Συνάντηση κορυφής!

Σε πήρανε χαμπάρι ε???:stuck_out_tongue:

Anyway, πάω για ύπνο…:sleep:

κανονίστε να σας περιμένω πάλι παλιόπαιδα…:-k

Αν θυμασαι καλα δεν ειχαν γινει ετσι ακριβως τα πραγματα…:stuck_out_tongue:

:frowning:
για ρωτα rangel bloody angel karvou kai davidian ποιος έφτασε πρώτος!:frowning:
το ν angmar αναγνώρισα και σας μίλησα!
τώρα 'ομως γνωριζόμαστε… κι αν δεν με δείτε …θα με ακούσετε…:lol: :lol: :lol:

Παλι καλα που το ειπες, να ερθω οργανωμενος αυτη τη φορα…

Ενα ζευγαρι ωτασπιδες, ακουστικα βαρυκοηας…:stuck_out_tongue:

Αυτο λεγεται θρασσος! Κανονιστε να σας περιμενω εγω παλι, πρωτος-πρωτος ειχα φτασει την προηγουμενη φορα.

φωνάζω τόσο πολύ???8O 8O 8O

Βασικα δεν φωναζεις τοσο δυνατα, οσο γελας!!!:smiley:

Rychehead, δεν ξερω αν εφτασες εσυ πρωτος, ή ο Thorgal ή ο Gigatron, αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν εφτασε η Witch πρωτη…:smiley: :stuck_out_tongue:

Eπειδή έχει πέσει λάσπη και παραπληροφόρηση τρελλή :lol: ,για την ιστορία και μόνο εγώ είχα φτάσει πρώτος την προηγούμενη φορά…:lol: :stuck_out_tongue: :wink:

Sorry για να καταλάβω. Από όλους όσους θα βρεθούν εκεί μόνο εγώ θα είμαιι για πρώτη φορά;:frowning:

Κι εγω.
Αλλα δεν ξερω αν σκασω.
Παντως την ιδια απορια ειχα κι εγω.
Λες αν παμε κι εμεις, οι υπολοιποι να μην μας παιζουν?:stuck_out_tongue:

λεπον. αφου εκλεισε να συρω το κουρασμενο μου κορμι και θα ρθω:p θα με δειτε και με νεο look. χίππικες καταστάσεις να ουμ. σα το look του johan:lol:

(ριχνω λαδι στη φωτια για την witch. μουαχαχαχα… :twisted: )

βασικα αφηνω γενια8) bluezlick καταστασεις…8)

Εγώ πάντως αν τελικά τα καταφέρω και έρθω, πάλι τελευταίος θα έρθω!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Οπότε μη με περιμένετε… Θα σας βρω εγώ αν είναι:wink:

Kι εγώ και νιώθω λίγο περίεργα…Δεν ξερω και κανέναν φατσικά!μόνο από φωτογραφίες!!:frowning:

Θα ξεχωρίζουμε από χιλιόμετρα,μην ανησυχείς…

:lol: :stuck_out_tongue:

Ρε δεν υπαρχει κανενα προβλημα… Κι εγω δεν ηξερα κανεναν, μονο τον Gigatron, αλλα γνωριστηκα και με τους υπολοιπους και ολα οκ…:smiley:

Μακάρι!Ελπίζω πάντως να μην αργήσω πάρα πολύ…:smiley:

Να μην αργήσεις κθλ! [-X :stuck_out_tongue:

Εγω δυστυχως μαλλον δεν θα μπορεσω γιατι εχουμε κανονισει εδω και καιρο γι’αυτην την Κυριακη ενα ευχελαιο με την Αρχιεπισκοπη στην Μεγαλοχαρη της Πατμου και οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να απουσιασω!!! Παντως αν προλαβω θα περασω να μου πειτε ενα ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!

Και για να αποκαταστησουμε την ταξη, την προηγουμενη φορα οταν εφτασα οι μονοι που ηταν εκει ηταν ο Gigatron και ο Rychehead, ΚΑΝΕΙΣ αλλος!! Ετσι απλα… :slight_smile:

Ετσι αγορι μου, αποκατεστησε την αληθεια!!!

Ας πει και ο Gigatron τωρα οτι ηρθε και βρηκε μονο εμενα!!!