Και η Σιτυ λογικα θα το κανει αλλα εγω προτιμησα να τα παιξω ολα στην Παρι
Πολυ καλο ταμειακι σημερα.Ευχαριστω Παρι!!!
Γαμιόλα Σοσιεδάδ βάλε ένα γαμωγκολ μη γαμήσω σήμερα…(γκολ/γκολ το 'χα παίξει για όσους δεν κατάλαβαν) :x
Έπιασα 2-3 γκολ της Μπαγερνάρας και άσο ημ/τελ Γιουνάιτεντ και πήγα κουβά με τις μαλακίες…
x:x:x
εγω επαιξα τον Μαξγουελ πρωτο σκορερ με 40 αποδοση κ τη σερβιρε στον καβανι ο μαλακας
Κι εμενα η Σοσιεδαδ με πεταξε εξω σε 2 κουπονια(ενα ιντερνετ και ενα ΟΠΑΠ). Κριμα!
Για μενα της Σοσιεδαδ το παιχνιδι δεν παιζοταν γιατι μπορουσε να κατσει οπουδηποτε.Σε φορμα μεν η Σοσιεδαδ αλλα σαφως πιο εμπειρη σε τετοια παιχνιδια η Σαχταρ αφου εχει συνεχεις παρουσιες στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια
^ σωστος ο κεν, τα ιδια ελεγα κ εγω σε οσους (ηταν πολλοι) επαιξαν σοσιεδαδ…+ οτι μπροστα εχει 4 βραζιλιανους που παιζουν ωραια στην κοντρα…
για σημερα βλεπω ναπολι αλλα μαλλον θα παιξω να προηγηθει στο 2,10…
Τη Σοσιεδαδ κι εγω γκολ/γκολ την ειχα οπως ο Panos_Stargazer. Προφανως και δεν θα πηγαινα σε σημειο σε αυτο το ματς, αλλα το ειχα σχεδον σιγουρο οτι θα σκοραραν και οι 2. Για την ιστορια ειχα επισης 2-3 Γιουβε και Μπενφικα και επισης γκολ/γκολ Μαν Γιουν και Ρεαλ! Τεσπα.
Σημερα εριξα Μιλαν 2-3 γκολ, Ναπολι γκολ/γκολ και Τσελση οβερ!
Εγω σημερα δεν επαιξα τιποτα
με εκαψε η Γιουβεντους εχθες
Σημερα δεν αξιζαν με τις αποδοσεις αυτες να παιξεις τιποτα
Ταμειο με αυτογκολ στο 80φευγα στη Ναπολι. Παλι καλα!
Πάλι καλά δε λες τίποτα! Έτσι ήρθε το g/g που μας πήγε ταμείο (μαζί με Arsenal και Γαλλία στο μπάσκετ)!
1.75 ΜΠΕΤΙΣ 3.25 ΛΥΩΝ 3.80
1.60 ΒΑΛΕΝΘΙΑ 3.50 ΣΟΥΟΝΣΙ 4.35
1.90 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ 3.25 ΑΛΚΜΑΑΡ 3.25
γελω δυνατα εξω
λοιπον, την τριτη μολις επιασα το κουπονι στα χερια μου σημειωσα σιτυ-γιουναιτεντ-σαχταρ-παρι-ναπολι-κουμπαν-τραμπζονσπορ και δεν επαιξα ουτε μισο ευρω fun bet… αμα ερθουν κ τα αλλα δυο ειναι σα να μου λεει το παιχνιδι απο μονο του να το κοψω… 500 τοσο αποδοση βγαζει…
για σημερα εριξα μια πενταδα ενα ευρω για τη συμμετοχη, κουμπαν-τραμπζονσπορ-βαλενθια-σεβιλλη-τουν…
Δεν μου αρεσουν οι αποδοσεις και μαλλον δεν θα ακουμπησω κατι και σημερα
κατανια-λυων για αυριο…
Αουστρια 2,Κανσας 2 ,Ατλετικο Μαδρ. 2
και χανω την Στρομσγκοντσετ που πηγε Χ
Λοιπον ημουν στην δουλεια και εκει που κοιταω αποδοσεις βλεπω 1.85 την Ιντερ και την φορτωνω!!!Εχει ληξει και ακομα γκολ βαζει 0-7!!!Ωραια αρχισαμε και συνεχιζουμε ακομα καλυτερα με Σουονσι που ειναι 0-1
Περιμενω γκολ/γκολ το ντερμπυ του Μαντσεστερ καθως και το Παρι-Μονακο και 1 Λυον.
Εγω τελειωσα για σημερα με Ιντερ και Σουονσι.Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να φορτωσω και Ρομα,Σιτι αλλα ενταξει μην ειμαστε και πλεονεκτες εβγαλα καλα φραγκα και σημερα 8)