Kανονικά!
Σήμερα το μενού της μάνας είχε ψάρι όμως ένας θείος είχε βάλει ένα αρνί για να τραπεζώσει κάτι εργάτες που του φτιάχουν ένα σπίτι και έγινε πάσα.
Εντάξει,θα κλάψουν μανούλες σε μία εβδομάδα
Kανονικά!
Σήμερα το μενού της μάνας είχε ψάρι όμως ένας θείος είχε βάλει ένα αρνί για να τραπεζώσει κάτι εργάτες που του φτιάχουν ένα σπίτι και έγινε πάσα.
Εντάξει,θα κλάψουν μανούλες σε μία εβδομάδα
Ευκολα. Εχω να νυστεψω απο πολυ πιτσιρικας που με εβαζε με το ζορι η μανα μου
Εγω δεν το κανω απο ιδεολογικης μεριας αλλα δεν εχει νοημα να το αναλυω εδω…παντως και αυτο που λενε καποιοι “αποτοξινωση” ε ρε μεγαλε θα κανω οποτε γουσταρω εγω οχι οποτε μου το λεει μια θρησκεια, για να γαμηθω στα κρεατα μετα…οσο για τη μανα μου, το 'χει πιασει το νοημα και δεν μου λεει τιποτα
Βασικά αν δεν σε πειράζει ανάλυσέ το λίγο.
Μπορεις να δεις σε λιγο, στο Podium, στο topic που μιλαει για την εκκλησια, που θα γραψω δυο τρια πραγματα…αλλα εδω δεν εχει νοημα (αλλα οχι αμεσως γιατι ειμαι αρκετα κουρασμενος)
κοτοπουλο στα καρβουνα με πατατες και ανθοτυρο
Γεμιστα
χοιρινο στο φουρνο με πατατες
@ machine head: του δίνεις και καταλαβαίνει (για τα καλά) μεγάλη βδομάδα! :p:lol:
δεν νυστευω ποτε
εσυ?
Μπα, όταν ήμουν μικρή νήστευα… Το θεωρώ και λίγο κοροιδία όταν ρίχνω χριστοκάντηλα να κάνω παράλληλα νηστεία… :Ρ
Μόνο Μ. Παρασκευή δεν τρώω κρέας…άντε και Μ. Σάββατο, τις υπόλοιπες μέρες τρώω ο,τι να 'ναι! :Ρ
Στηριζουμε machine head, και φαγαμε λιγο κοτοπουλο που ειχε μεινει απο χτες και τωρα ετοιμαζονται σαντουιτσαρες ΤΙΓΚΑ στη χοληστερινη!!!
τα ιδια σχεδον
…μακαρονάδα και μανιτάρια:):!:
Παραγγειλα 3 πιτσες απο Golden! Καλη τιμη και απαιχτη γευση!
Εγω αντιθετα Μ. Παρασκευη το εχω παραδοση και τρωω παντα κρεας
Λέγαμε πριν καιρό να φτιάξουμε θέμα-οδηγό με ανοιχτά σουβλακερί κλπ τη μεγάλη βδομάδα.
Anyone? :-s
Θα τσεκάρω ίσως αύριο 2 κλασικές αξίες που ξέρω, γιατί μεγάλη Πέμπτη οφείλω να φάω ένα πίτα ανατολής με κεμπάπ :roll:
…έρχονται ΜακΝτόναλντς…τώρα νηστίσιμα είναι, δεν είναι…θα σας γελάσω:p :!:
χαχαχαχαχαχαχα σα δε ντρέπεσαι…ΒΛΑΣΦΗΜΕ:!: