Στοιχημα

ταμειο επιτελους

σημερα βλεπω
Αρσεναλ 2
Παρι 2
Αντερλεχτ 2

Αυριο εχει αρκετο ψωμι.Για σημερα δεν μου αρεσει κατι για να παιξω

επαιξα κοντρα την Παρι 1Χ
και Αντερλεχτ 2
Γκρασχοπερς 2

και ενα δυσκολο με πολυ ρισκο με 0,30
Παρι 1Χ
Γιουβε Χ2
Αρης 2
Γαλατα Χ2
Γκρασχοπερς 2

σιενα-ιντερ αυριο

Λυων 2
Φενερ 2
Ιντερ 1
Παναθηναικος 1

Για σημερα ξεκινησα ομορφα με το γκολ-γκολ της Μιλαν και συνεχιζω με φορτωμα στον ασσο της Τοτεναμ

ξεκινησε καλα η τετραδα σημερα με το Χ της μιλαν… τοτεναμ, λυων και ιντερ τα υπολοιπα…

Πορνη Τοτεναμ δεν σε ξανακουμπαω φετος

ο πανοπουλος εχει γινει πλουσιος παντως

ο πανόπουλος κυνηγάει πλέον και play off.

Για σημερα κατι ψιλα στην δυαδουλα γκολ-γκολ των Ρομα και Γιουναιτεντ

:ok::rockon:

Γελαω με το 1.36 που δινει ο ασσος της Ντορτμουντ.Επαιξα Χ2 διπλη ευκαιρια την Μαλαγα με 3.25 και ας το χασω

εγω σημερα σκορακια

Για πες καμια ιδεα ρε kenny.

Εγω σκεφτομαι να παω στα 2-3 γκολ και στα δυο ματς,αλλα δεν το εχω αποφασισει ακομα.

Μαλιστα.3 γκολ η Γαλατα σε λιγοτερο απο 15 λεπτα και κουβας! :frowning:

1-2 στο 82!(τραγουδιστα)

Φορμαρισμενος ΚΕΝ!

Οκ,σορρυ ΚΕΝ,ουτε Σαββατογεννημενος να ημουν.2 γκολ η Ντορτμουντ στις καθυστερησεις!

Ενταξει ρε μαλακες αυτα δεν γινονται γαμω την πουτανα μου.Παλι καλα που δουλευα και δεν το εβλεπα

επαιξα χτες ασο τη μπαρτσελονα πριν αρχισουν να βαζουν τα σουτ στο 3.15… δυστυχως χασαμε αλλα το στοιχημα περασε…
εχω φορτωσει ηδη την προκριση της τοτεναμ στο 2.40 και για σημερα τα επαιξα δυαδα οβερ κατι ψιλα ετσι για τη συμμετοχη…

παιδια καλο ειναι να καλυπτετε τα στοιχηματα σας οταν μπορειτε, σε πολλες περιπτωσεις εχω γλυτωσει ετσι τα εγκεφαλικα απο γκολ στο τελος… οπως πχ με την ιντερ την κυριακη…

Ναι ρε αλλα εδω μιλαμε για 2 γκολ στις καθυστερησεις.Αυτα γινονται μια στο εκατομμυριο