Τι Φαγατε Σημερα?

εεε αυτο ειναι αδικια.
καθε φορα μαθαινουμε για την καταπληκτικη μαγειρικη της γυναικας σου.
κανε μας καμμια φορα το τραπεζι :stuck_out_tongue:
τσατσε :lol:

…κατεβήτε Ταμπούρια πλατεία Λαού, κιεδώ είμαστε…η όταν ανεβαίνουμε πάνω, ελάτε Επτάμυλλους Σερρών, δίπλα στον Αι Γιάννη…ακόμα καλύτερα εκεί:):!:

αν ειναι τοσο καλη μαγειρισσα θα ειμαστε καθε μερα σε σας
και αντε να μας ξεφορτωθειτε

Machine, αυριο μετα το σχολειο, παω να στησω καραουλι, αμα ψηνεσαι ελα!!! :stuck_out_tongue: :smiley:

χαχαχα
εγω λεω να την απαγαγουμε :lol::lol:

Και να ζητησουμε για λυτρα ολα τα φαγητα που ξερει να φτιαχνει…σε δοσεις, ενα την ημερα!!! :stuck_out_tongue:

ναι αυτα ειναι!!! :smiley:

Λοιπον εκλεισε…εγω απασχολω τον στεφ, και εσυ με το αμαξι, απαγαγεις τη γυναικα του και τη στελνεις στο κρησφυγετο!!! Εχω ηδη αγορασει μια κουτα μακαρονια, 10 κιλα ντοματες, ενα αρνακι, 3 κοτοπουλα, διαφορα τυρια…νταξει για αρχη καλα ειναι!!!

Στεφ μην ανησυχεις, θα σου στελνουμε κι εσενα ενα πιατο!!! Καθε μερα!!! I promise!!!

ενα δειγματακι
λιγο απο καθε φαγητο
για απειλη :lol:

Ρε κανονιζετε απαγωγες και λυτρα χωρις εμενα;;;Φτου σας ρε [-X

Eσυ εισαι παντρεμενος και εχεις καθε μερα ετοιμο φαγητο στο σπιτι ρε!!! Δεν εχεις αναγκη!!! :stuck_out_tongue:

Τελικα χτες το κοτοπουλο ηταν ψητομ σημερα η μανα μου εκανε κοτοπουλακι τηγανητο, με την ιδια σαλτσα που γαμουσε συμπαντα, εφαγα λιγες πατατουλες τηγανητες και ντοματοσαλατα!!!

…λοιπόν αν μου στέλνετε κανά πιάτο, οκ…ααα απόψε έχουμε φασόλια στο φούρνο πουτανιάρικα…με λουκάνικο μέσα:):!:

Φασολια ε? Ετοιμασου να κοιμηθεις στον καναπε γιατι σε βλεπω να αρχιζεις τις εκπυρσοκροτησεις…εχουν και λουκανικο μεσα…:stuck_out_tongue:

Μακαρονια με σαλτσα :slight_smile:

μακαρονια με κιμα

Το πρωι ζαμπονοτυροπιτα και το μεσημερακι μπριζολα με πατατες φουρνου :slight_smile:

Πόσα κιλά είσαι ρε Ken?Το ίδιο πάει σε Stef και stargazer

Ημουνα μια ζωη 60 κιλα. τα τελευταια 5 χρονια αρχισα να παιρνω και εχω φτασει 100 :smiley:

Ηθικό δίδαγμα: μην παντρεύεστε αν θέλετε την σιλουέτα σας.

Μεγαλη αληθεια αυτο που εγραψες.Εκτος απο εμενα και οι περισσοτεροι φιλοι μου αρχισαν να παχαινουν απο την στιγμη που παντρευτηκαν και μετα.