Συνάντηση κορυφής!

Θα παιζουν οι Metallica και εγω θα κοιμαμαι ρε? Απο τις 10 θα εχω ξυπνησει…:smiley: :smiley: :smiley:

Λοιπον, κανονιζουμε για καφε και βλεπουμε εκει περα τι θα κανουμε μετα…

Αντε να κατεβειτε, να δειτε καμια Αθηναια να ανοιξει το ματι σας…:smiley: :smiley: 8)

Οποτε κλεινουμε ωρα…κατα τις πεντε…
Ας ερθει και καμια κοπελια ρεεε να μην ειμαι μονη μου με τους ανδρες…ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ…:oops:

Eχουμε ηδη κλεισει Αλοη,Princess of the dawn και φανταζομαι και witch.
Οι υπολοιπες απαντηστε!

Φερτε και καμια απο Θεσσαλονικη ρε τσιγκουνιδες…:smiley:

Οι Αθηναιες δεν σου κανουμε…:-k :x

Τοσο νωρις ???

Τεσπα μαλλον εγω θα ερθω μετα τις 21:00.

Κωστακη μου,κλεινουμε νωρις για να προλαβουμε να τα πουμε και για να προλαβουμε μετα ηλεκτρικο για να γυρισουμε…:slight_smile: :slight_smile:

Καλα αυτο το ξερω ρε, αλλα πιστευω μπορουμε να μην το διαλυσουμε πριν τις 11, προλαβαινουν ολοι να γυρισουν, δεν μπορω να ερθω πριν τις 9.

Tι 11 ρε.
2-3.Κραιπαλες θελω.
Θα σας μεθυσουμε με τον Ανχολη και θα ξενυχτησετε με το ζορι.

Αν ξαναπούν για σορτσάκια δεν έρχομαι. Εμείς γιατί δεν λέμε για άντρες; Με έπιασε το παράπονο τώρα :stuck_out_tongue:

Μιλαω για οσους θελουν οπωςδηποτε να γυρισουν με ΗΣΑΠ μετρο κτλ ρε αθλιε!

Μην κλαις, θα φορέσουμε και εμείς σορτσάκια:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ειμαι μέσα για συνάντηση.

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Και απο πάνω τίποτα ετσι; :stuck_out_tongue:

:oops: Ντρέπομαι να κάνω τοπλες… Δεν έχω ξανακάνει:-s :-s :-s

Οκ. Συμφωμουμε ολοι ντ κλεισουμε κατα τις 9 το βραδυ για να βολευτουμε ολοι…και 9 καλα ειναι ενταξει…
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ…

Μωρε κλειστε το οτι ωρα θελετε απλα μην το διαλυσετε στις 9 που θα ερθω να σας βρω και εγω, πηγαιντε οπου θελετε θα σκασω τηλ σε κανεναν απο εσας και σας βρισκω.

Οκ, θα μου θυμίσει τις εποχές όταν πήγαινα γυμνάσιο:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

NAI NAI.

Για ρετσινες και κρασια εγω λεω!

Άμα έχουμε ραντεβού 9, οι αργοπορημένοι θα έρθουν αργότερα. Μέχρι να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε θα πάει 10. Δε θα προλάβουμε συγκοινωνία. :-s