Στοιχημα

Επαιξα Σουονσι,Σιτυ και Σαλκε και πηγα τρελο κουβα.
(Απο τη γαμωεβερτον που 3 σαββατα συνεχομενα την επαιζα να νικησει και επαιρνα τον πουλο,)

τιμησα στο 4ακι το οβερ της σιτυ…

Το φαγε η Σιτι [-X Παλι κουβα θα παω

παιδιά να έρχεστε σε εμένα να σας λέω τα σίγουρα! :lol:

Οβερ η Παρι,εχει και καλη αποδοση(>2) και το επιβεβαιωνει αβερτα η Παρι στα εντος εδρας ματς,ασο η Μπερμιγχαμ,Χ το Αταλαντα-Μπολονια(ηδη ξεκινησε αυτο) ωραια σημεια για σημερα.Και επισης πιστευω η Γιουβε θα καθαρισει την τραγικη Ιντερ,οπως και η Τουλουζ την Οσερ.

Πολυ κουβα χθες.Για σημερα το μονο παιχνιδι που θα ασχοληθω ειναι το Γιουβε-Ιντερ και επειδη θεωρω πολυ μικρο το 1.57 που δινει στον ασσο επαιξα το δυαρακι του over και ας το χασω:)

λολ το Αταλαντα-Μπολονια ακουγοταν τρελα για στησιμο στο Χ,αλλα εχοντας δει το δευτερο ημιχρονο,στησιμο στον ασσο ηταν μαλλον.Η Μπολονια ειναι απιστευτα ανυπαρκτη,το ματς ηταν 1-0 απο το 50 και η Μπολονια δεν πιεζε και δεν προσπαθουσε καν,οταν εβγαινε μπροστα με το ζορι ενας παικτης ηταν στην επιθεση.Και στο 90 εφαγε και 2ο.

ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΤΣΙΟ ΓΑΜΩ ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.Αστοδιαλο ρε πουστη επιτελους κατι βγηκε και εσωσε τη μερα.Τη φορτωσα στο λαηβ με 2.70,το βαλε στο 88.

το πιο καταστροφικο Σ-Κ που εγινε ποτε!
τιποτα δεν μου βγηκε

Μια απο τα ιδια αφου με πουλησε και το over της Γιουβε χθες.

Για σημερα εριξα κατι ψιλα στο over της united.

Καλυτερα να βαζες ενα γκολ-γκολ το Μπουγιουκσεχιρ-Μπεσικτας,καλυτερη αποδοση(1.70) εχει και ειναι αρκετα πιθανο.

—λολ,ενω το γραφα σκοραρε η Μπουγιουκσεχιρ στο 5’

Δεν κοιταξα και πολυ τα παιχνιδια σημερα.Επαιξα αυτο για να εχει ενδιαφερον το βραδυ.Το φορτωμα θα πεσει αυριο και μεθαυριο με τσαμπιονς λιγκ και ευρωλιγκα :slight_smile:

Ωπ ωραιο τοπικ τωρα το ειδα!:slight_smile:
Σημερα επαιξα κατι ψιλα στα X των Βικινκ και Μπεσικτας και διπλο την Ναντ.Γενικα τωρα τελευταια με εχουν πεταξει κουβα ομαδες που με πηγαιναν καλα οπως η μεγαλη αγαπη Γουεστ Χαμ,Κροουλι, Ρεντινγκ κα.Καλυτερα τα πηγαινε στο μπασκετ Ευρωλιγκα και Εuropa League οσο υπηρχαν και παραπανω αγωνες…

σημερα επαιξα
Μααστριχτ 2
Σεβιλλη 2
Αιντραχτ Φρ. 2

ευτυχως δεν επαιξα Μπεσικτας

Γκολ-γκολ Μπεσικτας,διπλο Μααστριχτ,ασο Μαριτιμο που ηταν το πιο στανταρ και μου βγαζει την ψυχη,και γκολ-γκολ Γραναδα-Σεβιλλη για σημερα.
Τα πρωτα δυο εχουν βγει ηδη (0-3 η Μααστριχτ στο ημιχρονο,δωρακι το 2.30),η Μαριτιμο το γυρισε στο 87,μην κανει καμια μαλακια τωρα,και το γκολ-γκολ στο Γραναδα-Σεβιλλη που το θεωρω πολυ πιθανο μενει για καλο ταμειο μετα απο το πολυ κακο Σ/Κ.

μπραβο η Μαριτιμο,φετος παιζει πολυ καλα
το εφαγε η Ναντ που την ελεγαν διπλο

Αντε μωρη Γραναδα βαλε ενα, τα κερατα σου εχεις χασει.Ουτε επιτηδες να το εκανες.

δεν το εβαλε
\εφαγε κι αλλο
ταμειο σημερα

λολ αν ειναι δυνατον,το ματς ηταν αστειο,η Γραναδα εχανε τα απιστευτα και η Σεβιλλη με 6-7 αντεπιθεσεις εχωσε 3 γκολ.
Τεσπα,τουλαχιστον το 3-4 με καλυψε και μου βγαλε μικρο κερδος.Να πεσεις μωρη Γραναδα.