Στοιχημα

Εριξα κατι ψιλα σημερα στον Ολυμπιακο με χαντικαπ - 7 ποντους

Καλα ρε γιατι πονταρετε σε φιλικα?Δεν υπαρχει καν κινητρο για νικη.

γιατι ειμαστε τρελοι μαλλον :bounce:
σημερα ρεπο

Γι αυτο δεν γουσταρω να παιζω με χαντικαπ ρε γαμωτο.Κερδισε ο Ολυμπιακος με 7 ποντους αλλα τοσο εδινε χαντικαπ στην Γαλατα και πηγα κουβα [-X

σημερα επαιξα
Γκροιτερ 2
Μπαστια 1
Κλερμον 2

για αυριο
Τσελσι 2
Σαλκε 2
Μαρσειγ 1
Λυων 2

Για αυριο το παιχνιδι που επαιξα απο τωρα ειναι 1 τον Αρη.Πιστευω για το 2.25 που δινει αξιζει το ρισκο.Τα υπολοιπα αυριο :slight_smile:

Αυτα τα δυο μαλλον θα τα παιξω κι εγω.Αν και νομιζω οτι ειναι ευκολο να παιχτει μαλακια.
Ειμαι ψημενος να παιξω και αρσεναλ 2 αλλα δεν νομιζω να το ρισκαρω.

Με εκαψε η Λαβαλ που απο 2-0 καταφερε να φαει 2 γκολ απο τη Λανς και να ισοφαριστει 2-2 στο 85,εκαψε την 4αδα γκολ-γκολ Μπενφικα-Πορτο,διπλο Γκροιτερ,διπλο Σπαρτα.

Αλλα με καλυψαν με το παραπανω στο λαηβ τα Χ Αρλ-Ανζε και το να σκοραρει η Πορτο οταν το σκορ ηταν 2-1 υπερ της Μπενφικα.

Πολύ 2-2 χθες στην Β’ Γαλλίας! :lol:
Κάποιες σημερινές επιλογές…Μόντενα 1 , Καρταγένα 1 , Λυών 2 , Χέρενφεν 2 !!!

Αν και απο οτι ακουσα το παιχνιδι μονο για ασσο δεν ητανε το πληρωθηκαμε το 2.25 του Αρη :slight_smile:

πολυ κουβα σημερα φαγαμε
Τσελσι και Σαλκε αδικαιολογητες

φιλε μακριά απο Τσελσι και Μαγερν :stuck_out_tongue:

Για σημερα επειδη δουλευω δεν θα ασχοληθω και πολυ.Εριξα την δυαδα 2 Ολυμπιακο και 1 Παναθηναικο και τιποτα αλλο :slight_smile:

Για σήμερα Νάπολι (μόλις έβαλε γκολ,0-1 στο 40’!!),Nιούκαστλ,Ουντινέζε και Γλάντμπαχ…[-o<

Ναπολι κ εγω το ριξα,καλη ηταν η αποδοση.Γκλαντμπαχ επισης ηθελα να βαλω,αλλα η καργιολα η Νυρεμβεργη μου καψε τη νικη της Σαλκε πριν μια βδομαδα,και κωλωσα.

Νιουκαστλ Χ την εριξα,δεν ειναι κανα πτωμα η Σαντερλαντ,καθε αλλο(–και μολις το εκανε 0-1).

σορρυ αλλά θα σε πάω κόντρα.
εχω 4 ανατροπές(όλες 25αρια) σε σύστημα και η πρώτη είναι η Newcastle.!! κράτα μωρή σαντερλαντ μέχρι το ημίχρονο.!!!

*μιλάμε για ΠΟΛΥ ξύλο στα πρώτα 22 λεπτά.και για πολλές κάρτες+πέναλτι

Ξυλο πεφτει τρελο,ψηνομαι να παιξω στο live οτι θα βγει κοκκινη.

–γαμωτο δεν το εχει σαν επιλογη η williamhill :confused:

χώμα η newcastle πάντως.δεν βλέπω ανατροπή με τίποτα :?

ε ρε πουστη βγηκε η κοκκινη.Καταραμενη williamhill.
Τουλαχιστον να ισοφαρισει η Νιουκαστλ τωρα (και να μεινει Χ μεχρι τελος :stuck_out_tongue: )