Για σημερα φορτωσα την Αγγλια και ο θεος βοηθος :roll:
KEN εγώ το παίξα 1/Χ το ματς αφού αν νικάει η Γαλλία στο άλλο τότε φτάνει και το Χ για την Αγγλία. Ρίσκο βέβαια άλλα έβαλα πολύ ψιλά
Ναι το ξερω οτι της κανει και το χ αλλα πιστευω οτι θα κυνηγησει την Πρωτη θεση η Αγγλια γι αυτο και το επαιξα ασσο
και οι 2 ομάδες του άλλου ομίλου δύσκολες είναι πάντως, δηλαδή δεν νομίζω να μπουν στο τριπάκι να επιλέξουν συγκεκριμένα αντίπαλο εκ των Ιταλία-Ισπανία.
Συμφωνω οτι ειναι δυσκολες και οι δυο αλλα νομιζω οτι θα προτιμησουν να παιξουν με Ιταλια παρα με Ισπανια.Εγω αυτο θα εκανα παντως
κι εγω ατο σκεφτηκα και θα παιξω να κερδισουν και οι δυο
Με ρίσκο αγγλία 0-1 goals και σουηδία γαλλία Χ/2.
Γυρισε ο τροχος με μεγαλη νικη της Ελλαδας και λαχταριστη αποδοση 5,00. Πιασαμε και κατι ψιχουλα χθες στο live και σημερα παμε για νικες Γαλλιας και Αγγλιας και οβερ στο ματς της Αγγλιας. Σκεψεις και για Μπεν Αρφα για σκορερ.
εβαλα Ρουνει πρωτο σκορερ
Μικρη αποδοση το’χει τουτο.
Μειον 15 λιρες ο απολογισμος του τουρνουα μεχρι τωρα και σημερα παμε να παρουμε σωβρακα εχοντας ηδη ριξει (ολα μονα):
Γαλλια
Αγγλια
Αγγλια 2-1
Αγγλια οβερ
Σκορερ Μπεν Αρφα
Αγγλια-Ουκρανια 0 λεπτα καθυστερησεων 1ου ημιχρονου
Πανω απο 5,5 ελευθερα απο το τερμα για την Σουηδια το 1ο ημιχρονο
Σουηδια-Γαλλια πανω απο 44,5 πλαγια
Σουηδια-Γαλλια πανω απο 10,5 ελευθερα για το 1ο ημιχρονο
Γαλλια πανω απο 2,5 κορνερ στο 1ο ημιχρονο
Σουηδια-Γαλλια να δωθει καρτα απο το ημιχρονο μεχρι το 60ο
Σαν να το παραγαμησα.
σου εύχομαι να τα πιάσεις όλα, αλλά μιλαμε το μάτωσες!
Τι εφτιαξες ρε μαγκα εκει;;;Καλη επιτυχια
Συμπληρωση 1ου ημιχρονου και πιασαμε τα 3 απο τα 4. Αλλο ενα κορνερ να κερδιζε η Γαλλια και θα ειχαμε το απολυτο. Καλη αρχη.
Ταμειο!!!Ο θεος Πιατοφ εβαλε το χερακι του και πηρα καλα φραγκα
και ταυτόχρονα έχασα εγώ το G-G τους διαιτητές μου μέσα
Καργιολα Γαλλια πως χανεις απο την αδιαφορη Σουηδια ρε πουστη.Δυαδα με Χ ημιχρονο-Γαλλια τελικα και Χ ημιχρονο-Αγγλια τελικο με συνολικη αποδοση 26 μου καψες πορνη.Παρε την Ισπανια στη μαπα τωρα.
Τουλαχιστον η williamhill μου δεχτηκε ως πετυχημενο το στοιχημα Ιμπραημοβιτς πρωτος σκορερ Σουηδιας στο Euro,κι ας ηταν στα 2 γκολ μαζι με τον Μελμπεργκ.Κατι ειναι κι αυτο.
ταμειο χθες σε 2 δελτια
στο τριτο εχασα το διπλο της Γαλλιας
Σημερα ξεκουραση και μελετη και απο αυριο μπαινουμε δυνατα στην μαχη των 8!!!
ναι σημερα δεν εχει τιποτα καλο
ρεπο
Αυτο. :x