Στοιχημα

Μας εβγαλε ασπροπροσωπους η Ιντερ τελικως,με Μονακο και Ναπολι πληρωσαν στο 3-4.Γαμιολα Ρεμς.

Μας πληρωσε η Ιντερ και με 2.60 μαλιστα :smiley:

Λεω να παιξω:
Τοτεναμ 2
Λιβερπουλ 2
Αστον Βιλα-Φουλαμ Under

Εγώ 1 παοκ, οφη βαρέζε και αλκορκόν
1 αλμερία τουλουζ, σεφιλντ γουεν. , τσελσι
και over γουλβς τσελσι οντένσε και μοντρόουζ

Και ο Θεός βοηθός.

Οσοι γουσταρετε λιγο ρισκο,φορτωμα διπλο Λιλ στο 3αρακι σημερα,μετα τα 120 λεπτα και το στραπατσο απο τον ΑΠΟΕΛ η Λυων ειναι ιδανικο θυμα.

ισχυει αυτο.Μαλλον θα το παιξω και εγω!

Φορτωσα Παναθα στον Τελικο κυπελλου :slight_smile:

Για σήμερα μόνο ισπανικά Λα Κορούνια,Αλμερία και Σοσιεδάδ…
(ίσως και το όβερ στο Παλέρμο Ρόμα)

Κριμα,βγηκε η Γεοβιλ και η Λα Κορουνια,αλλα μας τα χαλασε η Λιλ.Κλαην,ψιλομαπα ηταν το σημερινο προγραμμα ουτως ή αλλως.

Εφτιαξα ενα δελτιακι της πλακας: διπο τη μπιλμπαο, χ την μπροντμπι, γκολ-γκολ το αεκ-παναθηναϊκος και διπλο την ουντινεζε…:stuck_out_tongue: (εχω να παιξω γυρω στους 2-3 μηνες…ειχα βαρεθει τους κουβαδες…)

Η Μπιλμπαο ειναι πολυ ρισκο,η Οσασουνα εχει δυνατη εδρα και,κυριως,η Μπιλμπαο απο την υπερπροσπαθεια στο Μαντσεστερ θα ειναι αρκετα κουρασμενη σημερα.Για μενα ειναι no bet το ματς.Το ιδιο και η Ουντινεζε που στο πρωταθλημα εχει κανει κοιλια τελευταια.

Ωραια μπομπα το διπλο της Μπολονια στη Λατσιο παντως απο τα σημερινα.

Για νορμαλ δελτιο,νικες Παρι και Βερντερ ειναι πολυ καλα νομιζω.

και εγω διπλο το εριξα στο Οσασουνα-Μπιλμπαο .
επισησ και το διπλοτηας ξανθησ με τραβαει

Η Μπολόνια όντως είναι αρκετά καλό σημείο για μπόμπα,την έχω συμπεριλάβει σε ένα δελτίο με μαζί με Γκιμαράες και Λεβαδειακό…
Από τις normal αποδόσεις Αιντραχτ,Τραμπζονσπορ και Μποκα…

Billara διαβαζεις κι εσυ Phantom? :Ρ

Η Τραμπζονσπορ ειναι αυριο,θα την εριχνα κι εγω αλλα σπανια σπαω δελτια σε 2 μερες.
Ενα αλλο που μ’αρεσε πολυ ειναι νικη Μονπελιε χωρις να δεχτει γκολ,οι τελευταιες 8 εντος εδρας νικες της ετσι εγιναν,στο 2.25 το βρηκα.

Στην αρχή δεν κατάλαβα ποιον εννοούσες!!Δεν διαβάζω Βillara,τον ξέρω μόνο φατσικά από τις διαφημίσεις του site του…Έχει δώσει ίδια σημεία?
(ίσως επειδή έχουμε το ίδιο όνομα:p)

ΠΑΣ Γιάννινα -Λεβαδιακος πιστευω θα ειναι δυσκολο παιχνιδι καθωσ και οι 2 ομαδεσ χρειαζονται την νικη
Με 10 ο λεβαδιακος στο 19

Το διπλο της Γκιμαραες το προτεινει για μονο αποδεκτο,οπως και την Μπολονια,και σε πιο νορμαλ δελτιο εχει Τραμπζονσπορ.
Γενικα τον εμπιστευομαι πολυ,απο αυτον και 3-4 αλλους βλεπω κυριως προβλεψεις,το εχει αρκετα,ειδικα σε Τσαμπιονσιπ και Λιγκ 1,2.Και Τεταρτη απο κει πηρα την εμπνευση να παιξω διπλο Μπιλμπαο,οπως και το διπλο της Γεοβιλ χτες.

ΟΚ,θα τσεκάρω τις προβλέψεις του.

Κόκκινη για Λεβαδειακό στο 20λεπτο,δύσκολα τώρα…

εντιτ (το’φαγε κιόλας)

και 1-0

Ποιος είναι ο billaras? Στείλτε κανενα λινκ