Στράτευση και στρατός

Όπως τα λέει ο ChrisP είναι. Εγώ είχα πάει παλιότερα εκεί (Αύγουστος του '06) και ήμουν στη… θρυλική 4η μοίρα! Από εγκαταστάσεις καλά ήταν (τουαλέτες, μπάνιο εσωτερικά, ζεστό νερό όλο το 24ωρο κλπ), αλλά από εκπαίδευση μας είχαν ξεσκίσει, ειδικά εμάς της 4Γ! Βολές, νυχτερινές πεζοπορίες, ασκήσεις…
Αλλά μασάνε οι άντρες ρε;! :stuck_out_tongue:
Βέβαια, τώρα θα έχει αλλάξει ο διοικητής και πολλοί αξιωματικοί, οπότε άγνωστο τι θα βρει εκεί (εκτός αν ξέρει κάποιος που πήγε πρόσφατα, ας ψάξει σε ειδικά φορουμς για στρατό, νομίζω thiteia.gr ή κάπως έτσι ήταν ένα).

Λίγες βολές βλέπω κάνανε κάποιοι… Εγώ είχα χάσει μέτρημα, στη Θήβα 3 φορές νομίζω, μετά Καστελόριζο είχαμε και ολόκληρη βδομάδα βολών… μέχρι και με πολυβόλο έριξα (καλή φάση βέβαια), στα ΛΥΒ άλλες 3 φορές… και μετά και στο Χαϊδάρι 2-3 φορές ίσως (αν και λούφαρα από κάποιες :roll: )

Θα θελα να ξαναρίξω με πολυβόλο… αλλά αυτή τη φορά να σημαδεύω συγκεκριμένους στόχους! 8)

Παθων της 4ης εδω… 2 μηνες μεχρι στιγμης στην Θηβα (Εκπαιδευση + ειδικοτητα οδηγου). 1η-2η-3η μοιρα ξυνουν τα π@π@ρι@ τους και εμεις της 4ης εχουμε κανει 6 βολες (!!!) εκ των οποιων τεσσερις εγω + στιβο μαχης. Μην μιλησω για αγγαρειες οπου περα απο την 4η μοιρα καθαριζουμε λεσχη, κεντρικη πλατεια κτλ…

Απλα στην 4η εχεις το προνομιο να κοιμασαι σε θαλαμους των 20 και εχεις και το ντουλαπακι σου… κατα τ’αλλα τρεξιμο… Σε μερικες μερες Καβυλη… :roll: και απο Μαρτιο ελπιζω πισω Αθηνα

Κοντά σε στείλανε! :stuck_out_tongue:
Εγώ ήμουν λίγο πιο πέρα, Ρίζια.

Μέχρι τον Απρίλη είχε χιόνια! :expressionless:

ok ευχαριστω πολυ παιδια…

:slight_smile:

Υπομονή σε όλα τα παιδιά που υπηρετούνε ή που θα υπηρετήσουν,να μην ακούνε κανένα,να βιώσουν αυτήν την εμπειρία με το δικό τους τρόπο και όλα καλά.Εγώ όταν υπηρετούσα περισσότερο άγχος είχα με το αν θα βρώ δουλειά μετά το στρατό…

Παρουσιάζομαι 9/2/2010 στην Πάτρα
ΚΕΤΧ/ΕΟΔ Τεχνικό
Πρώτα έμαθα για τους Bolt Thrower και μετά αυτό.Τί ξύπνημα…

παιδες εγω που μπαινω δευτερα 8/2 μηπως ξερεται ποτε πεφτει η ορκομοσια??
μηπως πεφτει παρασκευη 19/2?? για να δω αν θα παω gamma ray…

Ανάλογα με το πότε θα κάνετε ορκομωσία, Παρασκευή ή Σάββατο.

εγω θεωρω πως ο στρατος θα μας κανει δυνατους αντρες
ετσι μου λεει ο πατερουλης μου

φιλε ο στρατος ειναι καλη φαση
δεν εχω παει ακομα αλλα μου ειπαν οτι παιζει πολυ χορτο μεσα 8)

πολύ περισσότερο απ’όσο φαντάζεσαι.

Η μαγική λέξη είναι “αποψίλωση” :twisted:

χιλια μπραβο σ’αυτους που ψηφισαν πασοκ για το 9μηνο.

+1 στο σακουλι με τιτλο “η ψηφοθηρία πετυχε κορόιδα”

Τι εννοεί ο ποιητής?

εχω την εντυπωση πως το εννιαμηνο ειναι απο νεα δημοκρατια …

ναι και εγώ αυτό νομίζω.

για ναυτικο λεει ο ποιητης

δε σε ρώτησα όμως εγώ τί εννοείς…

σε εθιξα?
ζητω συγνωμη για το αποπλανητικο μου quote

καλά περα βρέχει.δε στην είπα.απλά σου είπα οτι δε σε ρώτησα εγώ…

παραπλανητικό λέγεται το κουοτ.

Έλα χριστέ και παναγία πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να προτιμά 9 μήνες διακοπές αντί για 12…