Τι Φαγατε Σημερα?

Bραδιατικα?

:lol: :stuck_out_tongue:

Τί ώρα τρώνε τον αρακά συνήθως?

Δεν το πιασες αστο…

:wink: :stuck_out_tongue:

Για πρωινο λουκανικα, μπεικον, δημητριακα και μια φετα μαρμελαδα φραουλα και το μεσημερι πουρε.

ΥΓ. Τα 'μπλεξα λιγο ε?

Για πρωινο εψησα κρουασανακια στο φουρνο!

ΣΟΚΟΛΑΣΗ!8O

ΓΕΜΙΣΤΑ! 8)

Eιχαμε τραπεζι και εφαγα τα αντερα μου.
Σουφλε,κοτοπουλο κινεζικο,αρνισια παϊδακια,μπουρεκακια,σαλατα.Και σαφως 1,5 λιτρο κοκα κολα :smiley:

ούτε εγώ το πιασα… :? :?

=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ …Γιατί μου το κάνετε αυτό?? εγώ μόνο γιαουρτάκι μπορω να φάω δυστυχώς…
Γαμώ τους φρονιμίτες μου. Ζηλεύω.

Ξεχασα τα γλυκαια σορυ.Μιλφειγ,Τσιζκεικ και εκμεκ καταιφι. :smiley:

Παστίτσιο και Σαντορινιά φαβα…

Πω τι μου θυμισες τωρα! Πρωινα στο ξενοδοχειο που μας ειχαν παει με το μεταπτυχιακο για σεμιναρια…

Αφου τα πιναμε ολο το βραδυ, αραζαμε με μπυρες στην πισινα του ξενοδοχειου μεχρι να παει 7 και να ανοιξει το εστιατοριο για πρωινο. Λουκανικα, μπεηκον, αυγα, κεηκ και ψωμι με μαρμελαδα και μετα υπνο. Εννοειται οτι στα περισσοτερα σεμιναρια δεν πατουσα…

:ban: :ban:

ένα ban στον κύριο απο δω. Για πρόκληση ψυχικής οδύνης. Ευχαριστώ

και 5 σόδες μήπως?

:lol:

E οχι ρε η σοδα εχει πολλες θερμιδες :smiley:

Καλα ρε , πως συνδιασες κοτοπουλο(κινεζικο κιολας)με αρνισια παϊδακια :stuck_out_tongue:
Εγω ακομα δεν εφαγα γιατι ξυπνησα 4παρα :stuck_out_tongue:

Που να δεις συνδυασμους με λουκουμαδες με μερεντα και τζατζικι που κανω :smiley:

8O 8O 8O

μ’αρέσει που μου φαίνεται περιεργο το να τρώω καρπούζι ή σταφύλια με ψώμι :lol:

Ασε εχει τρελο πρωινο εδω η εστια, το καλυτερο γευμα. Εχει τυχει πολλες φορες να σκυλοπειναω γιατι το βραδυνο τελειωνει στις 7(!!!:x :x ) και μετα το πρωι τρωω σαν Tolkkiς!:stuck_out_tongue:

Ο ορος American breakfast αντικατασταθηκε πλέον από τον ορο πρωινό tolkki…:lol:

ΛΑΘΟΣ. Η φραση τρωω/εφαγα σαν πουστης αντικατασταθηκε με την φραση τρωω/εφαγα σαν Tolkkiς!:lol: :lol: :lol: