Τι Φαγατε Σημερα?

Mακαρονάκι κοφτό με σάλτσα ντομάτας.

τελικα εφαγα ντολμαδακια

Μακαρονια με κιμα!!!

…κοτοπουλάκι μαριναρισμένο, τηγανητό και σαλάτα κόνσλοου…όχι από KFC, αλλά απ’τα χεράκια της ζουζούνας μου:):!:

Τι ειναι αυτη η σαλατα ρε καψουρη? :stuck_out_tongue: Explain please (ρωταω γιατι αμα ειναι καλη θα βαλω τη μανα μου να την φτιαξει…!!!)

Αν το κόλσλοου μετράει γιαι σαλάτα, εγώ παίζω 2112 νότες το δευτερόλεπτο. Αλλά γαμάει:!:

Yngwie? Is that you? :stuck_out_tongue:

Μπιφτεκια με πατατες :slight_smile:

Μακαρονια με σαλτσα :)[SPOILER]τι διαολο απο χθες το βραδυ ολοι νηστικοι ειστε και δεν γραφει κανενας;;:p[/SPOILER]

…τώρα έφαγα:roll:…μη βαράς:p…κεφτέδες με πατάτες τηγανητές:):!:

Εγω περιμενω να φαω και βραδινο για να ποσταρω μια και καλη!!! Στεφ ακομα δεν μου ειπες τι ειναι αυτο το κονσλοουπωςτολενε που εφαγες εχτες μαζι με την κοτα!!!

Μουυυυυυυυυχχχχχ. [U]Αμάν.[/U]

Νταξει ρε μη με δειρεις!!! Μια ερωτηση εκανα!!! :stuck_out_tongue: (ασε που δεν ηξερα πως γραφεται στα αγγλικα!!!)

Σε άλλα νέα, σουφλέ και τώρα μπανάνα με μερέντα.

…σαλάτα που είχαν στα KFC με λάχανο, μαγιονέζα, μουστάρδα, ραπανάκι για την όρεξη:p, αν έχεις…αυτά πάνω κάτω…η γυναίκα μου την έφτιαξε…εγώ την έφαγα:lol:
:):!:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα…κερατα σκατοφαλλοκρατη!!! ΟΥ ΡΕ!!! :lol:

Μακαρονια με κιμα που ειχαν μεινει απο χτες για μεσημεριανο και mummy’s handmade πιτσα τωρα!!!

μακαρονια με κιμα

Χθες έφαγα φασολάκια, σήμερα μάλλον χορτόσουπα.
Να κάνουμε λίγο αποτοξίνωση από τα κρέατα γιατί ακολουθεί κ η μάχη των χριστουγέννων.

Κοτοπουλο στα καρβουνα :slight_smile:

Ντολμαδακια:D