’’ τρως ; :p:lol:
συν οτι τσιμπαω και πατατες
σε ποσοτητα ειναι λιγο
2 σουβλακια δεν ειναι περισσοτερο?
Εγώ με δύο σουβλάκια είμαι οκ… με τα μπεργκερ μετά από λίγο θες κι άλλο…
ναι, ισχύει αυτό…
ναι τα μπεργκερς ειναι κολλημα.θες κι αλλο.κολλημα
τα σουβλακια τα μειωσα στα 2
παλια αντεχα 3 με 4
δεν μπορω πλεον(καλυτερα)
Ναι, και δεν είναι μόνο αυτό με ένα μπέργκερ μετά από λίγο ξαναπεινάς !!
Κι εγώ δύο τρώω…καμιά φορά όταν πεινάω λέω ‘‘θα τα τσακίσω όλα’’, αλλά μετά το δεύτερο φουσκώνω!!
ετσι τα κανουν για να ξαναπεινας
και τα εχουν φθηνα σαν να σου λενε παρε παρε κι αλλα :lol:
ααχχχ να χα ενα τωρα:p
Παιδιά ότι και να λέτε, από τότε που άρχισα την πιο υγιεινή διατροφή και τρώω πολύ λίγη σαβούρα απ’ έξω, τα περισσότερα από αυτά μου βρωμάνε. Κι αν πάρω κάτι απ’ έξω θα είναι κάτι τύπου κοτόπουλο κλπ… εκτός αν υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΝΑ! Εκεί δεν τη γλιτώνει “τιποτα”. Πάντως τελικά είναι όντως συνήθεια το να μπεις σε μια πιο υγιεινή διατροφή. Είναι και πιο ωραία η αίσθηση που σου αφήνει. Σνόμπαρα και τα λαχανικά ενώ τώρα πρέπει να υπάρχουν το λιγότερο 2 ντομάτες κάθε μέρα στο σπίτι! Έχω σκίσει σαλάτες και φρούτα και τους τελευταίους δυο μήνες έχω φάει μια φορά πίτσα, 1 μπεργκερ και από σουβλατζίδικο παίρνω μόνο καλαμάκια και τα χώνω σε σαλάτα! Κάνει και ζέστη οπότε προτιμώ δροσερά φαγητά τύπου φρούτα και σαλάτες οπότε τη βρίσκω! Αν μπορούσα να πάρω χρώμα από τη χλωροφύλλη θα είχα γίνει πράσινη τώρα…
Παντως αυτο που λετε για τα μπεργκερς ισχυει.Πλαστικο φαγητο χορταινεις για λιγο και μετα ξαναπεινας :?
Διαφωνώ… είναι στο μυαλό κατά τη γνώμη μου…
Εγω παντως οσες φορες εχω φαει μπεργκερ μετα απο λιγο ξαναπειναω
Eγώ πάλι όχι… διότι ήταν τεράστιο και αρκετά γευστικό!!! Με συνοδεία προτηγα πατατών! “McCain! Σωζουμε Φαστφουντάδικα ΚΑΙ τα ξαφρίζουμε! Τώρα και με εκπτώσεις!”
Παγωτακι βανυλια-σικολατα με φρουτα του δασους σιροπακι …μισο κιλο. #-o
Άφησες τίποτα;;;; Αν ναι πάσαρέ το κι απο 'δω…