Εριξα κατι ψιλα σημερα στον Ολυμπιακο με χαντικαπ - 7 ποντους
Καλα ρε γιατι πονταρετε σε φιλικα?Δεν υπαρχει καν κινητρο για νικη.
γιατι ειμαστε τρελοι μαλλον :bounce:
σημερα ρεπο
Γι αυτο δεν γουσταρω να παιζω με χαντικαπ ρε γαμωτο.Κερδισε ο Ολυμπιακος με 7 ποντους αλλα τοσο εδινε χαντικαπ στην Γαλατα και πηγα κουβα [-X
σημερα επαιξα
Γκροιτερ 2
Μπαστια 1
Κλερμον 2
για αυριο
Τσελσι 2
Σαλκε 2
Μαρσειγ 1
Λυων 2
Για αυριο το παιχνιδι που επαιξα απο τωρα ειναι 1 τον Αρη.Πιστευω για το 2.25 που δινει αξιζει το ρισκο.Τα υπολοιπα αυριο 
Αυτα τα δυο μαλλον θα τα παιξω κι εγω.Αν και νομιζω οτι ειναι ευκολο να παιχτει μαλακια.
Ειμαι ψημενος να παιξω και αρσεναλ 2 αλλα δεν νομιζω να το ρισκαρω.
Με εκαψε η Λαβαλ που απο 2-0 καταφερε να φαει 2 γκολ απο τη Λανς και να ισοφαριστει 2-2 στο 85,εκαψε την 4αδα γκολ-γκολ Μπενφικα-Πορτο,διπλο Γκροιτερ,διπλο Σπαρτα.
Αλλα με καλυψαν με το παραπανω στο λαηβ τα Χ Αρλ-Ανζε και το να σκοραρει η Πορτο οταν το σκορ ηταν 2-1 υπερ της Μπενφικα.
Πολύ 2-2 χθες στην Β’ Γαλλίας! :lol:
Κάποιες σημερινές επιλογές…Μόντενα 1 , Καρταγένα 1 , Λυών 2 , Χέρενφεν 2 !!!
Αν και απο οτι ακουσα το παιχνιδι μονο για ασσο δεν ητανε το πληρωθηκαμε το 2.25 του Αρη 
πολυ κουβα σημερα φαγαμε
Τσελσι και Σαλκε αδικαιολογητες
φιλε μακριά απο Τσελσι και Μαγερν 
Για σημερα επειδη δουλευω δεν θα ασχοληθω και πολυ.Εριξα την δυαδα 2 Ολυμπιακο και 1 Παναθηναικο και τιποτα αλλο 
Για σήμερα Νάπολι (μόλις έβαλε γκολ,0-1 στο 40’!!),Nιούκαστλ,Ουντινέζε και Γλάντμπαχ…[-o<
Ναπολι κ εγω το ριξα,καλη ηταν η αποδοση.Γκλαντμπαχ επισης ηθελα να βαλω,αλλα η καργιολα η Νυρεμβεργη μου καψε τη νικη της Σαλκε πριν μια βδομαδα,και κωλωσα.
Νιουκαστλ Χ την εριξα,δεν ειναι κανα πτωμα η Σαντερλαντ,καθε αλλο(–και μολις το εκανε 0-1).
σορρυ αλλά θα σε πάω κόντρα.
εχω 4 ανατροπές(όλες 25αρια) σε σύστημα και η πρώτη είναι η Newcastle.!! κράτα μωρή σαντερλαντ μέχρι το ημίχρονο.!!!
*μιλάμε για ΠΟΛΥ ξύλο στα πρώτα 22 λεπτά.και για πολλές κάρτες+πέναλτι
Ξυλο πεφτει τρελο,ψηνομαι να παιξω στο live οτι θα βγει κοκκινη.
–γαμωτο δεν το εχει σαν επιλογη η williamhill 
χώμα η newcastle πάντως.δεν βλέπω ανατροπή με τίποτα :?
ε ρε πουστη βγηκε η κοκκινη.Καταραμενη williamhill.
Τουλαχιστον να ισοφαρισει η Νιουκαστλ τωρα (και να μεινει Χ μεχρι τελος
)