Βεροια 1,Νιουκαστλ 1 και Νις-Μονπελιε γκολ/γκολ.
οταν η κατωτερη αποδοση τριαδας ειναι κοντα στο 5 παιζε με συστημα 3-4 τους 4 αγωνες!
κατεβασαν την αποδοση του σκουλικιου η ιδεα μου? μαλλον καταλαβαν οτι ειναι ασσος η διακοπη οποτε το ριξαν^^
Πιστευω οτι το ματσακι δεν φευγει απο το Χ2.Βαση αποδοσεις αξιζει με τα χιλια το διπλο της Τοτεναμ
μας την εκανε η Ναπολι σημερα :?
Απίστευτο
2-3 Σύστημα σήμερα:
Λεβάντε Χ
Τότεναμ 4-6 γκολ
Μαν Γιου άσσος
διπλή μίζα οι 2άδες
…
2-0 στο 11 η Μαν Γιου άντε λέω βγήκε αυτό.
Παίρνω και το Χ της Λεβάντε με πέτσινο τρόπο(δεν της μέτρησαν γκολ στο 90’), έρχεται και 3-2 η Τότεναμ, άνετα
και έρχεται και μου σκάει 2-2 η ανύπαρκτη Τσέλσι.
Απλά πήρα τα φράγκα μου x2, αντί x6 αν ερχόταν άσος
Μετα τον πολυ κουβα που εχει πεσει λεω να παρω ρεπο σημερα
Για σημερα επαιξα προκριση της Μιλαν στο 1.65
σημερα δεν αξιζει τιποτα με αυτες τις αποδοσεις
Σημερα βρηκε να αναστηθει η πουτανα η Μπαρτσελονα;;;
το οτι έχασε 2 μάτς από την ρεάλ και το 1ο με την μίλαν στο μεάτσα δε σημαίνει οτι είχε πεθάνει κιόλας.εξάλλου οι μεγάλες ομάδες δείχνουν χαρακτήρα στις αναποδιές.
Δεν ειπε κανεις οτι εχει πεθανει αλλα το τελευταιο διαστημα δεν επαιζε μπαλα η Μπαρτσελονα
κάποια στιγμή θα ξαναέπαιζε.έκατσε να είναι σήμερα.απλά έπρεπε να το περιμένεις οτι σήμερα θα έμπαινε στο μάτς αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση.της έκατσε και το πρώτο γκόλ γρήγορα και έδεσε το γλυκό.
Αμα ισοφαριζε η Μιλαν στην μεγαλη ευκαιρια που ειχε πριν φαει το δευτερο γκολ θα τελειωνε και η προκριση
μπορεί αλλά με τα “αν” δεν κερδίζεις μάτς.
Καλα αυτο εννοειτε.Για αυριο ψηνομαι ασχημα να παιξω το Χ2 της Αρσεναλ
Για σημερα οπως εγραψα και χθες τσιμπησα το τριαρακι στο Χ2 διπλη ευκαιρια της Αρσεναλ και οτι γινει
Μακαρι να κατσει ΚΕΝ,αλλα οι Γερμανοι δυσκολα χαλαρωνουν και αυτη η Αρσεναλ δεν εμπνεει.Τεσπα.
Χθες εβλεπα μονο το γκολ/γκολ της Σαλκε,αλλα δεν το επαιξα γιατι ηταν χαμηλο και δεν ειχα τι αλλο να κολλησω.Οποτε αποφασιζω να ριξω ενα σκορακι για την πλακα.Και παιζω [B]2-2[/B]!Και γινεται αυτο που γινεται.Τρελο ξενερωμα.Πηγε το γαμωσταυριδι σε αλλο τοπο.
Σημερα σκεφτομαι 1 Μαλαγα ή αντερ 2,5 (με ψηνει και το 1-0 σκορ,για παραταση).Στη Μπαγερν μαλλον κανα οβερακι ή 2-3 γκολ.Θα το σκεφτω και θα αποφασισω.
εγω παω για μαλαγα 1,under bayern
χτες δε μου εφτανε η προκριση της μπαρτσελονα στο 2,30 και περιμενα να ανεβει στο λαιβ, το εβαλε ο αλλος στο 5’ και τελειωσαν ολα…
για σημερα δεν βλεπω τιποτα, το ενα ειναι σχεδον αδιαφορο και το αλλο τριπλη… ισως το οβερ στο μοναχο…
Εγω στο Μαλαγα-Πορτο βλεπω να περναει η Πορτο.Κακα τα ψεμματα εχει πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απο την Μαλαγα και ξερει πως να διαχειριστει το παιχνιδι