αν μπει φουριοζα η Γαλλια και σκοραρουν νωρις ναι
αλλα αμα παιξει οπως με τους Αγγλους μπορει και να καθονται απεξω και να ζαλιζουν την μπαλα
2 Γαλλία
Χ Αγγλία πιστεύω…
Χ/Χ both of them.
επαιξα και τον Μπενζεμα πρωτο σκορερ
ταμειο με τα 2 γκολ της Γαλλιας σε 3 λεπτα
Και εγω καλο ταμειακι με την Γαλλια
I am here: http://tapatalk.com/map.php?pq3m4j
Sent from my iPhone using Tapatalk
πφ μουφα σημερα,δεν προλαβα να παιξω πριν ξεκινησουν τα ματς γιατι γυρισα αργα,και ηθελα να βαλω διπλο γαλλιας.Εβαλα μονο οβερ 6,5 κορνερ στο αγγλια-σουηδια στο λαηβ σε 3 αποδοση και βγηκαν 6 τελικα.
Έμπνευση σήμερα με το να σκοράρει ο Μέλμπεργκ με απόδοση 10 και έβαλε και δεύτερο ο γίγαντας για να μην υπάρχουν αμφιβολίες :lol:
γελαω με το
Πολωνία όβερ ,σκόρερ Λεβαντόφσκι και ημίχρονο 2 για την Ρωσία!
Εγω σημερα φορτωσα την Πολωνια.Αμα παιξει οπως στο δευτερο ημιχρονο με τους Ρωσους τους εχει ανετα τους Τσεχους
Από το euro σήμερα θα φορτώσω την Ρωσία σε νίκη της από το ημίχρονο… Με το άλλο παιχνίδι του ομίλου δεν νομίζω να ασχοληθώ αν και αξίζει το anytime scorer Lewandowski…
Εκτος απο την Πολωνια που εχω παιξει απο το πρωι εριχνα τωρα μια ματια στο δικο μας παιχνιδι και ειδα οτι εχει την Ρωσια να νικαει στο ημιχρονο στο 2.37.Ε το καρφωσα και αυτο
Στειλτους στον ΚΟΥΒΑ ρε εθνικη:!:
Γιατι εισαι κακος τωρα;;;Ασε να νικαει η Ρωσια στο ημιχρονο και ας το γυρισουμε στο δευτερο
Ειπαμε ρε Κεν.Εδω παμε να κερδισουμε με μισο γκολ και εσυ μου λες για ανατροπες;
Έχουμε τον καταλληλότερο κόουτς
Ε αυτο λεω.Αλλα οχι και ανατροπη.Ποτε δεν ξερεις!
Κάποιος να πει τι απόδοση έχει να το πάρει η Ελλάδα =’)
ΚΟΥΒΑ ΡΕ:!: