Περιοχή κατοικίας

Ηράκλειο. Στο ορίτζιναλ, όχι το Νέο.

στο τρου ηρακλειο??

Ναι, ναι. Εδώ κάτω είμαστε τόσο τρου που μέταλ συναυλίες απλά δε γίνονται… :lol:

Νάξος κανονικά. Τώρα ελέω σπουδών και δουλειάς Αθήνα.

Γλυφαδα και ειμαι πολυ περηφανος…Γιατι?Ειναι απλο…Ειναι η περιοχη των νεο-πλουτων,της γκλαμουριας και της επιδειξιομανιας.Ειναι η περιοχη της παραλιακης,της καφετεριας των 7-8 ευρω που δεν εχει φραπε αλλα εχει φωτεινες ταμπελιτσες με μυνηματα που θα επρεπε να λενε ‘‘ειμαι μαλακας που καθομαι εδω’’,η περιοχη των Πορσε,των ιδιοκτητων σκυλαδικων και των μεγαλοεμπορων διαφορων ειδων.Ειναι η περιοχη των παραλιων που κοστιζουν 6,50 ευρω,των 3 σταρμπακς και του KRD:D …Ειναι η περιοχη με τις περισσοτερες αντιπαροχες οπυ στη θεση παλιων μονοκατοικιων γινονται κακογουστες πολυκατοικιες…
Ειναι η Γλυφαδα και μ αρεσει ειναι η αληθεια παρα τα παραπανω οποτε ας μην γνομαι κομπλεξικος:p

Ψευτη. Η αληθεια ειναι οτι ο κιρατζος ειναι τρεντυς και γουσταρει γλυφαδα ρε.

Και γκρινιαζει για την τιμη του καφε και της παραλιας επειδη ειναι και τσιγκουνης.

Εγω μενω σε ενα νησι μακρια απο τον πολιτισμο, Μηλος στο ονομα. Ρωτηστε και μενα τι τραβηξα οταν ειχε ερθει ο Μαστερ εχω-καβουρακια-στην-τσεπη aka ο παραπανω γιουζερ. Ολα φτηνα τα ηθελε, χαρηκε που ξεφυγε απο τις τιμες της γλυφαδας.

Μουσιτσα:p

Αγαπάμε Γλυφάδα!

Παλι με επιασες:wink: 8) …Εμ οχι θα παμε διακοπες και θα μας χιλιοκλεβουν…Ευτυχως που ειχα μαζι το τεφτερι μου και δεν μου ξεφυγε ουτε ευρω8) …Αντε ας κανω και διαφημιση…Η μηλος μια χαρα τιμες για Κυκλαδιτικο νησι!
Το τσιγκουνης ναι ετσι γραφεται:p

Ετσι ετσι, προμοσιον! Ωραιο μερος το καλοκαιρι δεν μπορεις να πεις, κι ας γκρινιαζω ολ γηαρ λονγκ εγω:p Το χειμωνα ειναι για ενεσεις ομως :expressionless:

περαν πλακας, all hail true κιρατζοτητα ρε. :!:Πλακιτσες αναμεταξυ μας τα υπολοιπα:-s Αλλωστε ποιος μου εμαθε fates και ryche 8)και fawlty:p

:drunk: Αχ συγκινηση…

Οσο για εσας που λετε οτι στα Β.Π. δεν εχετα ιμο προφανως μας κοροιδευτε η προσπαθειτε να βγαλετε τη ρετσινια…:roll: …Εδω παντως εχει αρκετους και γουσταρουμε:D

Βριλήσσια δεν υπάρχει ούτε ένας ειλικρινά. Χαλάνδρι, Μαρούσι, Μελίσσια άντε να δεις ένα-δυο αν βγεις βόλτα. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να σκάνε και κάτι emo πάλι Κηφισιά αλλά μιλάμε για πολύ λίγους.

[εκτός αν για σενα ό,τι έχει φράτζα είναι emo]

Κοιτα δεν τους κανα και τεστ dna αλλα λογω περιοχης εχω μια εμπειρια…Κηφισια ειναι φουλ…Ειδικα εκει στα Μακ γινεται ο χαμος…

Καμιά φορά ναι. Μες στο χειμώνα όμως μόνο κάγκουρες έχει. Τεσπα εγώ δεν είμαι Κηφισιά, Βριλήσσια είμαι, όπου {δυστυχώς για διάφορους λόγους} ένας στους τρεις φοράει μπλούζα Maiden

Nαι και εδω αλλα δεν εννοουν το συγκροτημα!:lol:

Κάποτε…

Περυσι πηγα…Τουλαχιστον στο φαι ηταν ρησπεκτ…Εκτος απο κατι τουριστικομαγαζα…τωρα για διαμονη δεν ξερω εμενα στο καμπινγκ…

Eγω πήγα τελευταία φορά πριν 3 χρόνια (και εγω στο καμπινγκ έμενα…)…Απλα μου εχουν πει πως τα τελευταια 2 χρόνια εχει γίνει φαρμακείο…

εγώ γλυκο μου αμαρουσιον συνορα πευκης (κοντα στο ΚΑΤ)

και περα απο το εγκωμιον του Cozy ξεχασε να ανεφερει οτι εχουμε και το posto… Πρωτο σουβλακι :stuck_out_tongue:

Ροδος ρε! Το σμαραγδενιο νησι, το νησι των Ιπποτων, το νιση των ροδων, και αλλα πολλα!

5ημερη 98,δεν ξεχνώ…