Αρακα με πατατες…
Βασικά με το διάβασμα που έχω κάνει, το σίγουρο είναι πως την Παρασκευή που δίνω θα φάω τον (Μ)πούλο :lol:
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Την τυροπιτα που εφτιαξε η μανα μου… 8)
πειράζει που ξέχασα να φάω??:?
Πω τι ατάκα πέταξες τώρα!
Δημοτικό τώρα, όταν κάποιος μαθητής στην τάξη ερχόταν “άγραφος” και δικαιολογούταν ότι το ξέχασε, ο δάσκαλος του 'λεγε αφοπλιστικά “να φας ξέχασες;” :lol:
Μπορεί να μην ακούγεται αστείο αλλά αν ήσαστε εκεί θα καταλαβαίνατε!
Πατάτες γιαχνί…
Σπανακοπιτα απο χτες και 1 σουβλακι με κοτομπεικον απολα!!!
Πόρτα από την αστυνομία.
Πηγες στο αστυνομικο τμημα για κλαμπινγκ?
μολις εφαγα παγωτακι!
Κι εμένα μου το έλεγε στο δημοτικό ο δάσκαλός μου και του απαντούσα "αμά ξεχάσω να φάω , με πονάει το στομάχι μου, αμά ξεχάσω να φάω δεν πονάω πουθενά’’:lol: :lol: :lol:
Τώρα όμως το παθαίνω συχνά… Με τόσα που έχω να κάνω…:-s
Tα τελευταία 2 κομμάτια της περιβόητης πλέον σπανακόπιτας!
Πήγα στο αστυνομικό τμήμα , για να πάρω την περίφημη ταυτότητα που τόσους μήνες περιμένω…
Με πομπώδες ύφος μου έλεγαν ότι την έχω παραλάβει για να διαπιστώσουν 3 μήνες αργότερα ότι η ταυτότητα βρισκόταν μέσα στο ίδιο το τμήμα και απλώς δεν είχε γίνει ο σωστός έλεγχος!
[Εν τω μεταξύ εγώ το είχα πιστέψει ότι την είχα πάρει και απλά δεν το θυμόμουν…:lol: )
Πάω να βγάλω καινούργια και μου λένε ‘’'Φερε μας και τη χαμένη (!!!) ‘’.
Πάω την επόμενη μου λένε ‘‘Έλα αύριο ο διοικητής δεν την έχει υπογράψει’’
Πάω χτες μου λένε ‘‘Πέρνα αύριο, την υπέγραψε ο διοικητής αλλά ο υπεύθυνος δεν την έχει πλαστικοποιήσει’’
Να δούμε σήμερα τί θα γίνει…!
Επρεπε να τους πεις οτι δουλευεις και οτι δεν μπορεις να παιρνεις αδειες συνεχεια επειδη αυτοι ειναι αχρηστοι.#-o
Ον τοπικ: Τιποτα απο χτες το πρωι.(Εξαιρουνται τα ποπ-κορν στο σινεμα).
Ήθελα να φανώ υπάκουη μπας και με εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό λειτούργησε εις βάρος μου! #-o
Μπα, θρασσος θελουν.
Αυριο θα σου πουν οτι ειναι ολα τα τραπεζια κλεισμενα και εχει πριβε παρτυ.
:-s
Εκτος αν θελει να κλεισει μια θεση εκει που ειναι παντα ανοιχτες για ολους, Στο κρατητηριο !!!
Εντάξει λέμε συνεχώς τα άσχημα αλλά να λέμε και τα καλά.
Ο πατέρας μου έβγαλε καινούρια ταυτότητα (μια και πλέον απαγορεύονται οι παλιές) στο πι και φι χωρίς να περιμένει κθλ.