Ερώτηση!

δηλ. ειναι κατι σαν τους συνδεσμους των οργανομενων οπαδων?

ayto na sou pw thn alitheia den to katalavenw efoson kapoios thelei na vgei… xwria oti mazevonte “axrhsta” post apo aytous pou exoun na mpoune px 2-3 xronia…
epipleon egw thelw na vgw kai to lew anoixta. Den me peirazei na kanw ena log out kai na min ksanampw alla to thema eine oti mou erxonte mails mesw tou mail mou kai eine kapws enoxlitiko gia ayto sou eixa steilei proswpiko minima alla den elava apadish… anyways… : )

Γράφεις με Greeklish, τα οποία απαγορεύονται, αλλά δε θα σου σβήσω το μήνυμα μόνο και μόνο για να σου απαντήσω.

Το τι μαζεύεται είναι δικό μας θέμα. Ο λογαριασμός σου δεν πρόκειται να σβηστεί.
Πέραν αυτού, παρατήρησα ότι ενώ είχες στείλει pm για να σε σβήσουμε, 2 μέρες αργότερα postαρες στις μικρές αγγελίες για να πουλήσεις εισιτήρια…
Αν ήθελες να μην σου έρχονται e-mail, ας μην έβαζες αγγελίες… 2 μέρες μάλιστα αφότου ζήτησες τη διαγραφή!
Το θέμα τελειώνει εδώ.
Ελπίζω τουλάχιστον το mail σου να έχει μεγάλη χωρητικότητα…

Δεν γνώριζα για τα γκρεεκ-λιςς, αλλά δεν νομίζω οτι είναι αυτο το ποιντ.

Όντως είναι δικό σας θέμα το τι μαζευεται.

ναι έστειλα επειδή δεν ήξερα αν διαβάσατε τα προσωπικα μηνύματα.

Επειδή σε βλέπω κάπως επιθετικό, να σου πω ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξα επιθετικός! απλά έστειλα κάποια μαιλς και δεν πήρα απάντηση.

Γεια χαρα.

Έχεις δίκιο, δεν ήθελα να γίνω επιθετικός και ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επέμεινες αφού σου δόθηκε απάντηση.

Ποιός είναι ο μέσος όρος ηλικίας του forum? Υπάρχει ξεχωριστά για άντρες και γυναίκες?:-k

τα σαράντα

όχι δεν έχουμε τέτοιο στατιστικό.

edit: το 70% των χρηστών πρέπει να είναι 18-26 πάντως

Εμεις που ανηκουμε στο 30% καιρος του ειναι να αυξησουμε το %:wink:
“The young are slaves to dreams; the old, servants of regrets.”

Καλη μερα.

Ειλικρινά δε θυμάμαι πλέον κάποιο πμ σου σε εμένα (μήπως το είχες στείλει σε κάποιον άλλον?), αλλά όπως και να έχει, τα e-mails δεν είναι τίποτα πολύπλοκο. Από το User CP σου μπορείς να τα απενεργοποιήσεις και να κάνεις και unsubscribe από όλα τα threads που είσαι εγγεγραμμένος για newsletter. :wink:

Κατά τα άλλα, ισχύουν όσα ειπώθηκαν. Διαγραφές χρηστών δε γίνονται

καταρχην καλως σας βρηκα.

δευτερον, ας κανω εδω την ερώτηση μου.

υποθέτουμε ότι παίζεις σε μια μπάντα η οποία κυκλοφόρησε ένα demo/δίσκο/dvd/οτιδήποτε και θες να ενημερώσεις τον κοσμο του φορουμ γιαυτο. σε ποιο σεξιον του φορουμ φτιάχνεις το θρεντ.

χωρις να μαι σιγουρος θα φιαχτει σε λιγο καιρο ειδικο σεκσιον για αυτο που λες για τωρα δεν ξερω θα σε γελασω.

καλως ηρθες και καλη διαμονη

Μπορεί κάποιος από τους admin/mod’s να κάνει το DRIFTER37, απλό DRIFTER? ευχαριστώ.
(το 37 είναι παρελθόν…σε κανά μήνα γράφεται το 4 μπροστά)…

στειλε ενα πμ

ειναι απλο και ευκολο αυτο που ζητας

τι ειναι αυτο το + μετα απο το nick ?

Εννοείς κάτω, στους users? Είναι ένδειξη οτι τον έχεις στη λίστα των friends. :wink:8)

α ευχαριστω!
λεω κ εγω γιατι οι αλλοι να εχουν κ εγω να μην εχω! :lol:

Για μενα εχεις :):):):):):slight_smile:

κ εγω σε αγαπαω βακιλε! :smiley:
κανε scrin shoot k στειλτω μου! :lol:

Και εγώ με + σε βλέπω Bluezlick! :slight_smile:

Είχε πλάκα γιατί τις προάλλες μου στέλνει πμ ο Page και με ρωτάει αυτό ακριβώς, γιατί με βλέπει “Mule+”

Toυ απάντάω “είναι Μule ενισχυμένος, με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία!” :p:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
btw είναι λίγο μακάβριο το σταυρουδακι,εγώ κάθε φορά νιωθω that I see dead people:papas::papas: