Τι Φαγατε Σημερα?

[B]ghomma chicken chilli[/B] (ινδικό)
:slight_smile:

[I]Καλούτσικο. Θα το προτιμούσα λιγότερο καυτερό[/I]…

Ψαροσουπα :slight_smile:

αρακα με πατατες

Σουτζουκακια με ρυζι :smiley:

τι να μαγειρέψω σήμερα?? πίτσα χατ ή σουβλάκια??:-k

Πιτσα χατ ψηφιζω εγω για να εισαι ετοιμος να κανεις οργια στην μπαλα αργοτερα :stuck_out_tongue:

…κοτόπουλο σχάρας με πατατούλες τηγανητές:):!:

Μοσχαρι με πουρε :slight_smile:

Φιλέτο ψητό και μανιτάρια φρικασέ :smiley:

Λοιπόν το μενού για το τραπέζωμα σήμερα έχει δυο γαλοπούλες γεμιστές με δαμάσκηνα, πορτοκάλια, κουκουνάρια, σαλάτες με ντομάτες, πατζάρια, τριμμένο τυρί κι ό,τι άλλο εμπνευστούμε, από δίπλα πατζάρια, βραστές πατάτες και ειδική σάλτσα, κολοκυθόσουπα με τζιντζερ, σκόρδο κλπ. για να φάει ένας λόχος, ό,τι περίσσεψε από την κολοκύθα μπήκε στον φούρνο με πουρέ από πατάτες και διάφορα τυριά από πανω.
Κάναμε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, προφιτερόλ με σαντιγί, σου κλπ. όλα φτιαγμένα στο σπίτι και οι κουβερτούρες που περίσσεψαν γίνονται βραχάκια με κάσιους.

Αλλά εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι για να τα μαγειρέψουμε όλα αυτά, εδώ και δυο μέρες έχω φάει μια πούτσα ΝΑ.

μπριζολα χοιρινη με πατατες

…λουκάνικα και μπιφτέκια και πατατοσαλάτα:):!:

Ξεκίνησε από τώρα η μάσα…χαχαχα

Έφαγα κεφτεδάκια.

Και έφαγα και γιαούρτι.

Και έφαγα και ψωμί. Και ήπια κάτι.

Νιώθω ολοκληρωμένος που μοιράστηκα τι έφαγα μαζί σας. Ίσως το σημαντικότερο μου ποστ εδώ μέσα.

Γιατί καλέ; Σ’ αυτό το ποστ βρίσκεται όλη η ουσία! :lol:

Η αλήθεια είναι οτι πάντα το σνόμπαρα αυτό το θρεντ, αλλά κακώς. Νομίζω θα ποστάρω σε καθημερινή βάση εδώ μέσα στο εξής.

…καλώς μας ήρθες:):!:

θέλω την κολοκυθόσουπα.

ellanor αυτό το θρεντ είναι για μένα ότι είναι για τα αγοράκια το βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Στο οποίο επίσης δεν έχω ποστάρει ως τώρα.

Τι στο διάολο κάνω σ’αυτό το φόρουμ.

Εγω παντως τωρα το βραδυ εφαγα ενα ωραιοτατο χοιρινο με μια γαματη σαλτσα (τελικα) απο μελι και μουσταρδα! Επικ.