και τα δυο σημερινα goal/goal
Αυριο ο ασος της Γαλατα ειναι πολυ δυνατος και θα τον τιμησω.
Πω ρε τι μαλακας ειμαι σημερα νομιζα οτι ειναι η Γαλατα #-o Οπως και να εχει ομως θα το φορτωνα τι σημερα τι αυριο Για αυριο λογικα θα παιξω και το γκολ-γκολ στο Μιλαν-Μπαρτσα.Το Πορτο-Μαλαγα δεν το ακουμπαω καθολου
τι εγινε μονο εγω βλεπω σαλκε? πιστευω με χ2 ειναι καλυμενο…
Ειναι πολυ πεσμενη η Σαλκε κατα την γνωμη μου.Εγω το βλεπω καραμπινα ασσο
τελικα για σημερα επαιξα κατι λιγα στο χ2 της μαλαγα…
Ναι μωρη Αρσεναλ!!!Πολυ καλο ταμειακι απο το 54
Επιτελους ανασανα.Γκολ/γκολ Αρσεναλ και 1 Πορτο.Τελευταια στιγμη το απεφυγα το γκολ/γκολ και στην Πορτο!
Mπαρτσελονα 2
Γαλατασαραϊ 1
Γαλατα φορτωμενος ασσος απο χθες και οπως ειχα πει φορτωσα και το γκολ-γκολ στο Μιλαν-Μπαρτσα
Αρχιδια!!!Αυτη η Γαλατα ειναι για πολλες κλωτσιες τελικα.Πλακα της εκανε η Σαλκε.Τουλαχιστον το αλλο παιχνιδι μπορει να το εχασα αλλα το ευχαριστηθηκα που τον ηπιε η puta
Για σημερα επαιξα ασσο τον Ολυμπιακο
Λοιπον, για σημερα μια πιθανη τετραδα ειναι αυτη:
Βικτορια Πλζεν - Ναπολι 1
Οσφπ - Λεβαντε 1
Ρουμπιν - Ατλετικο 2
Λυων - Τοττεναμ G/G ή X γιαμεγαλο ρισκο
για δυαδα ατλετικο-φενερ ειμαι αλλα θα περιμενω να δω εντεκαδα της πρωτης για να παιξω, σκεφτομουν και ζαλγκιρις-μπαμπεργκ αλλα ειναι πολυ χαμηλα οι αποδοσεις και δεν αξιζουν, ισως στο λαιβ…
edit: προκριση: μπαρτσελονα 2,20-μιλαν 1,70…
βλεπω
Ναπολι 2
Λιβερπουλ 1
Μπορντω 1
μου’βγαλε την ψυχη η φενερ αλλα το πηρε το ματσακι… περασε η δυαδουλα, να’ναι καλα και ο φαλκαο…
το’βαλε και η τσελσι ρε γαμωτο να παιζαμε τιποτα στην παραταση…
ευτυχως που απεφυγα το μπασκετ, η μπαμπεργκ με μας θα κανει νικη μου φαινεται…
παίξε τίποτα στην παράταση του στεάουα-αγιαξ
ναι μωρε, το ιδιο ειναι…
προκριση αγιαξ βλεπω αλλα μαλλον δεν θα το ακουμπησω…
Ηθελα να παιξω γαυρο αρα καλα να παθω
και εγω ασο το εβλεπα ρε συ κεν αλλα η αποδοση ηταν για γελια και ουτε που το σκεφτηκα, λιγο πριν αρχισει ειχε πεσει στο 1,61…
το στεάουα-αγιαξ πρέπει να πάει στα πέναλντι και να αρχίσουμε όλοι να παίζουμε στο live στοίχημα ποιό θα μπεί και ποιό όχι