Τι Φαγατε Σημερα?

κατσικακι

Τι δεν έφαγα σήμερα καλύτερα! :smiley:

Και εγω! με γεμιση!!!

Σοκολατα;

Κατσικι και γιαουρτοσκορδιο.

Οχι μαρμελαδα!#-o
Γιουρτοσκορδιο τσακισα μπολικο χτες τη νυχτα σε ενα παρακμιακο σουβλατζιδικο!

έχουμε και λέμε:

στις 2 το μεσημέρι στον πρωτο γύρο τσακισαμε αρνι με πατατες φουρνου και σαλατα.

στις 4 ομως ηρθε ο δευτερος γυρος στον οποιο το αρνι και οι πατατες ειχαν παλι την τιμητική τους.

στις 6 όμως ο τρίτος γύρος ξεκίνησε με γαλακτομπούρεκο και επειδη δε μας εφτασε πηγαμε στα καπακια στον τεταρτο γυρο με τη μιση ποσοτητα γαλακτομπούρεκου, συν το τσουρεκι που τσακιζω τωρα…

λες να έχει συνέχεια το φαγοποτι;:stuck_out_tongue: :smiley:

(οι γονεις μου σήμερα κάνουν τον σταυρό τους με αυτα που εχω κατεβάσει…:lol: )

3 πιάτα Μαγειρίτσα,Κατσικάκι,Κοκορέτσι και για επιδόρπιο Panacotta και Cappuccino…8)

Κατσικακι με πατατες και παρα μα παρα πολυ τζατζικι που εφτιαξε η μανα μου. Μιλαμε για το καλυτερο τζατζικι εβερ, οχι αστεια. Μετα ενα τσουρεκι και τωρα παλι κατσικι. Αντε να συντηρησουμε τα κιλα μας! :stuck_out_tongue:

Μολις τελειωσα το δευτερο γυρο. Α ξεχασα να προσθεσω ενα κομματι τουρτα και ενα τσιζκεικ στο σπιτι ενος φιλου.=P~

Μπραβο παιδια, εμπρος στον δρομο που χαραξε ο κυριος απο κατω…

:stuck_out_tongue:

Καλά εσύ μιλάμε δεν άφησες κολυμπηθρόξυλο!!! :lol:

Πάμε όλοι μαζί αύριο να χτυπήσουμε μια γενική αίματος…Περιεκτικότητα αίματος-χοληστερίνη 99.9 % :stuck_out_tongue:

Χτες μόνο αυγά και ροξάκια.

Σήμερε με λυπήθηκαν και θα μου μαγειρέψουν κάτι κανονικό. :stuck_out_tongue:

Αμάν κάθε Πάσχα η ίδια ταλαιπωρία. :frowning:

Εμεις χτες ψησαμε σένα εξοχικο στη Ραφηνα. Κοκορετσι, παιδακια, σεφταλιες μεσα σε κυπριακες πιτες με ντοματα και πατατα, λουκανικα, σαλατες, μαγειριτσα προχθες το βραδυ…τι αλλο? :-k
Α! και επιδορπια (παγωτα, τσουρεκια, κουλουρακια, σοκολατες κλπ)

και μετα, με την τρελα που κουβαλαω, μετα απο τοσο φαι, πηγα με τον ξαδερφο μου και 2 φιλους μου σ’ενα γηπεδο εκει κοντα, βγαλαμε τις μπλουζες μας και μες στη νταλα παιξαμε μπαλα (ο ξαδερφος μου παραλιγο να ξερασει και του διναμε σοδες :lol: )

σημερα εφαγα οτι περισεψε απο εχθες

:bow:

Must αυτό…Κάθε Δευτέρα του Πάσχα να τρως τα απομεινάρια της Κυριακής

Μαγειριτσα…:smiley: Ειχε φτιαξει η μανα μου καζανα! Μεθαριο θα φαμε το υπολιπο κατσικι…:thumbup:

τίποτα! απορώ και πώς τρώτε!
με κυνηγάει η μάνα μου και δεν θέλω να φάω τι δικαιολογία να βρώ???:-k

οτι αμα φας θα ακνεις εμετο κ θα λερωσεις το χαλι!:stuck_out_tongue:

μπαααα το είπα και μου λέει οτι δεν πίανουν αυτά είναι δικαιολογίες επιπέδου δημοτικού σχολείου…sos!8O