Στοιχημα

εγω επαιξα για σημερα τον ασο της τορινο με την σαμπντορια

Ηρθε το οβερακι της Τσελσι απο το 62.Μια χαρα.Για μετα βλεπουμε γιατι ειμαι και στην δουλεια

Λοιπον συνεχιζω με το οβερ στο Φουλαμ-Γιουναιτεντ

Γαλατα 2
Ζουλτε Β. 2
Σεντ Ετιεν 2

Λοιπον για σημερα φορτωσα ασχημα τον ασσο της Σιτι με 1.85 αποδοση

Λοιπον…τι λετε για ακριβες σκορ Αρης-Παοκ 1-0, Ολυμπιακος - Ατρομητος 1-0?

Του Ολυμπιακου το βλεπω αρκετα πιθανο του Παοκ ομως το βλεπω χ2 το παιχνιδι

για σημερα επαιξα

Ακτη 1
Βεροια 1
Ατλετικο Μαδρ 1
Μπραγκα 2

και

ΠΑΟΚ 2
Μπραγκα 2
Ντροτμουντ 2
Ατλετικο 1

Ιταλια δεν προλαβα καθολου

Mε νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, τροποποιείται η φορολόγηση των κερδών των παικτών του ΟΠΑΠ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Σήμερα, τα κέρδη των παικτών του ΟΠΑΠ φορολογούνται με συντελεστή 10% από το πρώτο ευρώ. Η ρύθμιση αυτή είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, από παίκτες και πράκτορες.

Πλέον, η φορολογία των κερδών διαμορφώνεται στο 0% για τα κέρδη των παικτών κάτω των 100 ευρώ, 15% για τα κέρδη των παικτών μεταξύ 100 και 500 ευρώ, και 20% για τα κέρδη των παικτών από 500 ευρώ και άνω.

Η απόφαση αυτή, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, έρχεται με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία -σε σχετικό αίτημα του υπουργείου Οικονομικών- απάντησε θετικά.

15% για ενα συνηθισμένο ποσό νομίζω είναι πολλά. Μεγαλη μαλακια να κερδισεις 100 ευρώ και να πας να πάρεις 85.

Θα υπολογίζεις τον πολλαπλασιαστή δελτίου με βάση το να πλησιάζεις όσο γίνεται το 100 αλλά να μην το φτάνεις. :stuck_out_tongue:

το δευτερο δελτιο μου παει πολυ καλα :slight_smile:

η θα μοιραζεις το πονταρισμα σε αρκετα δελτια ωστε να μην φτανει κανενα τα 100 ευρω…:wink:

για αλλη μια εβδομαδα κουβα απο το παοκι…#-o

κι εγω απο τον ΠΑΟΚ και την Μπραγκα

Το μεσημερι ενα ταμειο με ΟΦΗ 1,Φιορεντινα 1 και Αγιαξ 2 απο ημιχρονο.Το βραδυ οβερ Λεβερκουζεν,προς το παρον τη Μιλαν 2-3 γκολ,αλλα μου την εκανε η Μαρσειγ την οποια ειχα 1 απο ημιχρονο(το οποιο εληξε 0-0) με την τελευταια και υποβιβασμενη Νανσυ!

Με γαμησε η Σιτι σημερα.Και εβλεπα Οφη,Βεροια ασσους και πηγα και επαιξα την πουτανα ο μαλακας

Για σημερα εριξα κατι ψιλα στον Λεβαδειακο με 2.10 αποδοση

θα παιξω

Πακος over
Μονακο over
Αλμερια over
Τζιλινχαμ under

Κουβα και σημερα.Αιμα μας πηγε το τριημερο

οντως χαλια τα πηγαμε

Μεχρι την Παρασκευη αποχη