Καλά, μας έπεισες… :bleh:
Δίπλα στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας μένει…
Καλά, μας έπεισες… :bleh:
Δίπλα στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας μένει…
Όντως μένει πάρα πολύ κοντά μου…:lol: Δεν την έχω δει αλλά μου το έχουν πει! (και δεν το έχω δει )
Μία φορά ήμουν στην τράπεζα και ήταν ένας που έβριζε γιατί εξυπηρέτησαν πριν από αυτόν έναν που είναι σε ένα μεσημεριανό. Οπότε έλεγε δυνατά: “Που να δείτε τις προάλλες στην Πειραιώς που μπήκε η Καλομοίρα και όλες οι γριές που ήταν μέσα έγινα χαλί να τις πατήσει και φώναζαν “Πέρνα Καλομοιράκι!””…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
#-o :lol: Κάνετε και παρέα μήπως?:lol: :lol:
Ωχχχ!! Αυτό ήταν προσβολή πιστεύω…:-k :lol:
Aν τα παίρναμε όλα σοβαρά και τοις μετρητοίς εδώ μέσα θα το χαμε κλείσει το forum. φίλε Μάνο…:lol: :lol:
(Aloe
)
Ναι, θα είχες φάει πολύ ξύλο! Μη δίνεις σημασία Μάνο! Χεχε!
Υ.Γ. Είδατε;; Γειτονάκια το Kalomoiraki με τον Cozy! Γιουχουυυυ!
Θες να της ζητήσω κανένα αυτόγραφο για σένα; :lol: :lol3:
:lol: :lol: κακίες.
άσε την κοπέλα τώρα που προσπαθεί να μάθει να ακούει καλή μουσική:wink:
Αχ, τι καλόοοος! O:) :lol:
Ναι, το παλεύω! Αλλά το στάδιο της Κακομοίρας δεν το πέρασα ποτέ! Η αλήθεια να λέγεται!
25/5 πρωί πρωί θα πας να πάρεις το humanity hour 1 και Καραϊσκάκη πρώτη σειρά να καμαρώνεις Rudy και Uli:)
Yes Sir! 25/5 θα είμαι στα δισκάδικα! Δεν είχα άλλη δουλειά! Την άλλη μέρα γράφεις ΑΟΔΕ κι εγώ Βιολογία!
By the way, μιας και λέμε για την Κακομοίρα… την είχα δει το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί, (κοιτούσαμε και οι δύο για μαγιό ουιιιιι) και ήταν σαν παιδάκι δημοτικού!! :lol: Αν δεν άκουγα τη φωνή της “Ααααχ…καλέ, μου είναι λίγκο μικrrrόοο” δε θα την καταλάβαινα! Χεχεχε!
…και θα της πουν της καημένης: “Λυπάμαι, δεν έχει έρθει ακόμα”…:lol:
κι εκεί θα εμφανιστεί ο river σαν από μηχανής schenker και θα σώσει την κατάσταση:wink: :lol:
Το λέει το avatar μου
Στο παγκάκι , δεξιά από την εκκλησία…:roll:
8O 8O :lol: :lol:
Έλα ρε!!! γείτονες είμαστε!!!
2 στενά από το σπίτι μου είναι μία εκκλησία!!!
ΜΠΡΑΧΑΜΑΡΑ.8)
(Davidian γειτονακι!!! )
τον παπα-Μανώλη έχετε???:lol:
Κι εμεις γειτονακια ειμαστε!!! 8)