γιουβεντους κ αγιος ο θεος…
Ναι και γω το σκέφτηκα αυτό. Αλλά Νάπολι είναι αυτή ρε γμτ. το Χ δεεε;
Εσπασε και η Παρι.Ωραια πραγματα [-X
…φτου ρε γαμώτο…δεν την έπαιξα στοίχημα, αλλά την γουστάρω την Παρί:):!:
Καλα εκανες και δεν την επαιξες.Οταν λεω οτι εσπασε εννοω οτι δεν κερδισε και στην συγκεκριμενη περιπτωση εχασε κιολας 2-1
Βγηκαν και στα δυο δελτια τα 3 απο τα 4 ματς,μια χαρα ταμειο απο το 3-4 παλι,και αν δεν το τρωγε η Σασουολο στο 90 θα πιανα συνολικα 7/8 με πολυ δυνατο ταμειο και μονη απωλεια την Γουεστ Χαμ.Δεν πειραζει,3η συνεχομενη μερα με κερδος,δε με χαλασε.
…ναι τό’δα, και ράγισε η καρδιά μου:):!:
η Παρι με ξενερωσε τελειως εχθες
εχασα 2 στοιχηματα καλα με αυτην
Το σαββατιάτικο δελτίο μας χαμογέλασε με νίκη των ρειντζερς, της λιβόρνο, του αμβούργου και της βολφσμπουργκ.
Για σήμερα ρίξαμε τα
Νιουκαστλ - Ομαδαρα [B]1[/B] (:oops:)
Φιτεσε - Αλκμααρ [B]2[/B]
Σιενα - Ουντινεζε [B]2[/B]
Χοφενχαιμ - Σαλκε [B]2[/B]
Γιουβεντους - Ναπολι [B]2[/B]
Σοσιεδαδ - Βαγιεκανο [B]2[/B]
με ένα συστηματάκι 4-5-6. Άντε να δούμε!:!:
για Βαγιεκανο και Νιουκαστλ δεν ξερω αλλα τα υπολοιπα κι εγω τα βλεπω
:thumbup:
Σημερα λογω δουλειας δεν θα ασχοληθω και πολυ.Εριξα κατι ψιλα στο 1χ του Παναιτωλικου και στο over της Γιουβε.
στο ελληνικο προβλεπω πολυ στησιμο σημερα
θα παιξω
Φιορεντινα 1
Ουντινεζε 2
Σαλκε 2
Αλκμααρ 2
την Γιουβε την βλεπω να κανει την πρωτη ηττα σημερα γιατι μετα δεν εχει δυνατο αντιπαλο
έριξα ενα στο internet με ασουσ Ρομα,Ατλετικο και Καρλσρουη
Δυαδούλα Ίντερ 1 , Φιορεντίνα 1
Ο ασσος της Νιουκαστλ παιζεται αρκετα,μ’εψησε κι εμενα με το 3,10,οπως επισης και οι ασοι Βιγιαρεαλ και Κορδοβα,και το οβερ Αννοβερο-Γκλαντμπαχ,αλλα και ο ασος του Πανιωνιου (απο αποδοσεις ανω του 2).
Απο μικροτερες,Ιντερ και Φιορεντινα ειναι πολυ δυνατα σημεια και πιστευω θα βγουν,Γιουβε μονο για γκολ-γκολ θα ακουμπουσα αλλα θα μεινω μακρια.
Τελος,για ρισκο,ωραιο μονο αποδεκτο το διπλο της Πακος Φερρειρα στο 4,30.
Κι εγώ άσο την έχω βάλει τη Νιουκάστλ σε ένα δελτιάκι με ζητούμενα αλλά αυτό που παίζεται και πέφτει είναι το διπλό της Λίβερπουλ!
Ελα ρε με Καρολ μαλλον θα παιξουν,η αμπαλια του αχρηστευει ολους τους συμπαικτες του.
1 καλιαρι,1 πανιωνιο,1 γιουβε
Ναι κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πέφτει το διπλό…και αφού ο άσσος ανέβηκε πάνω από το 3.00 τον έβαλα σε ζητούμενα!Ίσως αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω…θα το δούμε σε λίγο!
Αυτη η Φιορεντινα καιει κοσμο μεχρι τωρα.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?vlpcyh
Sent from my iPhone using Tapatalk