:lol:…
δεν παιζω γενικα nba αλλα σημερα μιλησα με ενα φιλο που ειναι ιντιαναπολις για ενα σεμιναριο κ ειχε παει προχτες στο ματς με τους νικς, κ μου ειπε οτι δεν βλεπονται κ θα φανε 20 ποντους…
ε ειδα το 29 στην αποδοση κ γλυκαθηκα…
:lol:…
δεν παιζω γενικα nba αλλα σημερα μιλησα με ενα φιλο που ειναι ιντιαναπολις για ενα σεμιναριο κ ειχε παει προχτες στο ματς με τους νικς, κ μου ειπε οτι δεν βλεπονται κ θα φανε 20 ποντους…
ε ειδα το 29 στην αποδοση κ γλυκαθηκα…
Για σημερα θα παιξω over το Σιτι-Τσελσι
I am here: http://tapatalk.com/map.php?dkmcv1
Sent from my iPhone using Tapatalk
εγω λεω να κοντραρω σιτυ και λιβερπουλ σημερα σε μονα αποδεκτα
Τελικα επαιξα το over της Σιτι και τον Ολυμπιακο με + 7,5 ποντους χαντικαπ σε μονα αποδεκτα
Ωραια ολα αυτα,αλλα με την εισοδο του Online στοιχηματος,οποιος ασχολειται θα χει δει πως οι μεταβολες στις αποδοσεις ειναι πλεον ασανσερ και αποτελεσμα πολλων παραγοντων.
Παντως οντως υπαρχουν τετοια λαβρακια.Εγω φετος το χω δει στο Παναιτωλικος-Λιβαδεια οπου ο ασσος υποχωρουσε παντου και υπηρχε μια εταιρια (αγνωστη) που χε το διπλο στο 1,15 …Θυμαμαι το χα κανει και screenshot (αν το βρω θα το ποσταρω) .Βεβαια ψιλοκολλησα και εριξα 30 ευρω μονο.Ε,στο 15 ηταν 0-2 αν θυμαμαι καλα ηδη…
Τεσπα για σημερα η δυαδα μου ειναι Κορτραικ,Σοσιεδαδ .Ψηνομουνα πολυ για την Σιτυ αλλα το αφησα.
Εριξα και ενα χαλαρο 3,4 με 2πλο Αρσεναλ και Χ τις Καρντιφ,Στουρμ και Λοκερεν .
το μεγαλύτερο ηταν όταν έπαιζε η εθνικη σε ομίλους προκριματικών,
σαββατο, γίνονται τα ματς, και την άλλη μέρα ενω εχει ξεκαθαρίσει ο όμιλος οτι μονο η ελλαδα και μια άλλη(νορβηγια??) μπορούν να πάρουν την πρώτη θέση, και οι δυο ομάδες είχαν απόδοση 2+ #-o#-o
Σιτυ-Τσελσι 2
Εβερτον-Αρσεναλ 2
αυτα τα δυο επαιξα.
τη Λιβερπουλ πιστευω θα σπασει
τη Σιτυ οχι
επαιξα Μαντσεστερ Σιτυ 1
Γκενκ 1
Κορτραικ 1
Αιντχοφεν 2
Ε η Τσελσι μετα την αλλαγη προπονητη ειναι σε αρκετα καλυτερη κατασταση,εχει την ψυχολογια υπερ,ενω η Σιτυ το αντιθετο,αποκλειστηκε απο την Μπενφικα,εχασε στην Σουονση τελευταια αγωνιστικη,μου αρεσε και το 4,5 του διπλου,το ρισκαρα.Αν βγει,βγηκε.
Την Αιντχοφεν προσεχε την,λειπει ο Τοϊβονεν που ειναι απο τους κορυφαιους της(αν οχι ο κορυφαιος)
το γυρισε η Γκενκ
η Κορτραικ και η Αιντχοβεν κερδιζουν με 2 γκολ διαφορα και
περιμενω την Σιτυ :?
Αιντε
και μολις της ακυρωσε γκολ
Δεν ηταν γκολ ρε…απ’εξω ηταν :lol:
Eγω εχω παιξει Τσελσι αλλα δεν το βλεπω…Εχει μεγαλο προβλημα επιθετικα και δυσκολα κανει φαση,χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι δεν μπορει να βαλει γκολ.
Νομιζω το δικαιουται αφου η σιτυ εχει χασει τα αχαστα
δεν το βλεπω
το διαβαζω σε σαιτ
και ειπαν οτι ακυρωθηκε γκολ
τωρα το εβαλε η Τσελσι
Παμε ρε Γκαρυ,εστω και με καραμπολες.
Xαχαχαχαχαχαχ
Ελπιζω να μη με μισησεις.
Το βλεπω απο στριμιν και πρωτα διαβασα το ποστ και μετα ειδα το γκολ.
Μαλακια της αμυνας
γιατι να σε μισησω?
εσυ το εβαλες?
χτυπησε στον Τουρε νομιζω
τωρα το εβαλα να το δω κι εγω
και ηταν ωραιο δελτιο αυτο που επαιξα
Θα το γυρισει ρε μπαινει ο Τεβες τωρα
Nα πω την αμαρτια μου ημουν ετοιμος να την παιξω και τη αιντχοφεν και τη γκενγκ αλλα κωλοσα γιατι 2 βδομαδες τωρα παω συνεχεια κουβα.
Εχει παντως μελλον το παιχνιδι.
TEBΕΣ ΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΙΝΙ
παμε Σιτυ δυνατα ρε