Αν δεν πω Τρυπες θα πέσει φωτιά να με κάψει. Ήταν το πρωτο ροκ άκουσμα που είχα γενικότερα (ελληνικά, ξενα). Απο εκει και πέρα θα συνεχίσω να είμαι προβλέψιμος στις επιλογές μου με Rotting Christ και Septic Flesh.
Για πείτε τπτ για ΠΕΛΟΜΑ ΜΠΟΚΙΟΥ.
ε τι να πουμε… άκου εδώ να καταλάβεις
(οι μάγοι, ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια τους, το συγκεκριμένο θυμίζει αρκετά uriah heep κλπ)
Ποιοι Πελομα Μποκιου μπρε, ακουστε Fear Condition απο το καταμαυρο 1986:
Απο Θεσσαλονικη νομιζω ηταν.
παιζεις τρελή μπάλα λέμε…οι Fear Condition εχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο dark-wave new model army… αγαπημένο άλμπουμ!
ας απαντήσω με stained veil
στο δεύτερο λεπτό που “μπαίνει” το κομμάτι, μοιράζουν πολλαπλά εγκεφαλικά και καρδιακά ταυτόχρονα. Σοκ και Δέος.
:respect::respect::bow2:
Rehearsed Dreams , απο τα πιο εφιαλτικα σχηματα της Creep:
“while i am still in God’s gift…”
Ωραίοι οι Πελομα!
Ω ναι, και αυτό!
ό,τι και να πεις για τα συγκροτήματα της Creep είναι λίγο… ήταν ήρωες βασικά. Η Creep, ήταν πραγματικά μια εταιρεία που ήθελε να βοηθήσει τα συγκροτήματα που έβγαλε, πολύ απλά γιατί δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό (ο Δαλλίδης ήταν συμμαθητής του Φίλωτα Scars των Yell - o - Yell, και η εταιρεία δημιουργήθηκε για να κυκλοφορησει το άλμπουμ των Yell O Yell). Μακάρι να ήταν και άλλες εταιρείες της εγχώριας σκηνής - κατά τα άλλα “ανεξάρτητες” - σαν τη Creep. Όλα τα συγκροτηματα της εποχής πάντως, ανεξαρτήτως αν πέσαν σε “κοράκια” ή όχι, ήταν γνήσια, αληθινά και κάνανε πάνω από όλα αυτό που είχαν όρεξη να κάνουν, να παίζουν δλδ ροκ ν ρολλ (στις σκοτεινές και μη πτυχές του). Για αυτό ο κατάλογος δεν τελειώνει… στα 80’ς η ανέξαρτητη σκηνή ήταν το the real thing…τέλος.
Rotting Christ
Septic Flesh
Phase reverse
kai oi προσφατα ανακαλυφθεντες Real fiction
Rotting Christ
Kawir
Ravencult
Και απο μη-μπλακ SpitFire
Τα ειπες ολα. Τελος. Η αφηγηση του ιδιου του Δαλλιδη για την κυκλοφορια του πρωτου βινυλιου της Creep (Yell-o-Yell “Shoot the truth”) ειναι ανθολογια δημιουργικου θρασους εντος της παρακμιακης συγχρονης Ελλαδας. Η Creep ηταν μια και μοναδικη, για αυτο και βαστηξε μολις 3-4 χρονια. Shoot the truth? Shoot reality!
South of No North - Pro Cabaret video (1989):
http://www.youtube.com/watch?v=5-SWpRM9He0&feature=related
χμμ…
Spitfire
Firewind
Hχορυπανση (γιατι ειμαστε και πανκια!!!)
Nightstalker πρώτοι με τεράστια διαφορά, απίστευτη μπάντα.
Sun of Nothing
Rotting Christ με ιδιαίτερη προτίμηση στα πρώτα τους (μέχρι και A Dead Poem).
Από ελληνόφωνα:
Τρύπες
Διάφανα Κρίνα (τα 2 πρώτα κυρίως, τα υπόλοιπα τα βαριέμαι λίγο)
Το Πλοκάμι Του Καρχαρία (οκ, πλάκα κάνω, απλά επειδή το ελληνικό ροκ δεν είναι πολύ του γούστου μου, δεν βρίσκω 3η μπάντα)
Τον έπαιξα…3η μπάντα οι Panx Romana
Έχουμε και λέμε
Αυτές τις τρείς μπάντες ξεχωρίζω
Επίσης μου αρέσουν οι Septic Flesh και οι Κόρε Ύδρο αλλά δεν έχουνε φτάσει το επιπεδο σε καμία περίπτωση με κανένα απο τα παρακάτω συγκρότηματα
Στη πραγματικότητα το καλύτερο Ελληνικό metal συγκρότημα είναι οι septic flesh εύκολα. Και το καλύτερο Ελληνικό ροκ συγκρότημα οι Τρύπες (πάλι εύκολα). Συνεχίστε.
AOYA
ATAVISM
HARDCOURADES
Οι spitfire είναι οι αγαπημένοι μου και ακολουθούν οι flames και οι septic flesh…
Λοιπον επειδη τρια ειναι πολυ λιγα θα πω πεντε ελληνοφωνα και πεντε μεταλ
Εχουμε και λεμε…
Ελληνοφωνα:
Διαφανα Κρινα
Τρυπες
Αντιδραση
Πυξ Λαξ
Panx Romana
Μεταλ:
Rotting Christ
Septic Flesh
Nightfall
Dead Congregation
Ravencult
- Τα δυο τελευταια πολλα υποσχομενα…
film
+
closer
Σκηνικα 3 μπαντες κανουν τη διαφορα στην Ελλαδα!!
Σιγουρη διασκεδαση, σωστη σκηνικη παρουσια, τρελο κεφι και γκαυλα!!!
Nightstalker
Deus X Machina
Last Drive