Στοιχημα

α ψεμα ναι μπερδευτηκα
τοτε δεν παιζει να το ακουμπουσα ουτε καν :stuck_out_tongue:

και τι να κανεις?
ο ΟΠΑΠ παντα ετσι κανει,οι αποδοσεις ειναι χαλια
κι εγω δεν παιζω καθολου απο ιντερνετ και αναγκαστικα το ανεχομαι :stuck_out_tongue:

Ρε Μετς πλακα με κανεις.Τι 1-5.
Βγαινουν ΛεΜαν και Τρουα,αμα σκοραρει η Μπερμιγχαμ βγαινει και το γκολ-γκολ με Μπλακπουλ και παιρνω την 3αδα.

καλα ξεκινησε η πενταδα που επαιξα… τρουα-ρομα-ακαδεμικα-σιτυ-μπολτον… τη μπολτον φοβαμαι περισσοτερο αλλα το 2 που πληρωνει πιστευω αξιζει το ρισκο

Θα παίξω στοίχημα τις εκλογές 2012

Δεν ειναι κακή ιδέα μάγκες

Δεύτερο κόμμα συριζα πληρώνει καλά και παίζει.Σπρώξε.χαχχα ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ δίνει πλεονέκτημα.:lol:

Για πείτε τίποτα για σήμερα

Της πουτανας γινεται σημερα,λογω τελους σεζον στα περισσοτερα πρωταθληματα.Καλα σημεια απο οσα εχω δει μεχρι τωρα πιστευω ειναι ο ασος της Οσασουνα και το διπλο της Στουρμ Γκρατς.Μετα ισως αξιζουν ασος Τσαρλτον απο ημιχρονο,οβερ Ροδεραμ-Νορθαμπτον και ασος Τρανμιρ(ρισκο ομως,αδιαφορο ματς,απλα η Τρανμιρ τα χτυπαει ολα τελευταια και ειναι σε φορμα),τα υπολοιπα ματς στην Αγγλια ειναι ή με χαλια αποδοσεις ή με αδιαφορες ομαδες,οποτε δεν αξιζουν πολυ.

για το σκδ
επαιξα μια ωραια τριαδουλα
koln / bayern 1 (4.50) (σαβατο)
torino / padova 1 (1.60) (δευτερα)
auxerre / bordeaux (2.45) (δευτερα)

το 4.50 αξιζει σαφως το ρισκο στο πρωτο ματς καθως η μπαγερν ειναι διακοπες ενω εχει να ξεκουρασει παιχτες ενοψει τελικου κυπελλου ενω η κολωνια θελει μονο νικη για να μεινει μπουντεςλιγκα

στο δευτερο το επαιξα πιο πολυ λογω αγαπης για τορινο αλλα και γιατι αυτη η τορο δεν παιζει να χασει απο τη παντοβα ποσο μαλλον οταν θελει τους 3 βαθμους γιατι μετα τη περιμενουν καπακια ντερμπυ με πεσκαρα και σασουολο

στο τριτο ειναι πασυφανες οτι η οσερ σκιζεται στα τελευταια ματς (6 γκολ σε 2 ματς) και ειναι διψασμενη να κανει ακομα ενα καλο αποτελεσμα που θα τη βγαλει εντελως απο ζωνη υποβιβασμου και με πολυ καλο ποσοστο ειναι ωραιο τιπ

Διαφωνω για την Μπαγερν,καθε αλλο παρα διακοπες ειναι,αυτο το ματς ειναι ιδανικο για τεστ πριν τον τελικο,o οποιος εξαλλου ειναι σε 2 βδομαδες,αρα δεν χρειαζεται να ξεκουρασει κανεναν σημερα.Δεν νομιζω να κατεβει αδιαφορη,και η Κολωνια καθε αλλο παρα ομαδα που αξιζει να την εμπιστευτεις ειναι.

εγω γενικα σου λεω για αποδοση 4.50 ειναι καλα αν ειχε κατω απο 3 δεν θα το επαιζα
αλλα για τετοια αποδοση οταν παιζεις στην εδρα σου το ματς της χρονιας και ξερεις οτι μαλλον θα νικησει η χερτα την χοφενχαιμ τα δινεις ολα και η μπαγερν εχει δυο τελικους μπροστα της δεν ξερω κατα ποσο της συμφερει να του σπασουν καποιον παιχτη

Edit:εγω μιλουσα για τον τελικο κυπελλου που ναι την επομενη βδομαδα οχι του τσου λου

Χμ δεν πιστευω πολυ στη Χερτα,ο Μπαμπελ διωχτηκε κακην κακως το χειμωνα και δεν παιζει να κατσει να της δωσει το ματς,το αντιθετο μαλλον.

Οκ καταλαβαινω το σκεπτικο σου,κι εγω παιζω καποιες φορες τετοια ματς σε μονα αποδεκτα,απλα η Κολωνια δεν εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη φετος,ειδικα αμυντικα.

Ασχετο,Αρσεναλ-Νοριτς 1-2 στο ημιχρονο,και το διπλο ειναι στο 3.Το ψηνω,η Νοριτς εχει αποδειξει πολλακις τελευταια οτι παιρνει μεγαλα ματς,και οσο περναει η ωρα το αγχος θα βαραινει την Αρσεναλ και θα υπαρχουν χωροι για να κανει αντεπιθεσεις η Νοριτς.

—εχει χασει 3 ευκαιριαρες ηδη στις αντεπιθεσεις η Νοριτς,στο 2,45 επεσε,ακομα αξιζει ομως

Για σημερα γκολ-γκολ Τσελσι-Λιβερπουλ επαιξα

Το γυρισε η Αρσεναλ,πεταξε στα σκουπιδια 4 τετ-α-τετ η Νοριτς μεχρι το 70 και μετα ανελαβε ο Φαν Περσι.

—τσακ.3-3.Πραγματικα εξαιρετικη στις αντεπιθεσεις αυτη η Νοριτς

τι ματσαρα γινεται στο εμιρετς δεν το παραταει η νοριτς

νταξει το 2ο ημιχρονο ειναι γκαβλα σκετη,απειρες φασεις και στις 2 εστιες,πανω κατω η μπαλα,και οι δυο σαν λυσσασμενοι παιζουν.

λολ πεντακαθαρο πεναλτυ,τι δεν εδωσε

Τι εχει πιασει ρε μαλακα ο Ruddy :!:

μαλακια που δεν γυρισε [-X
τεσπα τωρα για την προοικονομια της αυριανης μερας αυτο το αποτελεσμα σημαινει πολλα γιατι η νιουκαστλ εχει ακομη ενα λογο για να σκιστει παραπανω αφου αν νικησει μπαινει κατευθειαν ομιλους (οπως και η τοτεναμ με βιλα αλλωστε)

Οντως,και με τη φορμα που εχει η Νιουκαστλ η Σιτυ θα περασει πολυ δυσκολη μερα αυριο.

Αλλη καλη ευκαιρια στο λαηβ,το παρα πολυ δυνατο εντος εδρας Αννοβερο χανει 0-1 απο την τραγικη Καιζερσλαουτερν,στο 2,35 ο ασσος,εγω το χωσα

μπραβο ρε οτο
πιεσε λιγο τη κολωνια:)

Edit: πουτανα μπαγερν