Στοιχημα

και τα δυο σημερινα goal/goal
Αυριο ο ασος της Γαλατα ειναι πολυ δυνατος και θα τον τιμησω.

Πω ρε τι μαλακας ειμαι σημερα νομιζα οτι ειναι η Γαλατα #-o Οπως και να εχει ομως θα το φορτωνα τι σημερα τι αυριο :slight_smile: Για αυριο λογικα θα παιξω και το γκολ-γκολ στο Μιλαν-Μπαρτσα.Το Πορτο-Μαλαγα δεν το ακουμπαω καθολου

τι εγινε μονο εγω βλεπω σαλκε? πιστευω με χ2 ειναι καλυμενο…

Ειναι πολυ πεσμενη η Σαλκε κατα την γνωμη μου.Εγω το βλεπω καραμπινα ασσο

τελικα για σημερα επαιξα κατι λιγα στο χ2 της μαλαγα…

Ναι μωρη Αρσεναλ!!!Πολυ καλο ταμειακι απο το 54

Επιτελους ανασανα.Γκολ/γκολ Αρσεναλ και 1 Πορτο.Τελευταια στιγμη το απεφυγα το γκολ/γκολ και στην Πορτο!

Mπαρτσελονα 2
Γαλατασαραϊ 1

Γαλατα φορτωμενος ασσος απο χθες και οπως ειχα πει φορτωσα και το γκολ-γκολ στο Μιλαν-Μπαρτσα

Αρχιδια!!!Αυτη η Γαλατα ειναι για πολλες κλωτσιες τελικα.Πλακα της εκανε η Σαλκε.Τουλαχιστον το αλλο παιχνιδι μπορει να το εχασα αλλα το ευχαριστηθηκα που τον ηπιε η puta :slight_smile:

Για σημερα επαιξα ασσο τον Ολυμπιακο

Λοιπον, για σημερα μια πιθανη τετραδα ειναι αυτη:

Βικτορια Πλζεν - Ναπολι 1

Οσφπ - Λεβαντε 1

Ρουμπιν - Ατλετικο 2

Λυων - Τοττεναμ G/G ή X γιαμεγαλο ρισκο

για δυαδα ατλετικο-φενερ ειμαι αλλα θα περιμενω να δω εντεκαδα της πρωτης για να παιξω, σκεφτομουν και ζαλγκιρις-μπαμπεργκ αλλα ειναι πολυ χαμηλα οι αποδοσεις και δεν αξιζουν, ισως στο λαιβ…

edit: προκριση: μπαρτσελονα 2,20-μιλαν 1,70…

βλεπω
Ναπολι 2
Λιβερπουλ 1
Μπορντω 1

μου’βγαλε την ψυχη η φενερ αλλα το πηρε το ματσακι… περασε η δυαδουλα, να’ναι καλα και ο φαλκαο…
το’βαλε και η τσελσι ρε γαμωτο να παιζαμε τιποτα στην παραταση…
ευτυχως που απεφυγα το μπασκετ, η μπαμπεργκ με μας θα κανει νικη μου φαινεται…:stuck_out_tongue:

παίξε τίποτα στην παράταση του στεάουα-αγιαξ

ναι μωρε, το ιδιο ειναι…:stuck_out_tongue:
προκριση αγιαξ βλεπω αλλα μαλλον δεν θα το ακουμπησω…

Ηθελα να παιξω γαυρο αρα καλα να παθω

και εγω ασο το εβλεπα ρε συ κεν αλλα η αποδοση ηταν για γελια και ουτε που το σκεφτηκα, λιγο πριν αρχισει ειχε πεσει στο 1,61…

το στεάουα-αγιαξ πρέπει να πάει στα πέναλντι και να αρχίσουμε όλοι να παίζουμε στο live στοίχημα ποιό θα μπεί και ποιό όχι :stuck_out_tongue: