Στοιχημα

μου θυμιζει την Τσελσι
θα κανει συνεχομενες γκελες και μετα θα ξυπνησει

Αρχιδια.Σημερα δεν μου εκατσε τιποτα!!!Για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε αυριο :slight_smile:

Λοιπον για σημερα εχω παιξει 3 παιχνιδακια ξεχωριστα.1)Γερο φορτωμα στο διπλο της Παναθας και στο γκολ-γκολ Γαλατα-Φενερ και 2)Κατι ψιλα στο χ2 διπλη ευκαιρια της Λιον

ακυρο απο την ΑΕΚ εφαγα
δεν παιζω αλλο σημερα

Γαλατα-Φενερ 1-1 στο 27!!!Τουλαχιστον το επιασα απο τωρα αυτο 8)

Δυάδα με ΠΑΟ το κανες;
Βασικά τι απόδοση έδινε ο ΠΑΟ; 3-0 λέει χαχαχαχαχ
Ντάξει το χουμε πει να μην παίζουμε τις ομάδες μας

Οχι ξεχωριστα τα ειχα παιξει ευτυχως :roll: 1.83 εδινε

επαιξα μια δυαδα τα γκολ γκολ
barcelona atletico
paris lyon

Μια χαρα επιλογες εκανες :wink:

οψομεθα

πιστευω ειναι αρκετα στανταρακια ντερμπυ κορυφης με μεγαλες επιθεσεις :slight_smile:

Εξαιρετικά κακό παίξιμο.
Διπλό με κάτω από 1.90(Μην σου πω και 2.00+) και δη του ΠΑΟ που δεν είναι σοβαρή ομάδα φέτος, όπως π.χ είναι ο γαύρος(που ξέρουμε και ότι έχει και σπρώξιμο), είναι αυτοκτονία. Ευτυχώς να λες που δεν κέρδισες γιατί παίζει να σου γίνει “μάθημα”

Κοιτα βαση με την εικονα που ειχα της τελευταιες αγωνιστικες δεν νομιζω οτι επαιξα λαθος.Ναι το ποσοστο ηταν μικρο αλλα η βεροια ηταν 9 αγωνιστικες χωρις νικη και ειχε πετυχει 7 γκολ ολα και ολα στον πρωτο γυρο ενω εμεις ερχομασταν απο αρκετα καλες εμφανισεις και με ψυχολογια ανεβασμενη.Τωρα αυτο το μπουρδελο που παρουσιαστηκε σημερα και εφαγε μονο 3 ειναι αλλο θεμα

Ε ναι ντάξει απλά το 1.83 ήταν κοροϊδία από τους books. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και όχι απλά προγνωστικών.

Σε αυτο συμφωνω γι αυτο μπορει να ισοφαρισει στο δευτερο η Λιον που την εχω χ2 για να μειωσω αρκετα την χασουρα του σκ;;;:slight_smile:

μακαρι για να παω και εγω ταμειο μονο αυτο το γκολ της λυων περιμενω :smiley:

Λεω να παιξω σημερα υστερα απο μικρη αποχη…

Κασερι στην τουρκια 1, Ουνιον Χ2, Θελτα-Μπετις οβερ.

Στην αναζητηση του παρθενικου ταμειου.

Εγω σημερα τιποτα.Το σκ εκλεισε με χασουρα μετα απο αρκετο καιρο.Δεν πειραζει μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο :slight_smile:

Εγω την εριξα την τριαδα, αααντε να δουμε!

Καλη επιτυχια!!!

αφου μας γαμησε η λυων το ταμειο για ενα γκολ σημερα παρατηρησα 3 ωραια σημεια τα οποια θα παιξω λογικα 2αδα και ενα μονο αποδεκτο

pas paok goal
celta betis goal
braunswaig union goal

μαλιστα το πας παοκ με ψηνει ιδιαιτερα δεδομενο το 1.85 που δινει