Mυδοπίλαφο
Σουβλάκι
Σοκολάτα
Και δεν ξέρασες…
Όχι, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.8)
Σημερα ειναι που εχει να πεσει το μεγαλο φαγοποτι, το μενου θα εχει στανταρ, πατατες, κοκορετσι,
μαγειριτσα,αρνι,πανσετες/παιδακια,λουκανικα χωριατικα,σουβλακια γιγας,ολων των ειδων οι σαλατες εκτος ταραμα,κρασια,μπυρες,συκωτακια,ψωμι χωριατικο.
Προς το παρον αυτα τα λιγα και απο την αλλη εβδομαδα παλι γυμναστηριο ρε γμ…:lol:
μλκα σε ζηλευω πολυ…εγω με κανενα κατσικακι θα την βγαλω μονο…[-X :lol:
Καλα ενταξει μην απογοητευεσαι κι εγω ολα αυτα στο ονειρο μου…:lol:
:-s :-s :-s :lol:
Τα εξής ακόλουθα σε λογικές ποσότητες
Μαγειρίτσα
Παιδάκια
Μαρουλοσαλάτα
Αυγά
ήπια και ενα Αμέθυστο Μπουτάρη
και έχει ο θεός
άντε και και του χρόνου
Μπριζολες και τζατζικι.
Και μπυρες!
Σουβλακια γιγας…:lol: ρωσικη σαλατα,χτυπητη/καυτερη σαλατα,πατατες τηγανητες,μπυρα πρασινη…
Αυτη τη φορα ηταν φτωχο το τραπεζι… :lol:
Ρολό κιμά
πρέπει να έφαγα το μισό
Κατι χοιρινα μπριζολιδια!
το μεσημερι (με το που ξυπνησα δηλαδη:p ) μακαρονια με τυρια + κατι σνιτσελακια κοτοπουλο:naughty:
το βραδυ , 2 σαντουιτσακια σνιτσελ , λιωμενο κασερι ,ντοματα , μουσταρδα κετσαπ\:D/ \:D/
οτι βρηκα μπροστα μου!
Σήμερα το μεσημεράκι έφαγα φακούδα! Νόστιμη!!!
Τσουρέκι με μερέντα, αφου πρωτα έχει μπει στο μικροκυμάτων για 20 δεύτερα.:roll:
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ! Σε προσκυνω ρε! :bow2:
πρωτον το τσουρεκι με τη μερεντα ειναι απαιχτο και δευτερον απλα γ@μαει μετα απο λιγο χρονο στον μικροκυματων:!:
Μιας και ειπαμε για μερεντα, να σημειωθει οτι μολις εφαγα σχεδον τα 2/3 μιας συσκευασιας με κουταλι.
Κι εγώ και νιώθω τύψεις γαμώτο, παχαίνει η γαμημένη. Πήρα και ένα κιλό το Πάσχα με όλες αυτές τις χοληστερίνες.
Καταστροφη!8O
σημερα εφαγα κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες …γαματο ηταν !