[-X [-X :lol:
Η αδελφή σου είναι άνθρωπος με κατανόηση!!!Δεν της συμπεριφέρεσαι σωστά!φτου σου!:lol:
Πρόσεχε…θα βάλεις πλυντήριο!
:twisted:
8O :? sign-:oops:
Αδερφουλααααα!!!
Please, forgive me…[-o< [-o<
Εμ τέτοια κάνεις και πως να σου κρατήσω κακία?!
Λοιπόν , έχουμε και λέμε… συνάντηση κορυφής εδώ και τώρα! από την ερχόμενη τρίτη ωστέ να έχει επιστρέψει και ο ανταποκριτής μας maiden1979 απο Βέλγιο, εκτός κι αν κανονιστουν 2 μια για το σκ και μια για τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας… ούτως ή άλλως με αφορμή το rockwave θα γίνει και μια πανελλαδική συνάντηση κορυφής στην οποία δηλώνετε συμμετοχές και παρακολουθείτε τα δρώμενα στο τόπικ “Ανακοίνωση”… έλα να βλέπω χέρια…
Στην ιδεα παντα μεσα, στις μερες ακομα δεν ξερω θα δειξει, κανονιστε και θα δω, απλα δεν ξερω ποιες θα ειναι οι καλοκαιρινες υποχρεωσεις μου ακομα θα μαθω σε λιγες μερες!
Διαθέσιμες μέρες (με το ζόρι κι αυτές) 25/6, 29/6 από πλευράς μου.
Τώρα αν μπορέσω να ξεκλέψω μια μέρα του Ιουλίου, θα δείξει.
Αντε ρε, καιρος να γνωρισουμε και τους Σαλοννικους… 8)
Εγω ειμαι μεσα. Οποτε θελετε… Δεν εχω εξεταστικη!!!
Κι εσύ τον παίρνεις.
Ναι αλλα εχω δωσει 4 εξεταστικες απο τον Νοεμβριο μεχρι τωρα…
Καλά τότε, δεν τον παίρνεις. :-s
[SIZE=“2”]XAXAXAXA[/SIZE]:lol2: :lol3: :lol3: :lol3: #-o
ΜΗΤΕΡΕΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?
Φυσικα!!! Τα εχουμε πει αυτα…
OK KANONISTE TO KAI GIA NA DOUME TI THA DOUME
ΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ Ο ΧΙΠΠΥΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟ ΑΝΗΜΕΡΟ ΚΕΙΝΟΣ ΜΩΡΕ Ο ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΙΚ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΛΑΥΛΑ
ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ
Mαμά είναι μικρός ο Σακης ε.
:bleh: :har: :lol:
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΡΟΒΟΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ Ο ΤΖΕΦ ΟΧΙ Ο ΤΖΙΜΜΥ ΟΧΙ Η ΒΟΝΝΙΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΑΙΒ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΛΕΝΝΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΒ ΣΤΟ ΕΛ ΜΟΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΣΑΠΟΡΤ Ή ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΑΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ
ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΥΛΑ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
KYΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΕΧΑS …