καλα παμε και στα βραδυνα, ενα να βαλει η λοριαν να βγει το γγ και ειμαστε κομπλε…
Και ενα ακομα μια εκ των Νις και Μπαστια και ειμαστε σουπερ κομπλε.
εσενα πρεπει να σου ανοιξουμε θρεντ να ποσταρεις οτι παιζεις ε…χωρις να γραφει κανεις αλλος… βοηθα τους συνφορουμητες κουβαδες…
Τα ποσταρω εδω ρε.Απλα θα ταν καλο να γραφουν κι αλλοι με αναλυση και καποια επεξηγηση για τα σημεια που παιζουν,ωστε να γινεται καλυτερη ομαδικη δουλεια.Εξαλλου,ολοι στην ιδια ομαδα ειμαστε,εναντιον των μπουκς :Ρ
Ταμείο λογικά με άσσους Sassuolo, Villareal και Juventus
Νις αγαπη μου
Φορτωμα στο λαηβ στον ασο Σαμπαντελ για οποιον θελει,παιζει με 10 η Γουαδαλαχαρα.
Συμφωνω με therion και θα αρχισω να γραφω και εγω αναλυτικα.Λοιπον πιστευω οτι η Σεβιλλη ειναι αρκετα δυνατη στην εδρα της φετος και το 1.57 που δινει στην Μπαρτσελονα ειναι για γελια γι αυτο πηγα με το 1χ που το δινει 2.25 και οτι βγει
Χωθηκε κανεις στη Σαμπαντελ?Το βαλε στο 85
ΒΡΩΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.
το’παιξα στο 2.30… το’βαλε και η λοριαν…οοοοολε…
Ωπ το καρφωσε η Σεβιλλη.Για παμε λιγο
Λες να κανει το ιδιο οπως με Ρεαλ και να το κρατησει στο 1-0 ολο το ματς?
Λοιπον,απο περιεργεια πηγα να δω ποσο δινει το διπλο της Τοτεναμ στον Παο την Πεμπτη.
2.15.
Γελαω νευρικα.Θα το παιξω απο αυριο γιατι το βλεπω να παιρνει την κατω βολτα μεχρι τοτε.
περιμενε πρωτα να δεις αποστολη, δε λεω τα χαλια του εχει ο παο αλλα αν ερθει η τοτεναμ με τα δευτερα εγω το βλεπω για χ…
Μετα απο αυτο που παθανε απο τον Παοκ περσι χλωμο να το παρουν χαλαρα το ματς.
Αλλα και παλι,οι αναπληρωματικοι της Τοτεναμ ανετα νικανε αυτον τον Παναθηναικο.Δεν προκειται να κατεβει με τα ανηλικα.
πιστευω οτι ειναι ωρα να κερδισει εντος η ιντερ… ενισχυμενη η φιορεντινα ειδικα στα χαφ με ολους αυτους τους παιχταραδες που πηρε αλλα η αποδοση αξιζει, στο 2.25 τωρα…
Την πηδηξε τη Σεβιλλη ο διαιτητης.Ο Φαμπρεγκας κερδισε την κοκκινη με το θεατρο του,και στο κλεψιμο πριν γινει το 2-2 ο Τιαγκο κανει ξεκαθαρα χερι.Και ο διαιτητης ειναι στο 1 μετρο,και λεει να συνεχιστει το παιχνιδι.
–Και εγινε και η ανατροπη.Η αληθεια ειναι οτι πηρα το διπλο στο draw no bet στο 4.33 καπου στο 80,αρα πληρωθηκα καλα,αλλα νταξει ξεφτιλα ε.
Εσυ το πηρες το διπλο και εγω πηγα να σπασω ολο το σπιτι απο τα νευρα μου.Αν ειναι δυνατον ρε πουστη ακομα νευρα εχω
Δε βλεπω πολυ καλα σημεια σημερα,κρατησα το διπλο της Νιουελς στην Αργεντινη στην εδρα της Τιγκρε (2.55),ο Σκοκο γαμαει και δερνει,πρωτη και αηττητη η Νιουελς,προτελευταια και χωρις νικη η Τιγκρε,αξιζει σ αυτη την αποδοση.
Μαλλον το “καλυτερο” απο αυτα που ειδα ειναι το διπλο της δευτερης Ααλμποργκ στην τελευταια Σιλκεμποργκ,σε αποδοση 2,που εκτος εδρας μοιραζει 3αρες και 4αρες.
Μετα βαζω και το διπλο της επισης πρωτης και αηττητης Μαρσειγ στη Βαλενσιεν (2.30),αν και αυτο με λιγο ρισκο καθως η Βαλενσιεν ειναι καλη στην εδρα της.Αλλα η Μαρσειγ δεν τρωει ευκολα γκολ (9-1 μεχρι τωρα) και εχει ευρωπαικο με την ΑΕ Λεμεσου μεσοβδομαδα,αρα δεν θα παιξει με αλλαγες.
Αυτα τα 3 τα κραταω,μετα ψαχνομαι για 4ο σημειο.Ειμαι αναμεσα σε Ναπολι, under 1,5 Πανθρακικος-Βεροια και ασο Μπολονια.
Το under 1,5 στο Πανθρακικος-Βεροια εχει καλη αποδοση (2.40),αλλα το επιπεδο της σουπερλιγδας ειναι αστειο,εδω βγηκε οβερ χτες η Κερκυρα και πριν μερικες βδομαδες ειχαμε οβερ με αυτογκολ στο νιονιος-οφη.Το ψιλοφοβαμαι,αλλα η αποδοση ειναι καλη.Παρομοιως μ αρεσε και η αποδοση στον ασο της Μπολονια (2.40),αλλα πολυ ανισορροποη ομαδα γαμωτο,δεν ξερω.Το πιθανοτερο ειναι να βαλω τη Ναπολι στο 2.10,αφου η Σαμπντορια ειναι αηττητη μεχρι τωρα και εχει πολυ καλη εδρα,αλλα λειπουν Μαξι Λοπεζ,Μαρεσκα και Ποτσι σημερα,και η Ναπολι δειχνει να ειναι ο βασικος αντιπαλος της Γιουβεντους για τον τιτλο,αρα τετοια ματς πρεπει να τα παιρνει.
Απο μεγαλυτερες αποδοσεις,εχω ριξει σε μονο αποδεκτο το διπλο της Λεβαντε στην Οσασουνα στο 3,50 και το διπλο της Φιορεντινα στο 3.40, και μαλλον στο λαηβ θα δω λιγο το Παο-Τριπολη επισης για την μπομπα στο διπλο (4,75).
Λοιπον μετα το χθεσινο καζο για σημερα δεν βλεπω κατι που θα μου κανει κλικ για γερο πονταρισμα και ετσι επαιξα δυο draw no bet Μαρσειγ και Ναπολι μπας και παρω πισω τιποτα απο τα χαμενα.Το γερο πονταρισμα θα πεσει σε τσου λου και γιουροπα μεσοβδομαδα
επαιξα
Βαλενσιεν 1Χ
Ααλμποργκ 2
ΑΙΚ 2