Επιασα χτες την Παρι, το Χ της Φλαμενγκο και την Μπενφικα και εχασα το Ριβερ-Μποκα που ενω το εβλεπα 2 την τελευταια στιγμη το επαιξα Χ… Τι μαλακας… Για αυτο δεν παιζω συχνα…
Ουκρανια 1 ,Σουηδια 1,Ισλανδια 1,Ελλαδα 1
και χανω τη Βουλγαρια 2 που εχασε και ειχε και 2 κοκκινες :?
εγω εχασα την πολωνια, την ειχα χ2…
περιμενω αυριο τη σριουσμπερι να κλεισω τη δυαδα με σουηδια…
Εγω αποφευγω να παιζω Εθνικες.Αντε να ριξω κανα ψιλο στα μπαραζ
Ουκρανια 1, Σουηδια 1, Κροατια γκολ/γκολ, Δανια γκολ/γκολ. Και χανω το 2-3 γκολ της Ελλαδας. Στο τελευταιο τεταρτο παρακαλουσα να μας ισοφαρισουν οι Ζλοβακοι!
Μοντρεαλ 1
Ντανταλκ 2
Φιλαδελφεια Γιουν 2
Σικαγο Χ2
ναι ρε σρου!!!
για το βραδυ οβερ ακτη κ 2 ντανταλκ…
Τι μαλακας ειμαι!!!Ολη την εβδομαδα ελεγα οτι θα φορτωσω την Ρομα αλλα ξεχασα κατι σημαντικο οτι επαιζε σημερα και οχι το Σαββατο που νομιζα εγω.Τωρα ειδα οτι ηρθε 2-0 και αρχισα τα καντηλια
εγω την επαιξα Χ2 και εχασα ολο το δελτιο
Παει τρενο αυτη η ομαδα φετος
δυαδα νιουπορτ-λανς για αυριο…
χασαμε την Γιουναιτεντ το μεσημερι
Σιτυ 2
Φεγενορντ 2
Σαντος 2
Ζουλτε 2
Machine μην ακουμπας Γιουναιτεντ φετος ειναι σε μεταβατικο σταδιο μετα την αποχωρηση του τσιχλα και απ οτι βλεπεις η γκελα παει συννεφο!!!Εγω δεν επαιξα τιποτα ουτε σημερα.Αυριο βλεπουμε
γενικα ο κουβας πεφτει συννεφο!!!
Ολα τα φαβορι χανουν τελευταια.
περιμενω
Στρομσγκοντσετ 2
Παναθηναικο 1
Ιντερ 2
Νιουελς 2
μονο στα παιχνιδια που παιζω εγω η ομαδα που ειναι με 10 παιχτες ισοφαριζει με αναποδο ψαλιδι στις καθυστερησεις. δλδ πια αντε στο διαολο, καριολα τορινο
\νταξει εχει αλλο ενα ημιχρονο αλλα θυμωσα
γκαντεμια χτες, επαιξα οφη οβερ 1,5 στο 3,40 μισο λεπτο πριν ισοφαρισει και εμεινε ετσι, επαιξα ασο λας παλμας και ενω η μουρθια επαιζε με 10 απ’το 27 κολλησε στο 0-0…[-X
εδιτ… σε ποιο ματς εγινε αυτο ρε τζοκερ??
βλεπω ενα ολλανδικο ματς και ο εκφωνητης ειπε χλουιπιερ μπλουξμπλιαξ. αν δε φτιαχνει δικες του λεξεις η ολλανδικη γλωσσα δε δικαιολογειται
Κάνα προγνωστικούλι για τα αποψινά ματσάκια του C.L.? Για κάνα Σέλτικ-Άγιαξ και κάνα Στεάουα-Βασιλεία πιο πολύ…
η γκαντεμια του σκ συνεχιστηκε κ χτες, παιζω οβερ τη μπιλμπαο κ μενει 2-0 απο το 35…
εριξα δυαδα τζιλιχαμ-μπενφικα…
Επαιξα
Σελτικ-Αγιαξ 1
Αρσεναλ-Ντορτμουντ 1
Σαλκε-Τσελσι 2
και
Τσεστερφιλντ-Γιορκ 1
Αρσεναλ -Ντορτμουντ goal/goal
Μπαρτσελονα 2
Ναπολι 2