Απλά… δεν έφαγα
στραπατσαδα
έπος!!! Ενα από τα λίγα φαγητά που ξέρω να κάνω… (αυτό και σούπα γκασπάτσο, δικιά μου συνταγή :p)
εγώ πριν λίγο έφαγα μπρόκολα Βρυξελλών, μαζί με γλυκοπατάτες και ό,τι είχε περισσέψει από το μεσημεριανό κρέας του εστιατορίου, πασαλειμένο με μια σάλτσα αγνώστου προέλευσης. Το νερό ήταν γάργαρο και δροσιστικό και άφηνε μια ευγενική γεύση στον ουρανίσκο. Ήταν τόσο ωραίο που πήρα και δεύτερο ποτήρι…
Ρε καρβου κρίμα ρε παλικαρι μου…
Εκει στις Βρυξελες δεν εχει κανενα φαστφουνταδικο, ετοιματζιδκο ξερω γω να φας σαν ανθρωπος???
Εσύ και οι Λόρδοι Ευγενείς ένα πράγμα…
“ω, εξαίσιο το νερό μιλόρδε, αφήνει μια θεσπέσια γεύση όσο το πιπιλάω με τις άκρες των χειλιών μου”.
Είμαι γκρινιάρης εκ φύσεως (παλιά ήμουν και χρήστης του φόρουμ:p), μη με συμερίζεσαι. Επίσης, λάθος χώρα:p
Εγώ είμαι από την Άνδρο και ξέρουμε από καλό νερό. Το ήπια μέχρι και την τελευταία του σταγόνα…
sory παρασύρθηκα απο τα λαχανακια και το ειπα…
Κοτόσουπα χωρίς κοτόπουλο το μεσημέρι :Ρ
Περιμένω σουβλάκιον όμως
κρουασαν σοκολατας με χυμο πορτοκαλι…
προς το παρων δημητριακα fitness κ μετα κατι μπισκοτα:roll: τι να σου κανουν τα fitness μετα…#-o
Φακ-ες.Αν και δεν ξερω γιατι το λενε τα παιδια ειναι εφετζιδικο…
2 πιτογυρα…
ντοματες με αυγα και πατατες τηγανιτες
Πίτα του Παππού !
εγω την εκοψα γιατι μου την εσπαγαν τα πολλα λαχανικα
δεν ειναι true
δημητριακα ( τα χω καθιερωσει με το που ξυπναω:roll:) κ μετα λιγα μελομακαρονα:( τα σκατωσα παλι με τη διαιτα αλλα τουλαχιστον δεν εφαγα φαι σημερα:)(πως εγινε αυτο ενας θεος ξερει…:p)
Δεν φαγαμε,σπανακοριζο εκανε η μανα μου,να μας τρελανει θελει:pΘα παω να χτυπησω 2-3 γυρους σε λιγακι να στρωσω:D
τι λες καλε???απ τα αγαπημενα μου φαγητα το σπανακορυζο:D μπορω να φαω κ ολοκληρη κατσαρολα στην καθισια μου:p οσο για τους γυρους…8) δεν ξερω αν θα σταματησω ποτε να τους λατρευω:-s
Σοβαρα μιλας;8OΤο πρωτο ατομο που γνωριζω εισαι που του αρεσει αυτο το αχαρακτηριστο δημιουργημα:pΣυν του οτι ειχε σπανακι χθες στην λεσχη:p