Συναυλιες στο εξωτερικο

Ιουνιο δε θα γινουν συναυλιες γενικα στο κοσμο.
μπορει και ιουλιο Αυγουστο,αναλογα την κατασταση.βλεποντας και κανοντας.

1 Like

Μιλάς για Ελλάδα η εξωτερικό τώρα;
Αν και το ίδιο είναι βασικά. :stuck_out_tongue:

ναι το διορθωσα

1 Like

Στα 80 ευρώ περίπου. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη εισητηρια. Στα περισσότερα είτε έχουν εξαντληθεί είτε έχουν κλεισει την αγορά εισητηρίων μέχρι νεωτέρας

Άρχισε η χιονοστιβάδα. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τα εισιτήρια που έχω για SOAD και GNR, αν θα αλλάξουν ημερομηνία οι συναυλίες ή αν θα έχω refund.

Λογικά θα έχεις και τις δύο δυνατότητες: να τα κρατήσεις ή να πάρεις refund.

2 Likes

Για Pearl Jam που δεν ανακοίνωσαν (ακόμη) νέες ημερομηνίες, έχω refund. Για Queen + Lambert που τις πήγαν ένα χρόνο πίσω δίνουν και τις 2 επιλογές.
Για GnR και SOAD περιμένω και εγώ, λογικά θα ισχύουν και τα 2. Περίεργο που για GnR που είναι και νωρίς δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση. Μάλλον θα το τρενάρουν όσο πάει. Άλλωστε έπαιξαν στο Μεξικό εν μέσω πανδημίας, δε βλέπω να πολυκαίγονται να αναβάλλουν λάιβ.

1 Like

Κι εγω πιστευω οτι GNR θα συνεχισουν, διοτι το ευρωπαϊκο σκελος περιλαμβανει λιγα φεστιβαλ (που λογικα θα αναβληθουν) και περισσοτερα venues. Ειναι και μικρη, οποτε βολευεται ευκολα.

Για SOAD απο την αλλη το θεωρω δυσκολο να κανουν το ταξιδι για να παιξουν τη μιση περιοδεια. Ειχαν περισσοτερα φεστιβαλ αν δεν κανω λαθος, που φανταζομαι οτι θα εχουν και καλύτερα λεφτα + hype για το ονομα.

Σε καθε περιπτωση και οι δυο θα πρεπει να περιμενουν α) να ανοιξουν οι πτησεις απο ΗΠΑ προς Ευρωπη και β) να επιτραπουν οι συναυλιες σε ολες τις χωρες οπου θα παιξουν στην Ευρωπη, προκειμενου να εχει λογο το ταξιδι τους. Αυτο επηρεαζει σαφως και ολες τις αμερικανικες μπαντες. Π.χ. αναρωτιεμαι τι θα κανουν οι RΑΤΜ, για τους οποιους περασε απο το μυαλο μου καποια στιγμη να κλεισω. Ή οι Social Distortion που έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία και σύντομα μάλιστα.

Θα δούμε, η υπομονή είναι αρετή. Τα αεροπορικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ, όχι τα εισιτήρια. One way or another, θα βρούμε τη λύση εκεί.

1 Like

Όλα τα συγκροτήματα περιμένουν να απαγορέψουν οι κυβερνήσεις τις συναυλίες για τις ημερομηνίες που τους ενδιαφέρει, ώστε να μην χρεωθούν το λογαριασμό για την ακύρωση. Απολύτως τίποτα άλλο. Τώρα αν θα κάνουν reschedule ή όχι είναι άλλη ιστορία.

5 Likes

Για τους GNR ειναι θέμα κρατών.
Η Αυστρία έχει ακυρωθεί. Αν είναι η μόνη τοτε λογικά θα γίνει η περιοδεία.
Αν αρχίσουν οι κυβερνήσεις των υπολοιπων κρατών τις απαγορευσεις στις επικείμενες ημερομηνίες τότε θα πάει όλο το τουρ reschedule λογικα για την ανοιξη του 21

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ναι, η Αυστρία απαγόρευσε τα πάντα και δεν είναι δυνατόν να γίνει αλλιώς. Αλλά δεκάδες συγκροτήματα έχουν ακυρώσει χωρίς οι εκάστοτε χώρες όπου θα εμφανίζονταν να έχουν απαγορεύσει τις συναυλίες. Βλέπεις, δεν είναι μόνο αν σε δέχεται μία χώρα, αλλά 1) αν μπορείς εσύ να ταξιδέψεις, 2) πόσο εύκολο είναι να μετακινηθεί το equipment τόνων σε χώρες που ίσως έχουν κλειστά σύνορα ή αυστηρούς ελέγχους και 3) πώς αντιλαμβάνεται κανείς την εξέλιξη της πανδημίας σε κάθε χώρα.

Δεν είναι το ίδιο να θέλει να παίξει μία μπάντα π.χ. στην Ιταλία με τις δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, την Τουρκία όπου δεν ξέρει τι γίνεται και πότε θα πιάσει peak ο ιός, την Ελλάδα που τα πάει περίφημα, τη Σουηδία που ψάχνεται καθυστερημένα και την Αγγλία που είναι τρεις λαλούν. Ίσως βέβαια να σκέφτομαι εγώ διαφορετικά από τις μπάντες και να είμαι λάθος :smiley:

Τέλος πάντων, απλό food for thought ήταν το πρώτο μου μνμ, χωρίς διάθεση να μονοπωλήσω το ενδιαφέρον σε δύο συγκροτήματα/συναυλίες. Σημασία έχει ότι φέτος φεστιβάλ γιοκ σε μεγάλο βαθμό και περιμένουμε τα νέα για Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι θα τη γλιτώσουμε.

1 Like

Αν δε γίνουν πουθενά, δε θα γίνουν ούτε εδώ :grinning:.

2 Likes

Πιστεύω ότι η πλειοψηφία των συγκροτημάτων θα ακυρώσουν όλο το ευρωπαϊκό leg.

Κάθε χώρα βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο της πανδημίας . Αν ακυρωθούν εμφανίσεις σε 4-5-6 χώρες ( που είναι μάλιστα και οι " μεγάλες " ) δε νομίζω να κάτσουν να ασχοληθούν με τις υπόλοιπες

6 Likes

Πάνω κάτω το ίδιο λέμε κ συμφωνώ με τα περισσότερα, απλά για μεγάλες μπάντες τύπου GNR όλα έρχονται στο μαρουλακι…δεν πρόκειται δλδ από μόνοι τους να ακυρώσουν λαιβ γιατί τα ποσά είναι παίζονται ειναι τεραστια.
Όπως θα είδες στην Λατινική Αμερική μόνο το Μεξικό δεν είχε απαγόρευση συναυλιών κ δώσανε παρόν κανονικά. Δεν σου λέω ότι θα γίνει κ Ευρώπη το ίδιο. Θεωρώ ότι αν έρθουν θα έρθουν για να παίξουν τουλάχιστον τα μισά show, αλλιώς καθόλου.

2 Likes

ΠΕΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;

Νταξ, δεν διάβασα τα υπόλοιπα, αυτό μετράει :laughing:

Αυτό που είπε ο @Rebel ρε :grinning:. Αν ακυρωθούν για τον έναν ή τον άλλον λόγο οι μισές συναυλίες μια περιοδείας, ε, η μπάντα θα ακυρώσει και τις υπόλοιπες.

Εχμ… απόπειρα για αστείο έκανα :rofl:

1 Like

Για το Roadburn…

Roadburners,

We’re aware that today many of you would be starting your journey to Tilburg to kick off Roadburn 2020. It’s such a strange feeling to have that missing from our lives this year. We hope that wherever you are, you are staying safe and that you know we’re missing the community spirit that comes with Roadburn each and every year.

We know that some of you still have questions or concerns about refunds and vouchers, so we want to reiterate that these should be directed to info AT 013.nl - someone will get back to you via email.

If you’re not already part of our Roadburners facebook group - maybe now’s the time to join. Some of you have started to share memories from past times at Roadburn over there - and we want to encourage more of that. We might not be able to be together physically but we can still feel the bond that unites us otherwise.

We are working now to bring you a few things to mark what should have been Roadburn 2020 - and we’ll keep you up to date on that as things unfold. As with the festival itself, these days are yours to make into your own experience - share your photos, videos, memories and playlists. Tell us what you’re drinking, tell us what you’re listening to, share your best friet/patat recipe…