Τι Φαγατε Σημερα?

Browniiiiiieee?? :vibrate: Είμαι πολύ περίφανη που στα 18α γενέθλιά μου δεν έσβησα κεράκια σε τούρτα, αλλά σε …brownie! :lol:

Ναι, είναι λίγο σπαστικά τα κοκαλάκια, αλλά δε μπορώ να αγγίξω στρίδια, μύδια, χταπόδια κλπ κλπ. 8O Μόνο χταπόδι έχω δοκιμάσει, αλλά όταν είδα ένα να κουνιέται στην θάλασσα, ορκίστηκα στον εαυτό μου να μην το ξανακάνω αυτό το λάθος! :-s

Καλά και εγώ έχω δει τσιπούρα να κουνιέται στη θάλασσα αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τις τρώω#-o :stuck_out_tongue: :lol:

Όσο για χταπόδι στα κάρβουνα με πατάτες τηγανιτές και τυροκαυτερή έχεις φάει??? Ήταν απλά για μένα ένα από τα highlights της Μεγάλης Βδομάδας!!:smiley:

Kαι τα μαλακια και τα ψαρια τα σπανε! [-X

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ρε παιδιά

τέσπα εγώ τρελλαίνομαι για ότι κολυμπάει για το κρέας όχι και τόσο τα γλυκά έτσι κι έτσι πχ παγωτό μπορεί να έχω να φάω και 3 χρόνια…

σκέφτομαι να το γυρίσω σε χορτοφαγία σαν τον μπέκ

λέτε να φαίνομαι και εγώ στα εξήντα μου νέα:D :smiley: :smiley:

Τα στρύδια που τα ρουφάνε είναι καλύτερα;; :-#
Ναι, χταποδάκι στα κάρβουνα είχα δοκιμάσει και λέγανε πολλοί ότι ήταν το καλύτερο πράμα που είχαν φάει… δε λέω, δεν ήταν άσχημο γευστικά, αλλά δε μπορώ να το σκέφτομαι… :-s το ίδιο (αλλά σε μικρότερο βαθμό) παθαίνω και με τα μανιτάρια… τα τρώω άμα τύχει, αλλά… :frowning:

τυροκαυτερή πάντως------> =P~ :thumbup:

Αυτο το 3μερο εσκασα στο φαι.Ημασταν 20 ατομα παρεα στη Χαλκιδικη,ψησαμε του πουστη και τα φαγαμε ολα…

Ουφ.

Egw epite8hka se mprizolidia, katsikia, pizza, mpiftekia, kai thn 8eikh PSHTH FETA ME KAFTERH PIPERIA.

8O 8O 8O :thumbup: :thumbup:

Μην κάνετε το λάθος, όπως εγώ, να τρώτε κρέας κάθε μέρα συνεχόμενα γτ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα…

Σωστό. Δεν ξέρω για ποια προβλήματα λες εσύ… :lol3: αλλά όντως δημιουργεί διάφορα πρόμπλεμς… :-s

Χοντρό πρόβλημα!!! :wink: :lol:

Στούμπωμα βασικά…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Άντε ρε αηδίες! Στοπ ιτ! :lol: Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν απ΄το meat!

Φακές…

μακαροναδααααααααααα!

MPIFTEKI

ΜΠΡΙΑΜ

Κι εγώ φακούλες το μεσημέρι… ΜΕ ντομάτα! :stuck_out_tongue:

Kοτοπουλο γιουβετσι :bow2: :bow2: :bow2:

Σκετο ρυζι με γιαουρτι. Γαμω τη γαστρεντεριτιδα μου μεσα. :frowning: