Τι Φαγατε Σημερα?

…παστίτιο με πένες αντί μακαρόνια…[SPOILER]πουτανιά:p[/SPOILER]…και χθες και σήμερα…του ονείρου:):!:

Επειδη ο αρακας δεν εκανε δουλεια πριν λιγο χτυπησα και 2 πιτογυρα :smiley:

Επιασα τον Μαη με πολυ κρεας σημερα.Αρνι,μπριζολες,λουκανικα και αλλα πολλα.Τουμπανιασα μιλαμε :roll:

Σεφταλιές, σουβλάκια, κοψίδια, κοτοπουλάκι, λουκάνικα…ωφφφφ :stuck_out_tongue:

μακαρονια με σαλτσα

…πανσέτες, λουκάνικα, σαλάτα ρόκα και φάβα με καραμελωμένα κρεμύδια…και τώρα σόδες:p :slight_smile: :!:

Κατα την διαρκεια της μερας, εφαγα τα ακολουθα:

Σπανακοπιτα, 2 τοστακια, ρυζι με κρεας και μανιταρια, παγωτο, λουκανικο, παλι παγωτο, κορν φλεηκς με γαλα, αυγο και τωρα 2 σουβλακια τυλιχτα και 2 καλαμακια σκετα.

Ειχα μια λιγουρα.

μια εγκυος χακαρε το ακαουντ του αποπανω…

ον τοπικ: δυο αυγα με πατατες το μεσημερι και μπιφτεκια το βραδυ!!!

Λιγούρα το λες εσύ αυτό παιδάκι μου; Δεν παίζει ρε, αυτός έχει ταινία!

Εγω απορω τι εννοει γραφοντας: παγωτο, λουκανικο, παλι παγωτο…δηλ θελω να μαθω ποια ηταν η αλληλουχια και σε ποιες φασεις της μερας εγινε αυτο…

:thumbup:
Δικός μου είσαι!

Στο ίδιο ύφος, έφαγα:
Μισό πακέτο μιράντα, κίντερ ντελίς, μαρίδες τηγανητές+μυδοπίλαφο+καλαμαράκια/κολοκυθάκια/πατάτες τζατζίκια, χαλβά σιμιγδαλένιο, παγωτό, μια μπιφτεκάρα από προχθές, 2 φέτες με μαρμελάδα, 5 φτερούγες κοτόπουλο από χθες, κίντερ ντελίς, γιαούρτι φράουλα, σοκοφρέτα και μέχρι να κοιμηθώ θα φάω τουλάχιστον καμιά φέτα τσουρέκι με μαρμελάδα

:-s
Τρόμαξα τώρα που τα έγραψα
Ασύμφορος είμαι

Tελειωνω το μεσημεριανο (ρυζι με κρεας και μανιταρια) και θυμαμαι πως πηρε η μανα μου οικογενειακο. Τρωω να χαρω. Μετα απο κανα διωρο, πεινουσα παλι, ψηνω ενα λουκανικο με ολα τα απαραιτητα (μουσταρδες, κετσαπ κτλ). Ε και μετα ηθελα και λιγο ακομα γλυκο, αρα τελειωσα οτι ειχε μεινει απο το παγωτο (απο το οποιο ειχε φαει και η αδερφη μου, ας μην ειμαστε πλεονεκτες).

Ετσι, ετσι, ο Πασχαλακος νιωθει 8)

[I][U][B]“Ε, σου είπα θα τσιμπήσω σήμερα, δε θα φάω, δεν έχω όρεξη…”[/B][/U][/I] :):stuck_out_tongue:

ενα τυροψωμο και μπριζολα χοιρινη με πατατες

Μακαρονια με σαλτσα :slight_smile:

…τονοσαλάτα:):!:

σπανακοριζο χθες και σημερα

Κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο

…συκωτάκια από κοτοπουλάκι, γλυκόξινη σάλτσα, και πένες…περίεργος συνδιασμός, αλλά μια χαρά ήταν:):!:

κατι μπισκοτα με σοκολατα και μετα εχει σουβλακια