Όπως τα λέει ο ChrisP είναι. Εγώ είχα πάει παλιότερα εκεί (Αύγουστος του '06) και ήμουν στη… θρυλική 4η μοίρα! Από εγκαταστάσεις καλά ήταν (τουαλέτες, μπάνιο εσωτερικά, ζεστό νερό όλο το 24ωρο κλπ), αλλά από εκπαίδευση μας είχαν ξεσκίσει, ειδικά εμάς της 4Γ! Βολές, νυχτερινές πεζοπορίες, ασκήσεις…
Αλλά μασάνε οι άντρες ρε;!
Βέβαια, τώρα θα έχει αλλάξει ο διοικητής και πολλοί αξιωματικοί, οπότε άγνωστο τι θα βρει εκεί (εκτός αν ξέρει κάποιος που πήγε πρόσφατα, ας ψάξει σε ειδικά φορουμς για στρατό, νομίζω thiteia.gr ή κάπως έτσι ήταν ένα).
Λίγες βολές βλέπω κάνανε κάποιοι… Εγώ είχα χάσει μέτρημα, στη Θήβα 3 φορές νομίζω, μετά Καστελόριζο είχαμε και ολόκληρη βδομάδα βολών… μέχρι και με πολυβόλο έριξα (καλή φάση βέβαια), στα ΛΥΒ άλλες 3 φορές… και μετά και στο Χαϊδάρι 2-3 φορές ίσως (αν και λούφαρα από κάποιες :roll: )
Θα θελα να ξαναρίξω με πολυβόλο… αλλά αυτή τη φορά να σημαδεύω συγκεκριμένους στόχους! 8)
Παθων της 4ης εδω… 2 μηνες μεχρι στιγμης στην Θηβα (Εκπαιδευση + ειδικοτητα οδηγου). 1η-2η-3η μοιρα ξυνουν τα π@π@ρι@ τους και εμεις της 4ης εχουμε κανει 6 βολες (!!!) εκ των οποιων τεσσερις εγω + στιβο μαχης. Μην μιλησω για αγγαρειες οπου περα απο την 4η μοιρα καθαριζουμε λεσχη, κεντρικη πλατεια κτλ…
Απλα στην 4η εχεις το προνομιο να κοιμασαι σε θαλαμους των 20 και εχεις και το ντουλαπακι σου… κατα τ’αλλα τρεξιμο… Σε μερικες μερες Καβυλη… :roll: και απο Μαρτιο ελπιζω πισω Αθηνα
Υπομονή σε όλα τα παιδιά που υπηρετούνε ή που θα υπηρετήσουν,να μην ακούνε κανένα,να βιώσουν αυτήν την εμπειρία με το δικό τους τρόπο και όλα καλά.Εγώ όταν υπηρετούσα περισσότερο άγχος είχα με το αν θα βρώ δουλειά μετά το στρατό…