Στοιχημα

Πανηγυρικος κουβας σημερα

Για σημερα φορτωσα τον ασσο του παναθηναικου.Εστω και με μισο μηδεν θα το παρουμε το παιχνιδι

Tσελσι 2
Νοριτς 2
Παρτικ 2
Κουινς Παρκ 2

τον ΠΑΟ τον εβαλα να κερδισει σε ενα βραδινο

στο 90φευγα κουβα απο την Παρτικ :frowning:

…Βαλβέρδε και Λεβάντε καλά με πήγαν σήμερα, θα δω και τάλλα δύο, και βλέπουμε:):!:

Μετα τον χθεσινο κουβα ξεκιναω σημερα με φορτωμα στο γκολ-γκολ Ουντινεζε-Ιντερ

σκεφτομαι να παιξω

ΠΑΟΚ 2
Ατλετικο Μαδρ 2

Πορνη Ιντερ απο την στιγμη που εμεινε με δεκα παιχτες αντιο ζωη.Εφαγε τρια,ενα γαμημενο δεν μπορεσε να βαλει η πουτανα [-X Για την συνεχεια επαιξα το διπλο του Παοκ

Πανιώνιος @4.75 1-1 είναι στο ημίχρονο, ευκαιρία, άμα είχα φράγκα θα έριχνα ένα live. Το θέλει πολύ το ματς, τα σκουλήκια το πάνε φιρί φιρί να φάνε κάρτες για θέατρο, και γενικά δεν θέλει πολύ(Το γκολ του Άρη κωλόφαρδο, του Πανιωνίου κλασσικά ευγενική χορηγία της σταθερής άμυνας του Άρη)

Και του Βελλιδη θα ελεγα εγω

Μικρή ομάδα ο ρούλης, καθυστερήσεις στο 1-1 από το 60’ , με την συνδρομή και του κορακιού, φουλ στα θέατρα, γκολ από το πουθενά, ότι να ναι το ματς, τσάμπα το χάσαμε το draw no bet

ΠΑΟΚ @ 3.75 1-0 χάνει ημίχρονο, αλλά παίζει με παίχτη παραπάνω, αυτό θα βγει που θα πάει

Αρχιδια δεν γυρναει με τιποτα το παιχνιδι.Για να ξερεις ηταν πεναλτι και αποβολη οταν εμεινε με δεκα ο πανθραξ και το εχασε ο μαλακας ο Σαλπι

…κιόμως γυρίζει:p :slight_smile: :!:

:lol::lol: το γυρισε ο παοκ απο το πουθενα.Κρατατε τωρα να βγαλουμε τα χθεσινα σπασμενα

ε το έβλεπα το ματς δεν τα λεγα κουτουρού αυτά.
Ούτε και για Πανιώνιο το είπα κουτουρού, η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε διπλό στο χαριλάου αλλά λίγο το σπρώξιμο λίγο η ατυχία, ήρθε άσος

Στο 2.20 πριν το ματς ο ΠΑΟΚ ήταν καλό μπετ, δεν χανόταν, είχαμε και Κατσουράνη στον πάγκο όπως και να το κάνεις, και όντως όταν μπήκε για ένα μισάωρο, όσο υπολογιζόταν δηλαδή, έδωσε άλλη πνοή.

Γενικά και στην αρχή του πρώτου γύρου κάναμε γύρω στις 3 ανατροπές με μέτριες ομάδες(σε τέτοια ματς δηλαδή) και άλλες 2 στο Europa League. Λόγω Δώνη μάλλον.

Εγώ θα την έχω στημένη στο live, στα επόμενα ματς

Γι αυτο το φορτωσα και εγω και τελικα με ξελασπωσε :wink:

και τωρα στοιχημα μεσω μπουκ :wink:

Συμβουλη:Μεινε μακρια

ειναι φιλος μου
οταν δεν προλαβαινω ΟΠΑΠ τον παιρνω τηλ