με 7 ποντους κερδισε ο ολυμπιακος ρε
–Ισοφαρισε στο 86 η ΚΠΡ με Σισσε.Παμε ρε!
με 7 ποντους κερδισε ο ολυμπιακος ρε
–Ισοφαρισε στο 86 η ΚΠΡ με Σισσε.Παμε ρε!
Nαι εγω τον ειχα παιξει με + 7,5.Δηλαδη και να εχανε με 7 ποντους παλι τον επιανα
Α οκ,μπερδευτηκα,ποτε δεν εχω παιξει μπασκετ και αυτα τα handicap που βαζουν μου τη δινουν.
ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΝΑΙ ΡΕ ΚΠΡ ΝΑΙ ΡΕ ΝΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ
Μερικες φορες ειναι καλα.Π.χ σημερα εδινε το +7,5 του Ολυμπιακου 1.90.Πολυ καλη αποδοση αφου πιστευα οτι το παιχνιδι θα παει με κλειστη διαφορα και αν εχανε ο Ολυμπιακος θα εχανε κατω απο 8 ποντους
Χαχαχαχα 3-2
γκαβλα να πληρωνεσαι με ανατροπη απο 0-2.Μια χαρα ταμειο με μονο αποδεκτο ΚΠΡ και δυαδα οβερ Μπλακπουλ,διπλο Αρσεναλ.Στον πουτσο μου η κωλοτσελσι :Ρ
#-o… ισοφαρησε η βιγιαρεαλ…
ευτυχως που το καλυψα στο 75 κ τουλαχιστον δεν βγαινω χαμενος…
Το Ζιλ Βιθεντε-Μπραγκα ειναι ωραιο για οβερ σημερα,ισως και για μπομπα στον ασο.Νικησε Πορτο και Σπορτινγκ εντος εδρας και εφερε Χ με Μπενφικα η Ζιλ Βιθεντε,αν και εχασε απο τη Μπραγκα 0-3 πριν ενα μηνα.Αλλα απο την αλλη το κυπελλο ειναι ο μοναδικος της στοχος πια,καθως ειναι στη μεση της βαθμολογιας,ενω η Μπραγκα παλευει και για το πρωταθλημα.
Απο κει και περα,ασος ή οβερ της Μαλαγα που κυνηγαει 4η θεση και ειναι σε αρκετα καλη κατασταση,και σκοραρει σχεδον σε ολα ματς,και γκολ-γκολ στο Μπετις - Εσπανιολ(αν και το διπλο στο 3,75 με τσιγκλαει).
Για σήμερα έχω βάλει το under της Καισερισπορ,άσσο την Μπέτις και 2-3 goal την Μπράγκα.
επαιξα παναθα στο -10 στο 6 αποδοση… παμε!!!
εντιτ: ΣΚΑΤΑ… τωρα θα παιξω δυαδα παο-σιενα προκριση…
Ουφ με αγχωσαν Μπετις και Εσπανυολ,αλλα βγηκε το γκολ-γκολ στο 90.Περασε και το οβερ Ζιλ Βιθεντε - Μπραγκα,αμα κρατησει το προβαδισμα και η Μαλαγα παμε για ταμειο.
Δεν επαιξα τιποτα λογω δουλειας και ουτε σημερα με βλεπω να παιζω.Θα επανελθω απο Σαββατο
σημερα λεω μακρια
δεν μπορω να σκεφτω καποια καλα παιχνιδια
για το Σαββατο θα κοιταξω
Β’ Γαλλιας και Ολλανδιας εχει μονο πολλα ματς σημερα,που ειναι λιγο οτι να ναι,ειδικα στην Ολλανδια με αμυνες παιδικες χαρες.Δειτε για πλακα τις αποδοσεις στα πολλα γκολ της Τσβολλε,το να σκοραρει τουλαχιστον 4 γκολ το δινουν 2,30.
Τον ασο της Βολφσμπουργκ εχω ξεχωρισει μεχρι στιγμης παντως,ισως και το διπλο της Σενταν.
λογικα θα παιξω τριαδα σιτυ-βερντερ-αεκ…
παπαρια, ο william hill κλειδωσε τις προκρισεις στην ευρωλιγκα…:roll:
Εγω θα μπω στην bet365 οταν γυρισω σπιτι και αμα εχει ακομα ανοιχτες της προκρισεις θα παιξω παναθηναικο με χιλια!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?t0s2ky
Sent from my iPhone using Tapatalk
κ καλα θα κανεις…
εγω ηθελα να το παιξω δυαδα με την προκριση της σιενα…
Δεν ξερω ρε man για το δευτερο δεν νομιζω βλεπω να περναει ο Ολυμπιακος.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?m3tzgr
Sent from my iPhone using Tapatalk