Μπέργκερζ και τώρα μια κγέπα σοκολάτα-μπισκότο. Και θέλω να μάθω που υπάρχει αυτό το πράγμα από την Kinder Bueno που έλεγε η ντόμινο στις σοκολάτες.
Φασολαδα…και πυροβολαω πιο συχνα και απο τα κανονια του Ναβαρονε…καλυτερα ενας θαλαμος αεριων του Αουσβιτς παρα το δωματιο μου…και κανει και κωλοκρυο και δεν μπορω να ανοιξω το παραθυρο…fuck…
…μπριζόλα με πατάτες…κέτσαπ+μουστάρδα:):!:
Κοψηδια με τηγανητες πατατες!
Αχ… καημενε Πανο
Ψαροσουπα το μεσημερι.
Τωρα το βραδυ, μπριζολα μοσχαρισια, πατατες τηγανητες, λαχανοσαλατα, ενα αυγο και 2 τοστακια.
Που το βαζεις ρε μαλακα τοσο φαϊ βραδιατικα?8O8O8O
Βασικά το ενδιαφέρον είναι ότι έφαγε περισσότερο το βράδυ απ’ ότι το μεσημέρι.
Και αυτο!!!
Σπιτικη πιτσουλα
Ε απλα ειχα μια λιγουρα ρε παιδια
Ωραιος ο Κεν!
ΚΕΝ στην αρχη διαβασα πουτσουλα και ειπα γουατδεφακ!!!
Εγω τωρα κοτουπουλακι με πατατες και το βραδυ ψηνομαι να χτυπησω κανα πιτογυρο!!!
:lol::lol::lol3::lol3:
Πλακα πλακα η πιτσα που φτιαχνει η μανα μου και γενικα οσες σπιτικες πιτσες εχω δοκιμασει σε σπιτια φιλων κλπ ειναι 100 σκαλια πανω απο τις πιο πολλες του εμποριου…και βγαινουν και πιο φτηνα και βαζεις και ο,τι γουσταρεις πανω…εγω συνηθως θελω σαλαμι, μπεϊκον, λουκανικο, πιπερια και νταξει τυρι απο πανω!!! Αμα μαθω τη συνταγη για τη ζυμη απο τη μανα μου και για μια γαματη σαλτσα που βαζει θα την ποσταρω γιατι η γαματη πιτσα ειναι ενα αγαθο που θελω να μοιραστω με τους συμφορουμιτες μου!!! (θρεντ για πιτσες και τετοια φαγητα υπαρχει?)
Καλα αυτο εννοειτε Πανο οτιδηποτε σπιτικο ειναι κλασεις ανωτερο απο την σαβουρα που τρωμε απ εξω :)[SPOILER]Αλλα να σου πω και την αληθεια μερικες φορες την αναζητω απελπισμενα την σαβουρα.Εχει και αυτην την γλυκα της :roll:[/SPOILER]
Αυτο που λες στο σποιλερ ισχυει…και μπορεις να βρεις “σαβουρα” με καλη ποιοτητα…αμα ειναι η πιτσαρια του Μπαμπη του Σουγια σε βλεπω να αποκτας στενες επαφες με τη λεκανη της τουαλετας σου…το ιδιο και με σουβλακια, και βρωμικα (αν δεν εχεις φαει στο “πιο καθαρο βρωμικο της πολης” στο αιγαλεω χανεις)…αμα το μαγαζι ειναι καλο δεν υπαρχει προβλημα…
…παστίτσιο…απόλαυση:):!:
^^βραδιατικα?
εγω ως κλασικος μπατιρης φοιτητης εφτιαξα τυροπιτακια σπιτικα.με φετα,λιαστη ντοματα,πιπερια και κατι μυρωδικα.εγιναν τρομερα.νιωθω πολυ γαματος αυτη τη στιγμη!
Μπριζολα με πατατες στον φουρνο
Κεφτεδακια με πατατες τηγανητες!!!
κρεας κοκκινιστο με πατατες τηγανητες