Συνάντηση κορυφής!

!

• unholy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οπως και η υπολοιπη καφετερια!!!:smiley: :stuck_out_tongue:

εχω δυνατή φωνήηηηη ! τι να κάααανωωωω?:frowning: :stuck_out_tongue:

• Princess_of_the_dawn (κατά πάσα πιθανότητα…)

Εσύ πας πακέτο με μένα! :smiley:

Εσενα εχω μεγαλη περιεργεια να σε γνωρισω…:smiley:

Να εισαι μακρυα δαγκωνει…:lol:

Έκανα αντιλυσσικό, μην φοβάσαι! :lol:

θα σου φέρω δωράκι t-shirt scorpions:wink:

Θα το φορέσω με περηφάνια! :smiley:

Λοιπον, για πειτε ποτε και που… Εκει που ειχαμε παει και την αλλη φορα καλα δεν ειναι?:-k

Λοιπόν :

1] ΜΕΡΑ
α)Παρασκευή 20/4
β)Σάββατο 21/4
γ)Κυριακή 22/4

2] ΤΟΠΟΣ
α)θησείο
β)πλάκα
γ)ρέντη ( village ) (<–εχει και bowling :roll: )

3] ΩΡΑ
α)4:45
β)4:56
γ)5:00

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ :smiley:

Λοιπον, εγω ψηφιζω Σαββατο,ή Θησειο ή Πλακα(γιατι Ρεντης ειναι λιγο μακρυα), και την ωρα την αφηνω σε σας… Οτι ωρα βολευεστε!!!:slight_smile:

ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!:smiley: 8)

Σάββατο προτιμώ… Κέντρο θέλω (άρα όχι Village) και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Εξάλλου στάνταρ ώρα θα το διαλύσουμε. Όταν κλείνει το μετρό!!! Γιατί να μη χαρούμε περισσότερο? Ας φέρει κάποιος και ωτασπίδες για όσους κάθονται κοντά στη witch!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Συνάντηση οπωσδήποτε στο κέντρο (όποιο σημείο του σας αρέσει:p ) και όχι Σάββατο απόγευμα γιατί θα πάω σε live.

Ωραια… Σαββατο δεν μπορει ο Φιλιππος… Αλλες μερες που βολευουν? Εγω δεν εχω προβλημα παντως…:slight_smile:

Είπα δεν μπορώ Σάββατο απόγευμα. Αν συναντηθούμε 4-5 το μεσημέρι θα ρθω. Απλά 8 παρά θα την κάνω.

Και Κυριακή βολεύει… Πάντως Παρασκευή έχω μέχρι αργά μάθημα…:frowning:

Λες? Ετσι κι αλλιως την προηγουμενη φορα ειχαν φυγει μερικοι πριν διαλυθει το meeting…Aπλα, ειναι δυσκολο να βολευτουμε ολοι… Πιστευω οτι το πιο ιδανικο ειναι το Σαββατο γιατι την επομενη μερα δεν εχουν σχολειο οι Βενιαμιν της παρεας…:smiley:

εεεε, βασικά κανονίστε όποτε θέλετε… Ότι και να πω σήμερα, αύριο ίσως να μην ισχύει… Άτιμη εξεταστική:( :frowning: