Στοιχημα

καληνυχτα

Εφαγε και τριτο η Σιτι :? Και στην Γερμανια γιναν οργια με την τεσσαρα που εφαγε η Ντορτμουντ στην εδρα της απο το Αμβουργο

στο τελος επιασα την Βαλενθια
η Μπεσικτας το γυρισε και αυτη που θεωρουσα πιο ευκολη θελει 3 γκολ σε 25 λεπτα για να κερδισω [-X

ευτυχως τελικα δεν το ακουμπησα της μπαγερν γιατι δεν προλαβα…

και τελικα καλα εκανα και ειπα να τα σπασω τα αστερας και ναπολι πολυ κλειστο ματς στη τριπολη

bravo ρε floccari!

Eλα και ενα η Ναπολι τωρα για να κλεισει πολυ θετικα η μερα

τι εκανε ο καβανι στο δοκαρι

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑΠΟΛΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΝΙΣΕΙ!

ΕΝΤΙΤ> ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΟ :):):slight_smile:

TAMEIO

Ναι μωρη τρελα Νάπολι!!!Πολυ καλα ταμεια σημερα

και εγω δεν εχω παραπονο ευτυχως δεν ακουμπησα σαλκε, μας γαμησε βεβαια λιγο ο σπαθας στο αλλο αλλα το γερο φορτωμα ειχε πεσει εδω οποτε εκλεισε θετικα η μερα :slight_smile:

Καμια προβλεψη για σημερα;;;Σε καμια ωρα θα παω σπιτι και δεν εχω δει τιποτα ακομα

απ τα σημερινα βλεπω πολυ το γκολ γκολ της μιλαν με την καλιαρι και το γκολ γκολ της ραγιο βαγιεχανο με την ατλετικο τα οποια και επαιξα σε 2αδα

ενδιαφερον παρουσιαζει το γκολ γκολ στο ρεν τουλουζ αλλα και πολυ καλο φαν μπετ οι νικες της αεκ και της μαιντζ μεσα στο αουγκσβουργκ στο υπερβολικο 2.60 (εφυγαν και πολυ λιγα ψηλα εδω)

αυτα

Σημερα επαιξα Μπολονια,Μιλαν και ΑΕΚ 0-1 γκολ.

Χθες εχασα την Αιντραχτ σε κουπονι μαζι με 1 Ανοβερο και οβερ Γκλαντμπαχ και Στουτγκαρδη.

ΚΕΝ,αν δεν σε πειραζει να μου πεις,ποσα λεφτα πονταρεις στα μονα αποδεκτα που παιζεις?

Μιλαν 2
Ρομα 2
Φενερ 2
Τβεντε 2

Σου εστειλα pm :wink: Για σημερα επαιξα μπασκετακι τον παναθηναικο με αβαντζο 3 ποντακια και το γκολ-γκολ στο Γιουναιτεντ-Εβερτον.Ξεχωριστα εννοειτε

αυτη η Μίλαν…#-o

αστα!!!

για το βραδυ
Ιντερ 1
Λυων 1
Ατλετικο Μαδριτης 2

βγηκε το γκολ γκολ που περιμενα στη μιλαν βεβαιως εγιναν τραγελαφικα πραγματα στο αουγκσμποργκ οπου προηγηθηκε η μαιντζ 0/1 της ακυρωσαν 2 γκολ της εδωσαν κοκκινη και βεβαιως μετα απο ολα αυτα ισοφαριστικε…

τεσπα καλα παμε γενικα μεχρυ τωρα (αφου νικαει και η αεκ)

φορτούνα έπαιξε κάνεις_ ?

μεγαλη αεκαρα και τωρα περιμενουμε το ρεν τουλουζ για να πληρωθουμε

ΕDit> σιγα μην εβγαινε