Περιοχή κατοικίας

Πετρουπολη ωρεεεεεεε!!!west side rulezzzzzzzzzzzz!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κάντζα “μεσα - έξω” από την Αθήνα…έχουμε ακόμα ηρεμία και έχει πράσινο…έχει και χωματόδρομους και κάνουμε και κανένα mountain bike!!

Καλαματα

Βριλησσια, τι σκατα αναρχικοι ειμαστε :lol: :stuck_out_tongue:

Εσεις και τα εξαρχεια…

:lol:

δεν αντεχω αλλο εδω, σαν περιοχη γαματη ειναι αλλα κυκλοφορουν κατι ατομα…: http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=120176355&artistType=&photoFuid=00044699550300q6fRmv469955 (συμμαθητρια μου)

Εχω μεινει αρκετες φορες Βριλλησια και σαν περιοχη ειναι απο τις καλες.Αυτο που μου την δινει ειναι τα φλωρακια που κυκλοφορουν.Ασε που ειναι 2 βημματα απο το Μολ και πηγαινουν για ‘‘σοπινγκ’’ ολη την ωρα…Εισαι και εσυ emo-φλωρακι? :stuck_out_tongue:

Ειμαι μεταλο-φλωρακι :stuck_out_tongue:

Εχω ξεκινησει βεντετα στα βριλησσια αλλα…το κακο ειναι οτι ειμαι μονος μου :stuck_out_tongue:

Hehe ότι θες είμαι και εγώ εδώ…Πάντα πρόθυμος να δώσω μια χείρα βοηθείας:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :smiley:

μου την επεσαν τζαβελλας, σαμυ, νασος και αλλα 800 παιδια μαζι…θελω χειρα βοηθειας :stuck_out_tongue:

πλακα κανω, εχει περασει καιρος…

Χριστουγεννιάτικο ξέθαμα…

εξωτικά σέρρας :roll:

Κυψέλη σίτι! :yahoo:

Hilton απο ΣΚ (οχι μεσα, διπλα):dizzy: :bounce: …

Eίπα και εγώ…:stuck_out_tongue:

Mαρουσαρα ρε8)

Moνο για το Wizard αξιζετε,παρτε το χαμπαρι…:lol:

Λοιπόν που λέτε, έμενα Ιλίσια και έσκαγα 250/μήνα για μια πολύ μικρή, πλην όμορφη γκαρσονιέρα. Επειδή θα πρέπει να ψάχνω πάλι για σπίτι, για πείτε οι διασκορπισμένοι που μπορώ να βρω κάτι σε σεβαστό μέγεθος, σε μικρή τιμή και να χει συγκοινωνία κοντά (δε χρειάζεται να ναι κέντρο δηλαδής). Φχαριστώ.

Σύρος 4 ever!!!

Κερατσινι,Κορυδαλλος,Νικαια ειναι οι φτηνοτερες περιοχες.Δηλαδη για μια φκαρσονιερα υπολογιζε 170-200 ευρω :wink: