Στοιχημα

ε ρε πουστη εχω οβερ το Εσκισεχιρσπορ-Μπουρσασπορ,ειναι 1-1 και εχουν γαμηθει να χανουν ευκαιριες και οι 2 εδω και 15 λεπτα.Αντε βαλτε ενα να τελειωνουμε ρε μαλακες.

–σκατα,εληξε 1-1,καηκε η 4αδα.

Τουλαχιστον αμα βγει η νικη Μονπελιε χωρις να φαει γκολ πληρωνομαι απο το 3-4.

Επαιξα και ασο την Αταλαντα πηρα μια πουτσα κι απο κει…γαμω…εχω χασει τη φορμα μου

ε αμα το απολυτο ζευγαρι του Χ το παιζεις ασσοδυο,λογικο.

Ναι ρε Μπολονια γαμω,ναι.
Και 0-2 ημιχρονο και κοκκινη η Λατσιο,αμα χαθει αυτο κουτουλαω στον τοιχο.

πουτσα ΚΑΙ απο τον βαζελο (ενω και η ουντινεζε χανει)…

Περασε η δυνατη τριαδα 2πλο Σιενα,Χ Αταλαντα,2πλο Μπολονια,τα πηραμε μια χαρα και σημερα.

Να μη φαει γκολ και η Μονπελιε στα 10 τελευταια λεπτα και πληρωνομαστε και απο κει \m/

εγώ σήμερα μετά από καιρό έπαιξα προπό.πήρα τα @@ μου βέβαια γιατί έπιασα 10/14.

για σημερα Τραμπζονσπορ1,Αρσενα 1(εναλλακτικά οβερ)

Ενταξει ρε παιδια 7 γκολ εβαλε η Μπαγερν το Σαββατο αλλα οχι και 1.20 ο ασσος με την Βασιλεια.Αν ειναι δυνατον [-X Για σημερα over Αρσεναλ

Μου κάνει εντύπωση το 2.16 που δίνουν για το όβερ του γαύρου την Πέμπτη!Επίσης μου αρέσει και ο άσσος της Σάλκε αν και θα τον ήθελα λίγο πιο πάνω από το 1.80!
Για τον χαβαλέ σήμερα μια δυαδούλα με το όβερ στο Τούρκικο και τον άσσο της Βιγιαρεάλ…

Ταμειακι εχθες στο 90 :slight_smile: Σημερα θα ρισκαρω στο 1.90 της Ιντερ

Προκλητικό το 1,15 της Μπάγερν. Δεν βάζεις τέτοια απόδοση σε cl.

Εννοειτε.Αυτο το ειπα και εγω χθες που ηταν στο 1.20.Τραγικη αποδοση οπως και της Ρεαλ που την εχουν στο 1.14 champions league ειναι ρε παιδια ημαρτον!!!

χθες ταμειο με
Τραμπζονσπορ 1
και Αρσεναλ over

για σημερα

Ιντερ 1
Λιβερπουλ 1
Κροουλι 1

Ρε την καργιόλα την Βιγιαρεάλ…δύο πέναλτυ της δώσανε και κατάφερε να χάσει…άιντε να κάνεις παρέα στην Βιγιαρεάλ Β!!! :lol:
Εκτός από αυτά που ανέφερα χθες καλοβλέπω και τον άσσο της Αιντχόφεν μετά και την αλλαγή στον πάγκο…
Άντε μωρή σιχαμένη Ίντερ ξαναπλέρωσε μας :!:

για σημερα ισως παιξω Ιντερ1,Ρεντινγκ2 και Ντερμπι 1

Σήμερα δυάδα Ιντερ και Φλιτγουντ Ταουν…

περασε κ η μπαγερν κ μενει να περασει η ρεαλαρα για να πιασω το στοιχημα με τις προκρισεις… παμε ρε ομαδα…8)

Εγκεφαλικο,εμφραγμα και αλλα πολλα αλλα τελικα πηγαμε ταμειο με Ιντερ :smiley:

Διπλή χαρά…νικήσανε και αποκλειστήκανε! :smiley: