Χρόνια Πολλά Αλόη!

χρονια σου πολλα καλα κ με υγεια!
να αγαπας κ να αγαπιεσε!

Χρόνια πολλααααααααα!!! :smiley: :smiley: :smiley: Ό,τι επιθυμείς κοπελιά! Πλάκα πλάκα κι εγώ μεγαλύτερη νομιζα είσαι…:stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”]Εφαγα και μια φρίκη στην αρχή… λεω τι σκατά, 141 ποστς?? :-s [/SIZE]

Χρονια πολλα κι απο δω.

Χρονια πολλα κι απο κει.

Χρόνια πολλά!! Ό,τι επιθυμείς εύχομαι Αλόη μου, πάντα καλά, με υγεία και ευτυχία! :slight_smile:

Χρόνια πολλά Αλόη, ο,τι επιθυμείς και πάντα χαρά και υγεία. Με λιγότερους πονοκέφαλους και εργασίες. :stuck_out_tongue:
Πολύχρονη!

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμενα και ολα τα σχετικα…

Ωω! Το ξέθαψε! Θενκ γιου τρελέ Άνγκμαρ! Καλή συνέχεια με το φτιάξιμο του δωματίου! :smiley:
Βλέπω και φράγκικη signature με αέρηδες και χαστουκάκια… χεχε 8)

Εσύ μπορεί να θυμάσαι μόνο τους λουκουμάδες αλλά εγώ θυμάμαι που με ρίξατε και στην πισίνα σε ανύποπτη στιγμή! :lol: Και δεν έχω εκδικηθεί ακόμα!
Λοιπόν, φίλτατε ναυαγούλη σε ευχαριστώ πολύ! :smiley: Και 'συ πραγματικά ό,τι επιθυμείς!

'Φχαριστώ! Επίσης!

Θενκ γιου κι από 'δω φριφρίτ!

Ευχαριστώωω! Εννοείται ταξίδια και φωτογραφίες!! <3 Ψήνεται για φθινόπωρο! :bounce:

Ανεκδοτάκι δεν έχω;; :frowning: χαχα! Θενξ ρε! :smiley:

Ευχαριστώ! Καλή τύχη στις εξετάσεις! (αν δεν κάνω λάθος)

Νεφελούλα! Σ’ευχαριστώ πολύ! :rockon:

Yeap! Next week!:smiley: thanx!

Ευχαριστώ όooλους πολύ, kids! :smiley: :wink:

Ok 2 χρόνια…
…αλλά 5; :? Αν μου το πείτε και στο μέλλον θα φάτε ξύλο εσείς οι δυο και όσοι το λένε! (οι περισσότεροι :stuck_out_tongue: ) :lol:
Thank you Παναγιώτη και Λούνα! 8)

χρονια πολλα και απο μενα

δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα οσοι ησασταν στο δευτερο κομεντ δεν σας πολυσυμπαθει:p

Δημιουργικά…; :-s Ναι! Πρέπει! :stuck_out_tongue: Θενξ!

Thank you μπέμπα! :stuck_out_tongue: :smiley:

Κλασικός χίππης με την καλύτερη ευχή! :hippy:

Καλά οι άλλοι που με έχουν δει… εσύ; :-s :stuck_out_tongue: Thank you! Άντε να μας έρθεις Αθήνα του χρόνου! (:tomato: ?)

Χαχαχ! Thank you both!

Σ’ευχαριστώωω! Και 'συ φέτος να πετύχεις αυτό που θες :yes:

Χαχα! Τι εργασίες, αφού όλο Lost βλέπω!

τώρα που το λες έχω κανα δυο… :roll:

Η βαρεμάρα σου φαίνεται ακόμα και σ’αυτό το ποστ! Άι σήκω έλα σχολή ρε! :stuck_out_tongue:

Ω! Τι τιμή! Ευχαριστώ!

μούντζα ε. :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά και καλά Αλόη!! Να έχεις υγεία και ευτυχία, εσύ και όσοι αγαπάς!!:smiley:

Χρονια πολλα ρε!Οτι επιθυμεις:)

Χρόνια πολλά κι από μένα! Ό,τι επιθυμείς…

Χρονια σου πολλα κοριτσαρα μου…Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις…Εμεις επιθυμουμε να συνεχισεις να ομορφαινεις το φορουμ μας…!!!

Have a very happy birthday!!!19…γκρααααααααν θα πρασινίσω από τη ζήλια μου…έυχομαι όλα τα καλά(είμαι large γυναικάκι)

Thank you all! :blues: βγάζει καπέλο

:-s :oops: Ευχαριστώ!! :oops:

Έλα μωρέ, 19 είναι, σιγά το πράγμα… :oops: :-s :stuck_out_tongue: Ευχαριστώ πολύ πολύ! :smiley:

Δεν σε ξέρω, αλλά χρόνια πολλά, ό,τι και όποιον επιθυμείς είθε να το(ν) βρείς… :slight_smile:

Χρονια Πολλα Αλοη κι οτι ποθεις.